Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3.bölüm güzeldi :findikim:Stefan'ı sevmesemde oradan çıkması iyi olmuş ama Qetsiyah işi karştırdı kalsa daha mı iyiydi ne burası neresi ben kimim oldu garibim
Bu Katherine çok fena he çenesi pek bir düşmüş çıkışları çok iyiydi Damon bile sadece uyuduğu zaman susuyor :ne: dedi :nazo: hatunun kanıda tedavi çıktı iyimi :sila:
:ko:ko çenesimi düşmüş damon bile gece uyuyunca susuyo dedi demek ayy ona koptum
Bizim hatunda pek bi güzelleşmiş tatil yaramış :ko
Barıştılarmı kız damon la
:ko:ko çenesimi düşmüş damon bile gece uyuyunca susuyo dedi demek ayy ona koptum
Bizim hatunda pek bi güzelleşmiş tatil yaramış :ko
Barıştılarmı kız damon la
Yok Nina başkasıyla berabermiş ama ondan da ayrılmış bu resimleri eklerken haberi gözüme iliştiydi. Yeni sezon başladı ya yine biraraya gelir bunlar dayanamazlar
Katherine bombaydı ya hiç susmadı birde eğlenceli konuşuyor koptum izlerken Damon'da dayanamadı Katherine arabada uyurken Elena onu tek başınamı bırakıcaz ya kaçarsa deyince Damon anca uyurken susuyor ilişme muhabbeti yaptı krize girdim:ko
Bir arada Stefan öyleydi onunda çok konuştuğunu ima ederken Adam konuştu da konuştu :ne: konuştu da konuştu susmak bilmedi :ne: falan demişti sevmiyor çenesi düşükleri