:dance10: Replikler :dance2:
Damon : Özür dilemek istedim.
Elena : Güzel.
Damon : Dur sözümü bitireyim.Özür dilemek istedim dedim...ama sonra üzgün olmadığımı fark ettim.
Elena :İnsan olmaktansa ölmeyi tercih ediyorsun...ve buna tamam dememi mi bekliyorsun?
Damon : Tamam demen gerektiğini falan söylemedim ben.Sadece üzgün olmadığımı söyledim...ama aslında ben neyimbiliyor musun?Bencilim.Çünkü sana zarar verecek kötü seçimler yaptım..Evet, insan olmaktansa ölmeyi tercih ederim.Seninle bir avuç dolusu yıl geçirip,sen hâlâ böyle kaldığın halde...ben yaşlı, hasta ve acınası bir durumda olduğumdan seni kaybetmektense...şu an ölmeyi tercih ederim.Son yıllarımı ne kadar iyi ne kadar mutlu olduğumu hatırlayarak geçirmektense şu an ölmeyi tercih ederim.Çünkü ben böyle biriyim Elena ve değişmeyeceğim.Ve dünyada senin için yanlış bir seçim olduğumu gösteren tüm nedenleri haksız çıkaracak bir özür yok.
Elena :İyi, öyleyse ben de üzgün değilim.Seninle tanıştığım için üzgün değilim.Seni tanımanın beni her şeyi sorgulamaya ittiği için...ve ölümde beni en çok hayatta hissettiren
şey sen olduğun için hiç üzgün değilim.Berbat biriydin.Hep yanlış seçimler yaptın ve benim yaptığım tüm seçimler arasından bu en kötüsü olacak ama sana âşık olduğum için üzgün değilim.Seni seviyorum Damon.