Belki okuyamayanlar vardır diye yazıyorum.Benim iki gelinim var ama bende kayınvalidemin geliniyim.Biz beş eltiyiz.Şimdi eltimin kızının kına gecesinden geldim. Kayınvalidemde ordaydı diğer eltilerimde kayınvalidemin elini tuttum vebir halay çektik.Çıkarken kulağıma acaba beni gülen oldumu dedi. yooook dedim sen gerçektn oynamak istedin mi? güldü . bekledim ne zaman gelipte beni kaldıracaksın. Ben otuz sekiz yıllık evliyim ,kayın validemde seksen yaşında.Hiç birbirimizi kırmadık dersem inanın .Ç ok akıllı beş gelini nasıl idare etti.Bazen acaba diyorum ...... ben den sonra aldığımız her geline bana saygılı olmalarını önerdi.Çıkan her sorun bana geldi .Zaman içinde sorunlar azaldımı yoksa azalmak zorunda mı kaldı .....bitti.Ayrı evlerde ama aile apartmanında oturuyoruz.Burda anlatmak istedigim kayınvalidemizi annemiz gibi sevmemiz mümkün değil ama saymamızı yahutta öyle görünmemizi engelleyen ne var. Kendimizi karşımızdakinin yerine koyabilirsek iyi gelin ,iyi elti, iyi kayınvalide oluruz umarım .