'Tarkan Adam Olmayı Unutmuş'

Tepki
8.216
tarkan-adam-olmayi-unutmus-2741330_8140_o.jpg

BİRÇOK SANATÇIYI ÇOK KIRDI

Hülya'nın son vuruşu çok sert oldu!

Kral TV Müzik Ödülleri'ne 7 dalda ödül alarak damga vuran Tarkan, törendeki tavrıyla birçok sanatçıyı kırdı! Ödülleri almak için sahneye çıkmayıp gecenin sonunda toptan alan Tarkan'a kırılan sanatçılardan biri de Hülya Avşar! En İyi Erkek Sanatçı ödülünü vermek için sahneye çıkan ancak Megastar ödülü almaya gelmeyince şoke olan Avşar, çok ağır konuştu: "Tarkan çok başarılı biri ama bence adam olmayı unutmuş..."

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
öyle buisi yaptiysa cidden ayip etmis
ve ilk kez hülyanin agzindan cikana katiliyorum
cok dogru konusmus
tarkan ne oldum diil ne olucam demeli
ne idimide hic bir zaman UNUTMAMALI-SEVGIYLE ANMALI O GÜZEL GÜNLERI :))))))))))))

Eileithhyia

Daimi Üye
Tepki
523
Gerçekten çok ayıp yapmış. Bu tavrı hem kendisine ödül vermek için sahnede onu bekleyen sanatçıya hem de oylarıyla onu destekleyen hayranlarına karşı bir saygısızlıktır bence:hayir::protesto:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.983
665090985848.jpg

Ödül veremedi ağzını bozdu!

Hülya Avşar, Kral Müzik Ödülleri'nde kendini sahnede bekletip ödül almaya çıkmayan Tarkan için ağır sözler sarf etti: Eşek herif! Saygısız! Bir metrelik adam!

FECİ SAYGISIZ BİRİ
Bu sözler kavgada söylenmez! Hülya Avşar, yemek yediği Kıyı Restaurant çıkışı, Kral Müzik Ödülleri töreninde, kendisini boş yere sahnede bekleten Tarkan'ı yerden yere vurdu: "Feci saygısız biri! O kim ki, onu böyle havaya soktular? Vergi birincisi mi oldu, yoksa okul mu yaptırdı? Ona karşı sinirliyim!"

"KİM OLUYORSUN DANGALAK"
Hızını alamayan Avşar, eleştiri dozunu yükseltti: "Tarkan, niye bu kadar abartılıyor anlamış değilim. Bir metre boyunda, sadece iyi göbek atıyor, o kadar. Asena'ya bile daha çok saygı duyuyorum. Hem yaş olarak hem de Hülya Avşar olarak ondan büyüğüm. Aaaa dangalak! Çok sinirliyim, eşek herif ya! Sen kim oluyorsun da ödülünü almıyorsun dangalak!"

HEY GİDİ GÜNLER HEY!
Hülya Avşar, yıllar önce Tarkan için şöyle demişti: "O çok özel bir sanatçı. Destekleyeceğimize yok etmeye çalışıyoruz. Ricky Martin'den bile iyi okuyor. Üstelik daha yakışıklı!"

Sabah

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.983
665800307768.jpg

"O gece meze olduk"

Hülya Avşar'ın Kral gecesinde kendisini sahnede beklettiği için "Dangalak" dediği Tarkan'a, bir sitem de Ata Demirer'den geldi. Demirer, Twitter'da "Ödül vermeye gittik, sürpriz mezesi olduk" diye hayıflandı.

BELKİ DE TARKAN ONU İSTEMEDİ!
HÜLYA Avşar'ın Tarkan'la ilgili sözlerine, Cüneyt Özdemir'den komik yorum: "Avşar, ödül almaya gelmedi diye Tarkan'a kızmış. Sakın Tarkan, 'Avşar bana neden ödül veriyor ki?' diye kızmış olmasın?"

Sabah

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
Cüneyt Özdemir'den komik yorum: "Avşar, ödül almaya gelmedi diye Tarkan'a kızmış. Sakın Tarkan, 'Avşar bana neden ödül veriyor ki?' diye kızmış olmasın?"

:cokkomik:benim de aklımdan geçen buydu

tarkana da bayıldığımdan değil ama tarkanın bir artısı varsa o kimseyle kolay kolay polemiğe girmez, kimseye laf atmaz belkide cevap bile vermez bu sözlere:huhuu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar