Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
''Tarihi Eserler Temalı'' Foto Yarışması Oylamaları
ayyyyyyyyyyyy baya cekişmeli olcak hepsi bir birinden güzel yerlerrrr -alkis-alkis
hangine oy verecegme karar veremedimmmmm :dusun:
ayyy yarışmacılarımıza iyi şanslar diliyorum :teytey:
oo ne güzel oylama başlamış hanğisine oy atacağımı bilemedim hepside çok manevi değeri olanlar en iyisi ben biraz daha inceleyimde öyle kullanayım oyumu yarışmaya katılan bütün arkadaşlarıma başarılar dilerim
nihayet oyumu kullandim
her yer özel
her yer güzel
essiz ve benzersiz
tarihte yolculuk yaptik sayenizde
bir kac favorim vardi
fakat benim icin cok özel anlami olan
kiz kulesine verdim oyumu
ikinci evlilik yildönümümüzü gecirdigim yerdir
cok özel ve apayri bir anidir benim icin
hem tarihi bir gezi hemde asiri yillar gecmesede nostaljik bir tur oldu benim icin
Bende oyumu verdim.Oyumu Sumela manastrina verdim.Cunki,ben bu tip yarismalarda hic gormedigim guzel yerlere ses vermeye calisiyorum ve bunu dogru buluyorum.Cunki gordugumuz yerleri artik taniyoruz.Mesela ben Azeriyim,ama bizim kiz kulesine oy vermedim,cunki ,guzel olmasina guzel de,ama ben orayi coktan biliyorum,benim icin yeni diyil,oraya baskalari ses versin ,hansiki ilk defa goruyorlar....
herkese basarilar diliyorum....
Henüz bende oyumu kullanmadım...Bu seferki yarışmamız gerçekten çok anlamlı oldu..Oy veren ellerinize sağlık,yorumlarınızla harikalar kattınız,teşekkürler dostlarım
hepsi birbirinden guzel.....bende canakkale aniti diyorum cunku orayi herzaman gezip gormek istemisimdir ama bir turlu nasip olmadiyarismaya katilan tum hanimefendilerin emegine saglik