Şu an benim .... ihtiyacım var?

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
Bırakmasın tabi yaaa :D ondan başka kimim var :ko sabah uyanınca onla öpüsüp gece yatarkende en son onu öpüp yatan benim :kahkaha::kahkaha: kocam bile onun kadar yanımda durmaz :kahkaha:

bak hiç o tarafından bakmamıştım kocam daha az duruyor yanımda

en çok onu öpüyor kokluyorum farkında değilim :kahkaha:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
ahh canım beni anlayan yok kuzum yaa ne stresteyim bir bilseler :uzgun:

artık eşime yetmiyor bebelere kızıyorum sonra oturup ağlıyorum onlar ne anlasın kızmadan bağırmadan :uzgun::uzgun:

ah canim benim ya seni en iyi ben anlarim sikintili bir hamilelik sonrasi cok normal kaldi ki bende yasadim daha yeni yen kendime geliyorum bomba olup patlayasim geliyor bazen
aslinda sana 3 tane bebekle yardimci bir bayan olsa hic fena olmaz cok yipraniyosundur eminim

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
ah canim benim ya seni en iyi ben anlarim sikintili bir hamilelik sonrasi cok normal kaldi ki bende yasadim daha yeni yen kendime geliyorum bomba olup patlayasim geliyor bazen
aslinda sana 3 tane bebekle yardimci bir bayan olsa hic fena olmaz cok yipraniyosundur eminim

yardımcıda olsa yine gaylesi bende oluyor zaten kız kardeşim doğumumdan buyana hep yanımda 10 gündür yok tekrar gelecek saolsun yalnız bırakmadı

stresli dönemleri oldu hemde çok oldu hamd olsun atlattık o günleri dışardan bakıldığında nevar kolay büyütürsün dedikleri zaman patlıyorum ozaman :sinirli:
iş sadece yedir doyur değiştir değil benim açımdan bakan düşünen yok olmayacakda :uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar