Suskunlar (Showtv)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
Suskunlar-154_5803_154.jpg

trans.gif

Suskunlar
trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 04.10.2012 20:00

trans.gif

Herkesin bir hayali vardır bu hayatta. Ve bir yarası.. Bugün bazı hayaller yaraları sararken, bazıları kanatacak. Bilal bir yemin edecek: Sıra bende. Ama bugün sırası gelen sadece Bilal değil. Ecevit de uzun zamandır bugünü beklediğini farkedecek. İbo için öte yandan, Gülten'le yeni bir hayata başlamanın tam zamanı. Ve Ahu. Sesini duyurmak için daha fazla beklemeyecek artık. Gurur'un oyununun yeni adımı, Nisan'ın büyük bir sırrına malolacak. Günün sonunda herkes bir şey kazanacak. Kimileri yeni hayaller, kimileri yeni yaralar... SUSKUNLAR, 4 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle Show TV’de!

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Ay bugün Suskunlar günü oleyyyy
Heyecanla bekliyorum neler olacak aceba:panter:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
:sinifsinif:Çok feciydi dün gece yaaaaa
Nisa'ya nerdeyse bende inandım,ağalayacaktım yazık,nasılda inandırdı.:uzgun::zopa:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
Suskunlar154_3136_154.jpg

trans.gif

Suskunlar

trans.gif

Tarih-Saat: 11.10.2012 20:00

trans.gif

Herkes güçlü olmak ister. En çok da, eski gücünü kaybedenler. Sait Karam gibi. Müdür başına gelenlere yeterince sessiz kaldı. Şimdi kaybettiklerini geri almak istiyor. Bunun için kime gidecek? Güçlenmeyi kafasına koyan sadece Sait değil. Kuyudibi'nde bir Bilal efsanesi ağızdan ağıza dolaşmaya başladı. Bilal şimdi, hep hayal ettiği şeye bir adım daha yakın. Güce yakınlaşmak, Bilal'i neyden uzaklaştıracak? Bu iki güç sevdalısı da karşısında aynı kişiyi bulacak. İkisini de zorlayacak birini. Bu güç gösterileri arasında sabırlı duran bir kişi var ki, onun için dirayetli olmak gittikçe zorlaşıyor. Ahu artık içindekileri daha fazla taşıyamayacak. Ahu'nun dilinden dökülenler karşısında yıkılmamaya Bilal'in gücü yetecek mi? SUSKUNLAR, 11 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle Show TV’de!

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Yaaaaaaaaaaaaaa:bitter::bitter::bitter:akşam kociş izletmedi bana suskunları yaaaa:sinirli::sinirli::sinirli:
Nasıldı akşam güzelmiydi bölüm :kedim::kedim:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902

trans.gif

Suskunlar
trans.gif

Tarih-Saat: 25.11.2012 20:00

trans.gif

Öyle ya sonunda herşey aslına döner. İşte Ecevit, yıllardır sakındığı tuzağa bir anlık gafletle düşer. Tıpkı babası Belalı Naim gibi o da bir katil olmuştur. Vicdanı hiç rahat değildir Ecevit’in. Ya gidip teslim olacak, suçunun cezasını çekecek. Ya da dönmemecesine basıp uzaklara gidecek. Ecevit’in tercihi ne olacak? Eğer gitmekse, Ahu bırakmayacaktır Ecevit’i. Beraber gideceklerdir. Geride kalan Bilal için ise mutluluk artık imkansızdır. Son sözü hiç beklenmedik biri söyler: Nisan öyle bir plan yapmıştır ki, bizimkiler Gurur’u mumla arayacaktır. Takoz İrfan nihayet dile gelir. Artık onun için intikam vaktidir. SUSKUNLAR, 25 Kasım Pazar akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle Show TV’de!

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
ibomu öldü yok sarıda ölmedi kimse ölmemiş anlaşılan yine güzeldi dün gururun yaveri öldü:deli:

Evetya nette iken ibo öldü sandım tam kapattım düzenden olduğunu anladım.Gururun yaverine yazık oldu :acep:

Yaaaaaaaaaaaaaa:bitter::bitter::bitter:akşam kociş izletmedi bana suskunları yaaaa:sinirli::sinirli::sinirli:
Nasıldı akşam güzelmiydi bölüm :kedim::kedim:

Güzeldi canım bitmesine az kaldı son bölümlerini kaçırma

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Mutlaka izlemeliyim ozaman.Nasıl biteceğini merak ediyorum.Ecevit ahu birleşir,ibonun diğerinden çocuğu olur.Iskada sonunda eşiyle tam anlamıyla karıkoca olur diye düşünüyorum :acep: Mutlu mesut biter inşallah

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902

trans.gif

Suskunlar (Final)
trans.gif

Tarih-Saat: 02.12.2012 20:00

trans.gif

TIMS Productions'ın yapımcılığını, Hatice Memiş ve Çağrı Lostuvalı'nın yönetmenliğini, Ertan Kurtulan ve Ethem Özışık 'ın senaristliği yaptığı, başrollerini ise Murat Yıldırım, Aslı Enver, Sarp Akkaya, Güven Murat Akpınar ve Pelin Akil'in paylaştığı Suskunlar, bu hafta muhteşem final bölümüyle ekranlara gelecek. HAPSE KİM DÜŞECEK? Suskunlar'ın finalden bir önceki bölümünün sonunda Ecevit kaçmaktan vazgeçip polise teslim olmuştu. Bu bölümde ise Gurur'u kendisinin öldürdüğüne polisi ikna etmeye çalışacak, Sarı ise onu kurtarmaya çalışırken kendi beklenmedik bir tehlikenin içine düşecek. TAKOZ'UN SON OYUNU Tüm bunlar olurken Takoz, yine Nisan üzerinden Ecevit ve diğerlerine ulaşıp onları öldürmeye çalışacak. Ecevit bu oyunu bir şekilde bozmaya çalışacak. Veda bölümüyle ekranlara gelecek olan Suskunlar'ın nasıl bir finalle veda edeceği merakla bekleniyor… SUSKUNLAR, 2 Aralık Pazar akşamı saat 20.00’da muhteşem final bölümüyle Show TV’de!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar