M
madesam
Misafir
canım gözün aydın kuzuuummmmm allah tamamına erdirsin canım kucağına almayı nasip etsin..
Evet canım buda tobenin prensi... Allah isteyen herkese nasip eder inş...vayy şehzade geliyor demek. Allah sağlıkla prensini almayı nasip etsin canım. hanımefendinin bir prensi daha oluyor. ne güzel..
Aşkitommm inşallah amin amin aminnnn... canımbenim...aşkitom gözün aydın rabbim kucagımızada almayı nasip eder inşallah..
Sağol fıstıkçım. Amin inş... cümlemizinki analı bablı büyüsün...Allah anaLı BabaLı büyütsün canmcım çok sevindim
Aminnn Allah razı olsun canım...Allah anali babali buyutsun pasani birtanem saglikla kucagina almayi nasip etsin
inşallah canımçok sağolun...Allah tamamina erdirsin canim.
Saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Çok sevindim canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet bebeğim paşamız geliyooo... eksikolma...Aman Yarabbbiiiiiiiiii paşamız geliyo yaniii -hmm Rabbim sağlıcakla gelmeyi nasip etsin bebeğimm çok sevindim
Darısı isteyenlerin başına kuzummm gerçi sende birsürü varcanım gözün aydın kuzuuummmmm allah tamamına erdirsin canım kucağına almayı nasip etsin..
canım sağlıkla dünyaya getirmey nasip etsin allahım inşallah...
evet bir tanem cok giremiyorum malesef,cocuklardan firsat bulamiyorum ki.sen iyy ol bir tanem inan cok sevindim senin adina.bebisine masallahlar olsun.canim benim simdiden merak edim miniyimizi.
Maşallah göbüşüne canım büyümüş valla
Allah sağ salim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah
ay çok tatlı olmuş yaaa ne güzl bi duygudur kimbilir..
Tobem demiştim sana 5 aylık olunca kocaman göbişten kaçış yok diye Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımcım.Yavaş yavaş şişmeye başlamışsın :ask:
maaşallah tobecim göbüşün baya çıkmış.çok tatlı duruyosun canım.sen ay ay ekle tamammı bakalım 9. ayda nasıl olucanAllah sağlıcakla kucaklamayı da nasip etsin bebişini