Şu anki ruh halinizi 3 smiyle ifade et.

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
ah ablam dün akşamdan beri şaftım kaydı resmen görümcemler kaynımlar bendeydiler ve inanırmısın sabahtan beri daha yeni oturdum ayaklarım şişti ayakta durmaktan epey kalbalık bir misafirim vardı ve kimi dövmek istedin diyosan eşimi evde misafir azmış gibi birde büyük ablasını çağırdı hiç düşünmüyo bu adam beni yaaaa

Kardelen27

Daimi Üye
Tepki
3.758
ah ablam dün akşamdan beri şaftım kaydı resmen görümcemler kaynımlar bendeydiler ve inanırmısın sabahtan beri daha yeni oturdum ayaklarım şişti ayakta durmaktan epey kalbalık bir misafirim vardı ve kimi dövmek istedin diyosan eşimi evde misafir azmış gibi birde büyük ablasını çağırdı hiç düşünmüyo bu adam beni yaaaa

kızma tatlım kızma misafir nerde bereket orda demekki seni sevip sayıyorlar ki
evine geliyorlar insanlar sevdiği sevildiği hürmet gördüğü yere giderler
sende bunu görmüşler ki geliyorlar eşinde seni tanıyor onu utandırmayacağından emin ki herkesi çağırmış ne mutlu sana
eşin seninle gurur duyuyor öyle güzel yemekler yaparsan işte böyle gelirler sakın söylenip durma çok günah hııı sılaaa:eek:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
sıkıntılı mutsuz ve üzgün:sigara::sigara::sigara::sigara::sigara::aglayan::aglayan::aglayan::aglayan::aglayan::aglayan::aglayan::aglayan::aglayan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar