Ünlüleri tutuyorum bende.Yaşasın dokunulmazlık onların oldu
Gönüllülerdeki Duygu da ünlü aslında ama ünlülerde yer kalmayınca gönüllere vermişler.İyiki öyle yapmışlar ne gıcık şey.
Az önce bir video gördümde o detayı yazmayı unutmuşum evlerinden ayrılırken Dağhan'ın annesi "Senin evin anahtarı bende kilitleyecekmiyim?" diyo Dağhan'da "Yok kilitleme açık dursun :ne: İhtiyacı olan girsin çıksın" diyo çok hoşlardı yahu
nasıl ya o kızın nesi ünlüymüş
Az önce bir video gördümde o detayı yazmayı unutmuşum evlerinden ayrılırken Dağhan'ın annesi "Senin evin anahtarı bende kilitleyecekmiyim?" diyo Dağhan'da "Yok kilitleme açık dursun :ne: İhtiyacı olan girsin çıksın" diyo çok hoşlardı yahu
Biyerlerden hatırlıyorum ama nerden çıkaramadım.nette araştırma yapabilirsin.Dizilerde oynadı diye biliyorum.ÇOk gıcık gitsin istemiyorum bir yandan ama gönüllüleri birbirine düşürsün O giderse gönüllüler güçlenebilir mazallah
20:00
Survivor
Saat : 20:00 - 23:30 (210 dakika)
Tür : Eğlence (Yarışma Programı)
Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; Survivor, tüm heyecanıyla devam ediyor. Yarışmacılar hem birbirleriyle hem açlıkla hem de zorlu doğa koşullarıyla mücadele ediyor. Yarışma bu sene Panama'da bir adada çekiliyor.
20:00
Survivor
Saat : 20:00 - 23:30 (210 dakika)
Tür : Eğlence (Yarışma Programı)
Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; Survivor, tüm heyecanıyla devam ediyor. Yarışmacılar hem birbirleriyle hem açlıkla hem de zorlu doğa koşullarıyla mücadele ediyor. Yarışma bu sene Panama'da bir adada çekiliyor.