Ellerine saglik canim. bende yaparim bu tatlidan hatta bunun adi hosuma gitmemistide adini sehriye hanim tatlisi yapmistim cok güzel olur tadi
inci tel şehriyeli sutlaç bende ilk defa duyuyorum tadı nasıl peki
Özendirmek gibi olmasın denemiş biri olarak güzel diyebilirim zuzucum yaptığım gibi mideye indirdim gözünün yaşına bakmadım valla :gul:
pek sütlaça düşkünlüğüm yok ama merak ettim bir ara deneyebilirim....sende fırsatı hiç kaçırmıyon maşallah
Bilinçli tüketiciyim ben bikerem :gul: bende yarışma sırasında bir merak ettim o ara yapıcaktım unuttum 1-2 gün önce görünce gene merakım kabardı unutmadan deneyeyim dedim severim böyle değişik tarifleri sitede çaylı kurabiye vardı onuda denedim çok güzel olmuştu hem ne demişler aklında duracağına midende dursun ...[/QUO
anlaşıldı pis boğazlısın))))))))))))))) benimde şu elmalı milföy dikkatimi çekti onu yapıcam evde milföy var en kısa zamanda denicem bende bir kaç gün önce elmalı kek yaptım ama alman keki aslında apfelkuchen sen bilirsin resmini eklemedim eklicem sonra oda çok güzel oluyo üzeri pütür pütür oluyo ya
anlaşıldı pis boğazlısın))))))))))))))) benimde şu elmalı milföy dikkatimi çekti onu yapıcam evde milföy var en kısa zamanda denicem bende bir kaç gün önce elmalı kek yaptım ama alman keki aslında apfelkuchen sen bilirsin resmini eklemedim eklicem sonra oda çok güzel oluyo üzeri pütür pütür oluyo yaBilinçli tüketiciyim ben bikerem :gul: bende yarışma sırasında bir merak ettim o ara yapıcaktım unuttum 1-2 gün önce görünce gene merakım kabardı unutmadan deneyeyim dedim severim böyle değişik tarifleri sitede çaylı kurabiye vardı onuda denedim çok güzel olmuştu hem ne demişler aklında duracağına midende dursun ...