Julie Plec Sezon Finalinden Sonra Merak Edilenleri Yanıtladı
- Ian ve Kat'i tekrar göreceğiz.6.sezon için anlaşmaları var.
- Alaric köken vampir olarak geri döndü.Çünkü 3.sezon finalinde öldüğünde Esther'in yaptığı büyüyle köken vampir olmuştu.6.sezonda onun vampirlikle başa çıkmasını göreceğiz.Elena ve Stefan ile eğlenceli sahneleri olacak.
- Enzo hala eskisi gibi,kötü ve şeytani.Alaric ve Enzo birbirlerinden çok hoşlanmayacaklar.
-Dizi, birkaç aydan fazla bir süre sonrası zaman atlamasıyla başlayacak.Damon ve Bonnie'yi hatırladıkları flashbackler görebiliriz.
-Görsel ikizleri bir daha görmeyeceğiz.
-Stefan şuan ruhsal olarak çok kötü bir durumda,Caroline ona destek olacak.Yakınlaşacaklar.Caroline Stefan'a olan hislerini kabul etmeye başlayacak.Ve Stefan'a hamle yapacak.
-Elena,Damon'u kaybetmenin acısıyla başetmeye çalışırken Alaric ona destek olacak.
- Lexi,Silas 'ı ve Grams'ı bir daha görmeyeceğiz.
-Tyler,kurt adam geni olan bir insana döndü.Stefan ve Elena ise hala vampir.
- Grams'in "fedakarlik yapan tek sen değilsin" demesiyle, Bon ve Damon'a ne olduğunun bir ilişkisi var.Bu 6.sezonun gizemi.
- Caroline ve Tyler hala arkadaşlar.
- Bon ve Damon'u geri döndürmenin bir yolunun olup olmaması da yeni sezonun gizemlerinden.
- Dizi en az 7 sezon sürecek.6.sezon final değil.
-Matt için yeni bir aşk var.
-Julie,Katherine nin de Silas gibi sonsuza kadar gittiğini bir kez daha doğruladı.
-Jenna, Rose gibi karakterleri görmedik çünkü huzura kavuştular.
Alıntıdır
Sezon finalinde öbür taraf parçalandı ölen Stefan ve diğerleri için uğraştılar ama o esnada Bonnie ve Damon öldü :bayil: bildiğim kadarıyla kitabında geri dönüş yolu gözüküyor :dedikodu: hatta belki bir şokla geri dönebilir çok emin değilim sadece okuduklarıma göre söylüyorum bunu
Bonnie dayanak noktası olduğu için geri dönenlerin yükünü kaldıramayıp öldü ölürkende diğer tarafta tek Damon kalmıştı o geçerken Bonniecik gidince ikisi de el elde baş başta kaldılar
Bu arada Alaric geri döndü ona çok sevindim :sevindirikasli:
Julie Plec Sezon Finalinden Sonra Merak Edilenleri Yanıtladı
- Ian ve Kat'i tekrar göreceğiz.6.sezon için anlaşmaları var.
- Alaric köken vampir olarak geri döndü.Çünkü 3.sezon finalinde öldüğünde Esther'in yaptığı büyüyle köken vampir olmuştu.6.sezonda onun vampirlikle başa çıkmasını göreceğiz.Elena ve Stefan ile eğlenceli sahneleri olacak.
- Enzo hala eskisi gibi,kötü ve şeytani.Alaric ve Enzo birbirlerinden çok hoşlanmayacaklar.
-Dizi, birkaç aydan fazla bir süre sonrası zaman atlamasıyla başlayacak.Damon ve Bonnie'yi hatırladıkları flashbackler görebiliriz.
-Görsel ikizleri bir daha görmeyeceğiz.
-Stefan şuan ruhsal olarak çok kötü bir durumda,Caroline ona destek olacak.Yakınlaşacaklar.Caroline Stefan'a olan hislerini kabul etmeye başlayacak.Ve Stefan'a hamle yapacak.
-Elena,Damon'u kaybetmenin acısıyla başetmeye çalışırken Alaric ona destek olacak.
- Lexi,Silas 'ı ve Grams'ı bir daha görmeyeceğiz.
-Tyler,kurt adam geni olan bir insana döndü.Stefan ve Elena ise hala vampir.
- Grams'in "fedakarlik yapan tek sen değilsin" demesiyle, Bon ve Damon'a ne olduğunun bir ilişkisi var.Bu 6.sezonun gizemi.
- Caroline ve Tyler hala arkadaşlar.
- Bon ve Damon'u geri döndürmenin bir yolunun olup olmaması da yeni sezonun gizemlerinden.
- Dizi en az 7 sezon sürecek.6.sezon final değil.
-Matt için yeni bir aşk var.
-Julie,Katherine nin de Silas gibi sonsuza kadar gittiğini bir kez daha doğruladı.
-Jenna, Rose gibi karakterleri görmedik çünkü huzura kavuştular.
Alıntıdır
Bonnie de mi ölüyo bunu bilmiyodum damon'sız vampir günlükleri mi olur ya bütün ölüler dirildi valla onların da geri gelmesi lazım alaric'in gelişi bile moralimi düzeltemedi ya
Damon'ı sevemeyen bir ben miyim ya ? :acep: en çokk stefanla caroline a sevindim benim hep aklımdan geçiyordu onların birlikte olması beraber çok şekerler
Evet şuan ikisi öldü gözüküyor ama bir şekilde döneceğini düşünüyorum hatta bir yerde insan haliyle dönecek deniyordu kitabı okumadım o yüzden kesin bir bilgi diyemem tabi fff: Bende o kadar sıkı takipçiyim ama Damon olmazsa pek izleyesim gelmez direkt finalimi yaparım diziye:ne:
kitabı bende okumadım ama dizi pek kitaba göre gitmiyormuş damonın vampir hali iyiydi ya damon gelmezse izleyici kaybederler ayrıca Caroline da klaus varken stefan gibi gıcı birisine gitmesi kötü banane ne halleri varsa görsünler damon ölmüş ben ona üzüleyim
Damon'ı sevemeyen bir ben miyim ya ? :acep: en çokk stefanla caroline a sevindim benim hep aklımdan geçiyordu onların birlikte olması beraber çok şekerler