"Tart Tarifleri" Basvurularimiz Baslamistir Hamarat Hanimlar Duyrulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
incitanemtuana

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
nk canim sevdigim icin vuruyom
kiymetini bil:kptmya:

ilknurum senide bekleriz biliyosun

elisim canimsin sanirim bir tek sen farketdin ha:kptmya:

yani isteyen hem tatli hem tuzlu tarifiyle katilabilir
fakat ayri basliklarda yarisilcak

-hmmcok tskler beni aydinlatdigin icin tart ve turta ayrimi yapamiyodum bende

OP
incitanemtuana

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
suan özelimde
harika nefis lezzetli
sunumuyla zaten gözümü doyuran
süper ötesi bir tart tarifi yerini aldi:catalbicak:
yarismaya kadar bitirmezsem eger yarismaya sokarim:kptmya:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
Aman efendim teşekkür ederim beğenmen beni mutlu etti :) önemli değil sen ye ben bir daha yaparım :incim:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
elisim bak sen demek kendi kendine oy verenlerdensin ha :kptmya:
saygi duyarim karismam herkez kendi bilir elbet

en son muffin yarismasinda bir oy almama ragmen sonlarda kullandim oyumu ve kendime vermedim

demekki hak etmedim ki bir oy aldim
performans düsüklügü yasiyorum zaten:kptmya:

silam bende hic yapmadim ne yalan söyliim ama denicem ve yarismaya katilicaM INSAALLAH

yenilen pehlivan gürese doymazmis:kptmya:

son dönem durumum ortada olmasina ragmen ummadik tarifim bas yarar misali katiliciim:kptmya:

findikim biliyosun herzaman senin yarismalarimizda yerin bambaska ayri renk katiyosun en kisa zamanda yine aramizda olup tozu dumana katman dilegimle

Tamam canım ama önce bir tart kalıbı almam lazım kendime dediğim gibi hiç yapmadığım için bir kalıbım bilem yokk:mendil:yazzukkbaaa:kptmya::kptmya:hem kimbilir ilk yaptığım tarif birincilik alır belkim birumutsmillisi:kptmya::kptmya:bende varım yine canım benimmm gerçi nkcım varken şansımız yok emmme neysse:kptmya::kptmya:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Pilav yarışmasında tozumu attırdın ama o iş ne olacak :gul: hem olsun tatlı rekabetler iyidir geliştirir insanı dimi canımcım...

Elbetteki de canım benim ben seviyorum bu tatlı rekabetlerimizi sayende tarif hazneme az bilgi eklemedim hani yaptığın lezzetler gerçekten de çok güzeller canım
şeyyyyy bendim dimi:sila::sila::sila:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
Elbetteki de canım benim ben seviyorum bu tatlı rekabetlerimizi sayende tarif hazneme az bilgi eklemedim hani yaptığın lezzetler gerçekten de çok güzeller canım
şeyyyyy bendim dimi:sila::sila::sila:

Evet canım sendin gördüğüm anda dedim tamam birinci belli 2. kim acaba :) bende bayağı tarif topladım burdan önceden de demiştim yemek klasörümde ayrı olarak "Hanımefendi.com" adlı klasör var direkt oraya çekiyorum sonradan bulamam belki diye çok uyanık hatunum ha :gul: hem denediklerimde oldu hiç başarısızlık yaşamadım ekleyen arkadaşlar sayesinde sağolsunlar valla...

OP
incitanemtuana

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
:mendil:sadece iki katilimci var:mendil:
yogunlugum nedeniylede aksatdim ne yazikki kusuruma bakmayin nolur:mendil:
biraz daha bekliyelim ki en az 3kisi olsun bari tatli bir rekabet olussun ne dersiniz?

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
İncim canım bende bu günlerde yoğun olduğum için yapamadım büyük ihtimalle inşallah bugün yapıp yollıycam sana resimleri canım benim

AAAAAAAAAAAAAA sadece iki kişimi kızlar hani nerdesini bukadar az katılımcı olmazdı hiç yarışmalarımızda hadi ama doğru mutfağa marifetlerimizi sergilemeye-kop-kop-kopsonra resimleyip incimize göndermeye-kop-kop-kop

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
:mendil:sadece iki katilimci var:mendil:
yogunlugum nedeniylede aksatdim ne yazikki kusuruma bakmayin nolur:mendil:
biraz daha bekliyelim ki en az 3kisi olsun bari tatli bir rekabet olussun ne dersiniz?

Nasıl ya ciddimisin :uzgun: aslında tarttı turtaydı çok yapılır şaşırdım valla biraz bekleyelim ustam bir kaç aday toplayalım yahu olmaz böyle :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar