ebrulii
Daimi Üye
dur kız yavaş balıklama atlama öyle
ağırdan sat kendini
ağırdan sat kendini
canım böyle bir hayalin varsa yap tabiki.Ben nişan elbisesi giymedim onun içinde gelinimden istedim giymesini.Yapmak istediğin şeyi yap nasıl mutlu olacaksan öyle yap.
Ben çok gereksiz buluyorum söz - nişan - nişan bohçası alışverişi bilmem ne adeti , evlenicek çifti yormaktan başka ne işe yarıyor merak ediyorum , zaten evlenecek olmanın verdiği stres yetmiyormuş gibi bir de aile büyüklerinin gereksiz kaprisleriyle uğraşmak zorunda kalıyorlar..
Gülsemin nişanın ne zaman kızımın 3 eylül.Birde aile size yakınmı aynı şehirdemisiniz.
dur kız yavaş balıklama atlama öyle
ağırdan sat kendini
Yok yok bir buçuk aydır bir randevuyu anca verdim :kahkaha: Bir de üstüne annem bizim kızın gönlünü yapmanız lazım diyerek korkutuyo :kahkaha:
anneler bilir işini
Bu da güzel karşılasın erkek tarafı :kahkaha: Bu akşam görüşmede evet dermişim bi de :1: Yarın ilk işim evleniyorum diye size haber vermek olur
Annemi de ben korkutuyorum ama çünkü o dünden razı
aaa haberi bekliyoruz canım :1:
annemde öyle valla bugün gitcem desem veriyor beni
Neyse tek benim annem değilmiş demek böyle sevindim :kahkaha:
babama kalsa 40yaşına kadar evde kalcam :kahkaha::kahkaha:
Düşündüm ki günümüzde kız istemeler nişan gibi yapılıyor. Kıyafetler, yüzük merasimleri vs. Böyle olunca nişan fuzuli masraf gibi gözüküyor. Sözle aynı özelliklere sahip. Sizce birlikte mi yapılmalı, yoksa ikisinin de değeri farklı ve ayrı ayrı mı yapılmalı? Düşünceleriniz nelerdir?..[/Q
biz sözü gereksiz görmüştük nişan yaptık sözde bişi olmuyor söz yüzügü takılıor zatn oda cok gereksiz die düşnüyorum zaten nişan alyansları kullanılıor.ama nişan önemli onun yeri cok ayrı insanın hatırlayabilicei en önemli özel günlerden biriaceleye gelmemesi keyiifli bi şekilde hazırlanıp tadını cıkarmak gerek
aaa haberi bekliyoruz canım :1: