Söz, Nişan, Düğün ve Çeyiz Hazırlıkları. Tavsiyeler, fikir alışverişi.

uzra48

Daimi Üye
Tepki
275
ben aldım bunları şekerim.taksitleri bitmek üzere 2 taksit kaldı. -kop

Ayrıca mine nin anlattıklarını okudum. dediğim gibi karşındaki kişinin yaklaşımına ve senin korkuna bağlı.çok kendini kasarsan beynindeki acıyı silemezsin zaten. illaki acır.kaaac

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
Canim cok güzel mobilyalar rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin insallahhhh -kop
Bu arada canim linkli atma bidenem resmi kopyala bu yazı yazdıgımız yer varya panel diyoruz biz oraya
switchmode.gif
buna tıkla kopyaladığın resmi buraya yapıştır
daha kolay olur :huhuu:

Acıya gelince bilemiyorum karşı taraf nasıl birşsey :tskler:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
Bende öyle koltuk takımı alıcam ama pembe alıcam ben şeker pembesi :hihi: ay temizliğide kolay olur onun :kedim:

uzra48

Daimi Üye
Tepki
275
Allahım yarebbim ya.resmi yapıştırmak için o kadar aradım. hepsine tıkladım ona tıklamamışım :cokkomik:

neyse teşekkür ederim beğenmene sevindim. hepsi bir arada olunca daha şirin olacak inşaallah. perdesiyle halısıyla. bi ogün gelsinde hayırlısıyla -kop

Zamanı gelince görürsün :kahkaha:

uzra48

Daimi Üye
Tepki
275
acayip rahat.kademeli şekilde arkasını yatırabiliyosun.yatak oluyo.çok hafif tek başına altını kaldır temizle.zaten altı yüksek olduğu için süpürge falanda giriyo.Her yere sığıyo biz çok beğendik nişanlımla :sirin:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
Allahım yarebbim ya.resmi yapıştırmak için o kadar aradım. hepsine tıkladım ona tıklamamışım :cokkomik:

neyse teşekkür ederim beğenmene sevindim. hepsi bir arada olunca daha şirin olacak inşaallah. perdesiyle halısıyla. bi ogün gelsinde hayırlısıyla -kop

Zamanı gelince görürsün :kahkaha:
İnsallahhhh canimm hadi bkalim -kop-kop
:kahkaha: ayy zamanımda az kalıyor nasıl olcak :kahkaha:
acayip rahat.kademeli şekilde arkasını yatırabiliyosun.yatak oluyo.çok hafif tek başına altını kaldır temizle.zaten altı yüksek olduğu için süpürge falanda giriyo.Her yere sığıyo biz çok beğendik nişanlımla :sirin:

Evet canim süpürge felan rahat girer ohh 5 dakka sil süpür yan gel yat ama işte hergün yaparsın o işleride yüksek ya :hihi: Aman beyaz laminantı cek toz gözükmesin :kahkaha:

uzra48

Daimi Üye
Tepki
275
harikaaaaa -kop

rengi çok güzel. koltuk zaten öyle.ben çok beğeniyorum. değişik ve spor.Ben spor istiyordum zaten evimi.gönlüme göre oldu.
bayıldım :kedim:

uzra48

Daimi Üye
Tepki
275
12.12.12 DE EVLENİYORUMMMMMM :sevindirikasli:

nikahı önceden yapalım dedik. tarih çok güzel diye.dün yoktum nikah işlemleri için belediyeye başvurduk. ve yer varmış -kop
hiç bişey değişmiycek ben yine babamın evinde olucam.ayrı olcuaz düğüne kadar.bi günde karar verdik akşamına babama söyledik. ertesi gün yani dünde nikah işlemlerini başlattık :dance:

Çok heyecanlıyım Bitterrrrrrrrr

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
:bayil::bayil: aaaaaaaaaayy ciddimisin cok kocaman sevindim canimmm benim
İmam nikahını yapma ama -kizgin

kız bende cok istediydim o tarihte aama nisanlımın bu sene izni bitter ancak 13'te başlıyor izinleri o yuzden gelemedi. Aman nikahta ne var kız olsun bizimde önce yapılıcak ablamda yurt dışına evli daha nişanı olmadan nikahı kıyıldı :cokkomik::cokkomik:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
Ayyyy arzuuuuu benide heycanlandırdın kız :kahkaha:

Bak resimleri bekliyorum

uzra48

Daimi Üye
Tepki
275
Teşekkür ederim canım benim

yok canım imam nikahı falan olmuycak.öyle şeyler aklına gelmesin
herşey eskisi gibi olucak.nikahlı olmamız bişeyi değiştirmiycek. :)

sadece resmide evli olucam.onun soyadını taşıycam :sevindirikasli:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
anaaaaaa kız kaç gün kalmış şurda nasıl elbise bulamadin ucuzundan güzel bişey alsana :smileylove:
kız mini duvaklı taçlar oluyo onlardanda taksana ben sahsen takıcam nikahımda -kop

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar