Topuklu ayakkabı sizde ne gibi hisler uyandırır?

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
göze battığımı hissetme ,
her an düşüp kafamı gözümü yarma ihtimalinin verdiği stres ,
ayak , sırt , bel üçlemesi ağrısı ,
eve gidince bu ayakkabıları çöpe atıcam diye içimden küfür etme duygu durumu :D

yine de topuklu ayakkabı dişiliğin göstergesi gibi birşey
giyip yürüyebilene , hatta koşabilene ne mutlu..

Tepki
914
topuklu ayakkabı giymekten nefret ediyorum ..zaten bir tane var ..topuklu hiç bana göre değil ...topuklu giymenin seksilikle hiç alakası yok ...dişi görünüyorsan görünüyorsundur zaten o ayakakbı ile olmaz ..duruş ,bakış ,gülüş ,konuşma v.s. dir dişilik ...her zaman rahat olacak benim ayakkabım..fiyaka olsun diye ayağıma topuklu geçirip de ayaklarımı şişiremem hiç ...ayakkabılarım ya topuksuz ya da dolgu topuktur...hayatımda sadece bir kere tosunumun yoğun ısrarları sonucu topuklu çizme aldım ..ilk bir hafta ayak sancısından geberecektim :kptmya: sonrasında ise bu çizmemi sadece özel bir yre gideceksem ve de keyfim o an isterse giyiyorum ..zaten ilk günki gibi yepyeni duruyor vestiyerde:kptmya::kptmya: ha bir de ben topuklu giyince kendimi elli yaşında biri gibi hissediyorum ..çok kadınsı ve yaşlı işi geliyor bana üzgünüm...çok ters bana çokkkkkkkkkkk
her zaman sporrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:kptmya:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
topuklu ayakkabı giymekten nefret ediyorum ..zaten bir tane var ..topuklu hiç bana göre değil ...topuklu giymenin seksilikle hiç alakası yok ...dişi görünüyorsan görünüyorsundur zaten o ayakakbı ile olmaz ..duruş ,bakış ,gülüş ,konuşma v.s. dir dişilik ...her zaman rahat olacak benim ayakkabım..fiyaka olsun diye ayağıma topuklu geçirip de ayaklarımı şişiremem hiç ...ayakkabılarım ya topuksuz ya da dolgu topuktur...hayatımda sadece bir kere tosunumun yoğun ısrarları sonucu topuklu çizme aldım ..ilk bir hafta ayak sancısından geberecektim :kptmya: sonrasında ise bu çizmemi sadece özel bir yre gideceksem ve de keyfim o an isterse giyiyorum ..zaten ilk günki gibi yepyeni duruyor vestiyerde:kptmya::kptmya: ha bir de ben topuklu giyince kendimi elli yaşında biri gibi hissediyorum ..çok kadınsı ve yaşlı işi geliyor bana üzgünüm...çok ters bana çokkkkkkkkkkk
her zaman sporrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:kptmya:

duygularımı anlatmışşın tek farkla ben dolgu topuk bile giyemem:kptmya:

roşum

Daimi Üye
Tepki
329
günlük hayatta pek topuklu kullanamıorum,
fekat topuklu ayakkabıyı çok seferim,gerektiinde kullanırım,
giyildiinde hemen her kadına tek kelimeyle seksi bi hava verio:kokos:

Tepki
72
topuklu ayakkabinin cok rahat oldugu söylenemez. ama sahsen bayana has bir sey oldugu icin ben cok seviyorummm
herseyin fazlasi zarar
normal topuklu ayakkabi yürümesini bilen her bayana yakisir bence :) tabi kiyafetide ayakkabiya yakistiracaksin :)

DURUATLAS

Yeni Üye
Tepki
4
Topuklu giydiğim zaman kendimi çok daha dişi,çok daha havalı ve prenses gibi hissediyorum.kısacası severim topuklu ayakkabı.

M

madesam

Misafir
her an ayağım burkulabilir hissi uyandırıyor ama lazım olunca giyiyorum yabi onunda şıklığı ayrı=)

iC3

Aktif Üye
Tepki
83
Düşeceğim hissini uyandırıyor. Hiç topuklu ayakkabım yok. :uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar