'Tarkan Adam Olmayı Unutmuş'

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.983
672726296264.jpg

Sen iki şarkı tutturdun mu?

Kral Müzik Ödülleri'nde, kuliste olmasına rağmen sahneye çıkıp ödüllerini almayan Tarkan için ağır sözler söyleyen Hülya Avşar, tepki çekti. Twitter'dan Avşar'a yüklenen ünlüler, "Sen hayatında iki şarkı tutturdun mu?" diye sordu

Hülya Avşar, geçtiğimiz hafta gerçekleşen 17. Kral Müzik Ödülleri'nde kendisini sahnede bekletip ödülünü almaya çıkmayan Tarkan hakkında ağır sözler söylemişti...

SERT OLMUŞ
Tarkan için, "Feci saygısız biri! O kim ki, onu böyle havaya soktular? Vergi birincisi mi oldu, yoksa okul mu yaptırdı? Hem yaş olarak hem de Hülya Avşar olarak ondan büyüğüm. Aaaa dangalak! Eşek herif ya! Sen kim oluyorsun da ödülünü almıyorsun dangalak!" diyen Avşar'a, Megastar değil ama bazı ünlüler büyük tepki gösterdi. İşte Twitter üzerinden Hülya Avşar'ı eleştiren ünlüler ve tweet'leri:

Demet Akalın: "Hakaret biraz sert olmamış mı? Sonuçta o Tarkan... Hülya da olsa, var mı hakkı?"

Cem Ceminay: "Hülya Avşar, Tarkan'a '1 metrelik adam!' demiş; çok komik... Sadettin Saran da ona göre herhalde 2 metrelikti."

Furkan Kızılay: "Hülya Avşar, Tarkan'a 'İki şarkıyı tutturdu diye Megastar mı diyeceğiz? Bir şey mi becerdi yani?' demiş. 'Peki sen hayatında iki şarkı tutturdun mu?' diye sorarlar."

Tarkanlar kolay gelmiyor
Şarkıcı Tuğba Ekinci de yaptığı açıklamada Hülya Avşar'ı hedef aldı: "Hülya Avşar'ın kendisine güveni olan insanlara karşı böyle bir tavrı var. Tarkan 1 metreyse kendisi yarım santim! Bir starın bir stara böyle laflar söylemesi çok yanlış. Tarkan'ı daha önceki programına çıkartmak için taklalar atmıştı. Şimdi Tarkan'ın programına gelmeyeceğini bildiği için böyle konuşuyor. 10 senede bir Hülya Avşar'dan bir tane gelir ama Tarkan'dan gelmez. Bu organizasyonla ilgili bir durum. Tarkan'ın gecenin sonunda çıkacağı ve sürpriz yapacağı zaten baştan biliniyordu."

Sabah

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.983
633962_detay.jpg

"Tarkan hiç değişmemiş"

Sezen Cumhur Önal, tartışmaya yeni bir boyut getirdi

KRAL TV Müzik Ödülleri’nde kazandığı ödülleri almadığı için eleştirilen Tarkan’a bir eleştiri de ünlü müzik adamı sezen Cumhur Önal’dan geldi. Hülya Avşar’ın ödülünü vermek için sahnede beklediği Tarkan’a “Dangalak, eşek herif” gibi sert sözleri son günlerde magazin gündeminin bir numaralı konusu oldu. Her iki sanatçının da yakın dostu olduğunu söyleyen Sezen Cumhur Önal, konuya başka bir açıdan bakarak, “Tarkan zaten hep böyleydi” imasında bulundu. Önal, “Yıllar önce TRT’de Müzik Yelpazesi programını hazırladığım dönemde o günlerin en popüler yorumcusu Tarkan’la tanışmak istedim. Randevulaştık. Saatinde gidip bekledim. Geldi ama tamiki saat geç kalarak... Samimi değil ama şık bir tanışmaydı. Aradan tam 17 yıl geçti.Haberleri görünce dostum Hülya Avşar gibi beni de beklettiğini anımsadım. Güzel sesli, güzel kalpli kardeşimiz Tarkan, galiba hiç değişmemiş!” diyerek tartışmaya yeni bir boyut getirdi.

Habertürk

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
61.255
hülyaya ne oluyorsaaa cıkmazsa cıkmazz oo biiirrr megastar kıskanclıgından ayrılacak bir gün ortadan :cokkomik: :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar