maviboncuk
Daimi Üye
nesi war canım yaa offf şu listeye baksana yaaa içim sıkıldı walla okuyunnca yaa gözüm korktu ne bunlar böleeeee
korkma korkma yuva kuranın allah yardımcısı olur bitanem
nesi war canım yaa offf şu listeye baksana yaaa içim sıkıldı walla okuyunnca yaa gözüm korktu ne bunlar böleeeee
Öyle birşey başladı; ama sanmıyorum herkesin yapacağını. Millet zor geçiniyor valla
Ya canim benim ben pek ceyiz götüremeyeceğim maalesef oraya herseyim sayılı olarak o yüzden pek abartmak istemiyorumhavlu patik lif ördür canım yaptırabıldıgın kadar yaptır başörtüsü oyalatıyolar yemek tk.çatal kasık bıcak seti hem mısafır hem gundelık 2 ayrı takım oluyor ceyız deyınce cok geniş kapsamlı oluyor
Evet küçük ev aletleri almayı düşünüyorum burada.bitter ekımde evlenıceksen mobılya ıcın daha cok erken ceyızlık ev aletlerı falan alırsın yavas yavas
Evet canim benimkisi daha önceymiş kafa gitti benim kusura bakmaovv senin tabi daha önceymiş
Ya ben pek adetlere uymuycam sanırım.Hoş Annem örgü adına sergi açabilecek kadar yaptı.Ama ben bilmiyorumda bohçanın içine ne konur ne konmaz.eğer onlardan erkek tarafı getırırse bende araştırır koyarım bişiler Hiç bilmiyorum bu işleri. :kahkaha: Sadece başımı sokabileceğim evimi kurayım yeter bana -ciko
istiyosan anlatabılırım uzracım neler yapıldıgını
bohça nişanda yapılır benim bildiğim kadarıyla