Üçüncü sırada bir,sonra iki ilmek olarak arttırma yaparak büyütüyorsun
Supersın!!!!!!
4 sırada ıkıtane tek , üçüncü ikilik....
5 sıra üç tane tek , dörtuncu ikilik:confetti:
Üçüncü sırada bir,sonra iki ilmek olarak arttırma yaparak büyütüyorsun
Supersın!!!!!!
4 sırada ıkıtane tek , üçüncü ikilik....
5 sıra üç tane tek , dörtuncu ikilik:confetti:
Anladım sıralı gelerek bu şekilde arttırma yaparak büyüteceğiz:sevindirikasli:
Vaayy süpersiniz bacılar -alkis
kolay gelsin bi denede bana kukuleta yapın
evet oluyor!!!!!!Sanırım oldu bu iş..
Devamı gelecek,ama şimdi evde yemek yapma zamanı:nk:
evet...:istebu:
benim örecam bere 4.5 yaşında bir kız çocuğuna olduna göre ben yuvarlağı 16,6 -16,9 sm kadar büyütücam..
tamam işte... 53 cm kafa ölçüsü olduna göre demek ki sende benim gibi 16.6 sm kadar yuvarlağı genişleyeceksin...Kikomarım bu cm olayını değilde çoğaltma sayısını versek aslında şimdi ben gece elime alayım dedim cm olayı kafamı karıştırdı.
Oğlumun kafa ölçüsünü alayım dedim 53 cm çıktı.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ben bundan sonra arttırma yapmayacağım düm düz öreceğim değilmi
bak ben 16.6 ördüm... görüntüsü bu..
şimdi de hiç aktarmadan 18-20 cm kadar örmeye devam edicam...
neden aktarma sayasi vermek istemiyorum de açıklıyım... çünkü herkesinsin eli farklı.. ben çok sık örerim.. başkası çok bol.. ve diyelim ki bendeki simdi aktarmalar arasında 10 tene tekli trabzan var... ama sen de bu boyuta göre sadece 8 veya 9 olacak.. bu yüzden cm benim için daha kolay..
ayrıca ilahî 16.6 veya 16.9 olması gerek yok... yeter ki bu ölçüye yakın olsun... bak bende 16.5 aslında ama ben bir sıra aktarma daha yapacak olursam 17 cm geçmiş olacam bu yüzden burada duruyorum.. ve artık aktırmadan devam edicam...
Şimdi daha iyi anladım..Çoğaldıkça sıkılmaya hatta bu nasıl kafasına girecek soruları ile örmekten vazgeçecektim.
Tamam dır canım şimdi daha iyi anladım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sanırım kulaklara geçmem gerek artık
bir sıra daha yap... ve ipi kopart...
sonrada bütün ilmekleri say... ve 5 şe böl...
diyelimki sende 105 ilmek olmuş...
demekki 100/5=20 ilmek...
sıra başlangıç oldu yerde sağ tarafına 10 ilmek say ve tığ batır.. sonrada 20 ilmek yüzerinde 20 tek trabzan ör.. don ve 18 tek tranzan ör... yani her sırada 2 tane keserek örüyorsun... 4 taneye gelene kadar...
ikinci kulak örmek için başlangıçtan sola doğru 10 tane say ve 20 tane tek trabzan ör ...ve yeniden 2 tane keserek öreceksın..
umarım karışık anlatmadım...
anlatamadıysam o zaman yarın gostericam..