Tobe :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Tobecim daha öncede söylediğim gibi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.O heyecanı bilirim.Hem heyecan hem korku arası tuhaf bir duygu oluyor insanın içinde.Mutlaka haberdar et bizi :teselli: Dularımız seninle ve minik bebeğinle :huhuu:

OP
T

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Dualarımız seninle canım umarım test sonuçlarınız güzeldir.

Tobecim daha öncede söylediğim gibi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.O heyecanı bilirim.Hem heyecan hem korku arası tuhaf bir duygu oluyor insanın içinde.Mutlaka haberdar et bizi :teselli: Dularımız seninle ve minik bebeğinle :huhuu:

Bekliyorum tatlım merakta bırakma beni öpüyorumm

Öncelikle Hepinizi çok seviyorum...

hayırlı haberlerle geldim sonuçlarım iyi çıktı Allahıma çok şükür.

Cinsiyetimizi öğrenemedik 2 hafta sonra tekrar gideceğiz doktora cinsiyet öğrenmeye.
Kız erkek farketmez ama Ne renk alacağımızı bilelim dimi ama arkkadaşlar...
Cicilerini almaya başlamak istiyorum yavaştan bunun için sabırsızlanıyorum Allahım Şerden ve Nazarlardan korusun bizi ve herkezi inş. (Amin...)

OP
T

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Arkadaş Hepinize yeniden merhaba diyorum.
Bugün tam 15 haftalık göbüşümü ekliyorum
:huhuu::huhuu::huhuu:İşte karşınıda Tobe :):huhuu:
:lilav::lilav::lilav::lilav:

tton.jpg

H

Hera

Misafir
Tabeciimm MaşaLLah 15 haftaLık gibi değil ne kadar zayıfsın :kayris: 15 haftalık ne kadar oluyordu ay çok süper canım benimm hep paylaş böyle bizimle fıstığımmmm :kupa:

OP
T

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Tabeciimm MaşaLLah 15 haftaLık gibi değil ne kadar zayıfsın :kayris: 15 haftalık ne kadar oluyordu ay çok süper canım benimm hep paylaş böyle bizimle fıstığımmmm :kupa:

canım 1 hafta sonra 4 aylık oluyoruz:)
paylaşırım tabi fıstığım yeterki siz isteyin...:huhuu:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Maşallah diyorum sana bitanem 41kere
hiç hamile gibi değilsin canımOkymin dediği gibi hamile kalıpda kilo almayan anne adylarından birisin canım çok şanslısın Rabbim kucağına almanı nasib eylesin meleğini Buarada çok güzelsin bitanemmmmm:huhuu::huhuu::huhuu:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Canım benim hafif hafif çıkmaya başlamış göbişin.Yerim ben onu.Benimkide 5.ayın sonunda birden şişmeye başlamıştı ve 9 ay boyunca sadece göbeğime kilo almıştım.Doğumdan sonrada 10-11 kilom gitmişti.Doğumdan hemen sonra bile daha önce giydiğim pantolonlarıma girmiştim.Sanırım seninkide öyle olucak.

Ay ay paylaş fotolarını.Büyük merakla beklicem bebişin ve göbeğinin büyümesini :huhuu:

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
Linki paylaşman iyi oldu cnm farkında değilim maşallah diyelim baştan bende bilemiyorum 15 haftalık nasıl olur ama sen fitsin hala:lilav:takip ederiz böyle paylaştıkça sen adım adım :panter: -ciko

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Ayyy maşşallaaahhh balııımmm süpersin -hmm
Dertleniyodun bide hamilelikte nolur halim diye bak hiç de kilo almamışsın. Rabbim sağlık versin inşallah...
Bebişimizde fazla yormıycak gibi seni hadi hayırlısı bakalım

OP
T

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Maşallah diyorum sana bitanem 41kere
hiç hamile gibi değilsin canımOkymin dediği gibi hamile kalıpda kilo almayan anne adylarından birisin canım çok şanslısın Rabbim kucağına almanı nasib eylesin meleğini Buarada çok güzelsin bitanemmmmm:huhuu::huhuu::huhuu:

Sağol ablacım Allah razı olsun senden ve hepinizden...
çok klas bir laf oldu ama sizin ve gönlünüzün güzelliği o:huhuu:

Canım benim hafif hafif çıkmaya başlamış göbişin.Yerim ben onu.Benimkide 5.ayın sonunda birden şişmeye başlamıştı ve 9 ay boyunca sadece göbeğime kilo almıştım.Doğumdan sonrada 10-11 kilom gitmişti.Doğumdan hemen sonra bile daha önce giydiğim pantolonlarıma girmiştim.Sanırım seninkide öyle olucak.

Ay ay paylaş fotolarını.Büyük merakla beklicem bebişin ve göbeğinin büyümesini :huhuu:

İnşallah canım ne kadar güzel olur.. tabi Allah bilir son zamanlarda şişmezsem zaten doktor 11,5 kilodan fazla almak yok demişti.o yüzden dikkat ediyorum baya bi yediklerime...
aMA yorumun beni daha bir motive etti teşekkür ederim canım benim:)

Ayyy maşşallaaahhh balııımmm süpersin -hmm
Dertleniyodun bide hamilelikte nolur halim diye bak hiç de kilo almamışsın. Rabbim sağlık versin inşallah...
Bebişimizde fazla yormıycak gibi seni hadi hayırlısı bakalım

Kuzummm benim.
Dert yandığım kadar yok değil mi?
Sağol balımmm Allah razı olsun.... eksik olma emiii...

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Canım benim ben 14-15 kilo civarında almıştım.Doğumdan sonra yüzümde biraz şişlikler vardı.Onlarda kısa zamanda yok oldu.Eşim hep derdi doğum yapmış gibi değilsin diye.Şükürler olsun ilk bebeğim yıpratmadı beni.İNşallah ikinci bebeğimde iyi bakar bana :ask:

Sen iyi ol bebeğin iyi olsunda alınan kilolar gerçekten sorun değil.Çok yakın arkadaşım 25 kilo aldı hamileleğinde.Oğlu 2buçuk yaşında.Ancak fit bir görünüme sahip oldu ama oldu sonunda.Önemli olan bebeklerimiz.Sakin ilerleyen zamanlarda kilolarını dert etme olurmu :huhuu: Nekadar dikkat etsende alacağın varsa yani bünyen müsaitse alırsın canım

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Bebekim maşşallahın var ki aynısın sen... Sadece göbüş çıkmış birazcık... E o kadar da olsun :cokkomik:

Önemli olan sağlıklı olmanız zaten... İnşallah hayırlısıyla, kolayca atlatırsın bu dönemi. Biz hep yanındayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar