Elif_Eylul
Daimi Üye
Yusuf güney ve berdan mardinimi varmis aSurvivor 2023
Yusuf güney ve berdan mardinimi varmis aSurvivor 2023
Yusuf Güney astral seyahat yaptığını iddia eden değil miydi? Eğer öyleyse yandık şimdi yarışmanın ortasında kaybolur bu ortadan dönünce de başlar dün gece uzaylılarla yarışları kritik ettik karşı takım kusurluydu vs demelereYusuf güney ve berdan mardinimi varmis a
O kim kızÇoğunu tanımıyorum ya walison geliyormuş hee
Her zaman günülleri tutuyordum bu sene gene gönüllüler bakacağım kimi tutacağım izleyip göreceğimİnfluencergillerden Alper Rende bence sona kadar kalır. Onun videoları da aksiyonluydu diye hatırlıyorum. Berdan Mardin'i de kalır diğerleri hakkındaki yorumları da ilk bölümde kim neymiş kimin fesiymiş anlar öyle yaparım
Şu gönüllülerdeki en yakışıklı olanO kim kız
Ya ben yıllardır izlemiyorummm, en son izlediğimde acaba kim vardı o kadar hatırlamıyorumYıllardır iyi takip ediyorum ama bu sene kadro beni çok cezbetmedi.
Belki de şaşırtır
Walison u erkekler elemek ister gibime geliyor
Ya eski sezonlarin tadı olmuyor gibi ya da ben yaşlaniyorumYa ben yıllardır izlemiyorummm, en son izlediğimde acaba kim vardı o kadar hatırlamıyorum
Yok yav dandik Nerde o eski fb gs yunan türkYa eski sezonlarin tadı olmuyor gibi ya da ben yaşlaniyorum
Hilmicemlerin sezonu da severdim benYok yav dandik Nerde o eski fb gs yunan türk
Aa evet son sezonum belki oyduu. Tanerin olduğu sezon da çok komikti yaa daçmin gooş ahahhah yaaa yarılıyorum bavula giriyorduHilmicemlerin sezonu da severdim ben
degisik bu adam da
Of ya sandıkmış offf
Şu an baya şımarık ama o zamanlar güzel zamanlardı yaadegisik bu adam da
Seyir zevki vardı demi..şimdi TV de bişey bulamıyoruz tükettik herşeyiŞu an baya şımarık ama o zamanlar güzel zamanlardı yaa
Maalesef şu an hiç bişi yok. İnan avrupa yakasına, friendse baştan başlıyorum sürekliSeyir zevki vardı demi..şimdi TV de bişey bulamıyoruz tükettik herşeyi
Ben Friends e devam edemedim ya..Maalesef şu an hiç bişi yok. İnan avrupa yakasına, friendse baştan başlıyorum sürekli
Genelde zaten himym izleyen friendsi izleyemezmiş yaa ilginç. Bende hiç himym izlemedim. Aslında bir kere başladım ama kafamın dolu olduğu zamana mı geldi bilmiyorum devamını getiremedimBen Friends e devam edemedim ya..
How i meet your mother i tekrar ederim genelde ... mantı yapacaksam da 3 idiot gibi üç saat süren filmler