Kizlar ilk once hepinize cok tesekkur ederim fikirlerinizi benimle bolusduyunuz icin.Bu konuyu acdiktan sonra bazi nedenlerden dolayi buraya girmeye hic firsatim olmadi,onun icin cevaplarinizi okuyamamistim(Arinacim
).Yazdiklarinizi birer-birer 0kudum.Aldigim kahvenin kullanma tarihi gecmemiti,ama dogrusu cok tazemiydi,diyilmiydi onu unuttum.Cunki posetten cikarip,kavanoza doktum.Ben kahveyi yaparken cezveye iki fincan su,2,5 (biz biraz sekerli severiz) tatli kasigi seker ve 2 tatli kasigi kahve dokuyorum,sonra karistiriyorum.Ocaga en kisik atesde koyuyorum ve biraz daha karistiriyorum sekeri erisin diye.(1-2 dakika). daha sonra artik karistirmiyorum.kaynamaya burakiyoum.Ben bir yerde kahvenin 2 dakikaya hazir oldugunu okumustum.Ama bende kahveni kaynamasi bile bir kac dakikami aldi.Neyse ,kahvenin kaynamasini bekliyorum,kaynadiktan sonra cok az miktarda kopuk oluyor,ama birazda kaynayinca kopuk yok oluyor,yani anlayacaginiz ben belki kaynadikca kopurur diye dusunurken,bide bakiyorumki,suyu azaliyor ve kopuyude yoka cikmis
.Sizce nerde yalnis yapiyorum?
Belki karistirma isinde yalnis yapiyorum.Siz ne zaman karistiriyorsunuz,ne kadar sure? Birde ortalama kac dakika kaynatiyosunuz,kac dakikaya hazir oluyor,yazarmisiniz lutfen.
Hepinizi seviyorum.....cevabinizi bekliyorum...... -hmm