[QUOTE][/
S sunaMisafir 14 Haziran 2010 #145 Yay gibi egri olsam elde tutarlar beni Ok gibi dogru olsam uzaga atarlar beni GÜL ALIP GÜL SATANLARA, SABIR TERAZİLERİNİ GÜLDEN KURANLARA,SELAM OLSUN.
Yay gibi egri olsam elde tutarlar beni Ok gibi dogru olsam uzaga atarlar beni GÜL ALIP GÜL SATANLARA, SABIR TERAZİLERİNİ GÜLDEN KURANLARA,SELAM OLSUN.
S sunaMisafir 14 Haziran 2010 #146 Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, 'Benim büyük bir derdim var!deme,derdine dönüp benim büyük bir Rabbim var!de.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, 'Benim büyük bir derdim var!deme,derdine dönüp benim büyük bir Rabbim var!de.
başakkDaimi ÜyeKatılım3 Aralık 2009Mesajlar1.143Tepki671Puan113Konum izmir 14 Haziran 2010 #157 emeğine sağık
GÜLNİDAÜyeKatılım21 Şubat 2010Mesajlar41Tepki50Puan18Konum konya 14 Haziran 2010 #158 çok güzeller emeğine sağlık suna hanım Allah razı olsun
S sunaMisafir 14 Haziran 2010 #159 annem kötücocuklardan uzak dur diyordu ama ben kim olduğunu bilmiyom paranızın yetmediği yerde asaletiniz yeter
annem kötücocuklardan uzak dur diyordu ama ben kim olduğunu bilmiyom paranızın yetmediği yerde asaletiniz yeter
S sunaMisafir 14 Haziran 2010 #160 Ayrıldıktan sonra hep arkadaş kalalım derler...Güle başka isim koysan farklı kokarmı ? ALLAH'ım GÜL GİBİ GÖRÜNÜP DİKEN GİBİ BATANLARDAN VE DOST GİBİ GÖRÜNÜP YILAN GİBİ SOKANLARDAN BENİ KORU( Amin) HarBi KoPMaLıK xD'(n)in Fotoğrafları - Beni Bırakıp qittin Ya Bi üzüLdüm bi üzüLdüm Sorma
Ayrıldıktan sonra hep arkadaş kalalım derler...Güle başka isim koysan farklı kokarmı ? ALLAH'ım GÜL GİBİ GÖRÜNÜP DİKEN GİBİ BATANLARDAN VE DOST GİBİ GÖRÜNÜP YILAN GİBİ SOKANLARDAN BENİ KORU( Amin) HarBi KoPMaLıK xD'(n)in Fotoğrafları - Beni Bırakıp qittin Ya Bi üzüLdüm bi üzüLdüm Sorma