Söz, Nişan, Düğün ve Çeyiz Hazırlıkları. Tavsiyeler, fikir alışverişi.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.052
hmmm iyi ettin bacım calısıyonmu sen nan balayına nereye gidiceğniz gerci antalyadasınız ama başka biryer varmı aklınızda :smileylove:

uzra48

Daimi Üye
Tepki
275
yavrum ne antalyası :sinirli:

Bodrum leynnnnn -kizgin

evet aynen tatil memleketindeyiz o yüzden insanın hiç öle denizli havuzlu otellerin olduğu yere gidesi gelmiyo.

Bizim gönlümüz roma dan yana.yurt dışını ayarlayabilirsek roma ya gidicez.yada benim gönlüm phuket adası :huhuu: Çok istiyorum

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.052
kocişin sözü var maldivlere benimde dedim sözünü tutmazsan bende evlenmem evlensemde vermem sana :cokkomik: hahah bodrum demek ayyy rezil oldum bacimmmmmm kusura bakma bebisim kafa dolu benim şu sıralarda öpüyorum balım seni

Mine88

Daimi Üye
Tepki
303
ayy btter bzde maldvlere gtcez galıba :)) bu arada begendm kactım ama canım skılıo hıc zaman gecmıomus gbı gelıo bazen :((

uzra48

Daimi Üye
Tepki
275
kuzucuklarım günaydınnn :huhuu:

bitterim biliyorum şekerim şaka yaptım :kedim:

Valla kızlar bende o tarz beyaz kumların olduğu kocaman bi sahili olan bi adada geçirmeyi çok istiyorum.ama maldivlerin adı var ve çok uzak. en yakın taylan phuket var bari orası olsun dedim :nazo::nazo:

yada dediğim gibi denizden sıkıldım değişik yerler görmek istiyorum bazen o yüzden romada olabilir çok kararsızım.aslında önce memleketimizi gezmek lazım o kadar güzelyerler var ki mesela karadeniz turuda olabilir off bilmiyorum :ne: eşime bırakıcam bana gezmek olsun yeter ki

uzra48

Daimi Üye
Tepki
275
phuket-

karadeniz-

maldivler-

roma aşk çeşmesi

hepsine gitmek istiyorummmmmm :1::1::1:

Ekli dosyalar

• p3.jpg
    p3.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 41
  • dubai-sri-lanka-maldivler-1667-0-b1.jpg
    dubai-sri-lanka-maldivler-1667-0-b1.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 48
  • karadeniz.jpg
    karadeniz.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 42
  • images.jpg
    images.jpg
    13,7 KB · Görüntüleme: 43

uzra48

Daimi Üye
Tepki
275
ya işte benim sorunum şu ki tatil memleketinde oturduğum için otellerde konaklama yerine ıssız sakin bi yere gidip çadır kurmak daha keyifli geliyor.bakalım bi kaç yer aklımda dediğim gibi.ıssız yerlerden biri olarak demin fotosunu eklemedim ama fethiyede kelebek vadisi diye bi yer var. acayip ıssız öyleki elektrik günde 3 defa jenaratörden veriliyor.çadırlarda kalıyosun.falan :nazo:

gokyuzu

Daimi Üye
Tepki
7.606
ya işte benim sorunum şu ki tatil memleketinde oturduğum için otellerde konaklama yerine ıssız sakin bi yere gidip çadır kurmak daha keyifli geliyor.bakalım bi kaç yer aklımda dediğim gibi.ıssız yerlerden biri olarak demin fotosunu eklemedim ama fethiyede kelebek vadisi diye bi yer var. acayip ıssız öyleki elektrik günde 3 defa jenaratörden veriliyor.çadırlarda kalıyosun.falan :nazo:

çok romantik olur eminim

uzra48

Daimi Üye
Tepki
275
yaaaa romantik olur eminim de çileli olmasında elektririği yok çadır da malum ses geçirir :kahkaha:

neyse ben eşime bırakıcam önerimi yapıcam yinede :nazo:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar