Türk Malı - 2010

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
top_turkmali.jpg

Karşınızda ekranların en ortadirek ailesi: 'KUZU'lar.

Erman ile Abiye, yirmi yıllık evli bir çift. Ve doğal olarak artık çok sıkılmışlar birbirlerinden, ama müebbet hapis misali, birbirlerine tahammül etmek zorundalar. Ayrı yumurta ikizi iki sorunlu çocuk ve hepsinden daha sorunlu bir kayınbirader de, ekstra eziyet olsun diye verilmiş Erman ile Abiye'ye.

Kuzu Ailesi'nin oturdukları, Abiye'nin babasından kalma, üç katlı, eski ve küçük evin bitişiğindeki eve, sadece yirmi günlük evli ve evliliğe inançları henüz çok taze olan genç bir çift taşınınca; Kuzu Ailesi'nin de tüm hayatı değişiyor. Çünkü, artık ellerinde kendi hayatlarını karşılaştırabilecekleri bir 'denek gurubu' var. Her macerada, ilk başta, komşu çiftin sevgi ve saygı ve modernlik dolu hayatlarına özenselerde, sonunda yine de kendi hayat tarzlarını en doğrusu olduğunu görüp, hallerine şükrediyorlar.

binnur_kaya.jpg

Binnur Kaya
Abiye
safak_sezer.jpg

Şafak Sezer
Erman

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Türk Malı

Tarih: 2010-03-15 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

TÜRK MALI 1.BÖLÜM ÖZETİ

“Türk Malı” adlı dizide gündüzleri postacılık yapan, az maaş aldığı için de geceleri piyanist şantör olarak sahneye çıkan Sezer ile ev kadını eşi Kaya, ekranda kahkaha fırtınası estirmeye hazırlanıyor.

Şafak ve Binnur’dan “Türk Malı” komedi

İki ünlü komedyen aynı projede buluştu. “Avrupa Yakası”nda canlandırdığı “Şahika” ve “Dilber Hala” karakterleriyle milyonların gönlünde taht kuran Binnur Kaya ile oynadığı gişe yapan filmlerle “Komedi dünyasında artık ben de varım” diyen Şafak Sezer, yakında yeni bir salon komedisinde bir araya gelecek.

Show TV için çekilecek “Türk Malı” adlı sitcom’u senarist ve yönetmen Tayfun Güneyer yazacak. Yazıp, yönettiği “Adanalı” dizisinde yönetmenlik koltuğunu 40. bölümde Bora Onur’a devreden Tayfun Güneyer, aynı anda hem “Adanalı”yı, hem de “Türk Malı”nı yazacak.

Birbirinden ilginç 14 karakterin yer alacağı “Türk Malı”nın iki başrol oyuncusu kesinleşti, diğer oyuncular içinse görüşmeler sürüyor.

Erman ile Abiye, 20 yıllık evli bir çift. Doğal olarak artık çok sıkılmışlar birbirlerinden, ama müebbet hapis misali birbirlerine tahammül etmek zorundalar. Ayrı yumurta ikizi 2 sorunlu çocuk ve hepsinden daha sorunlu bir kayınbirader de ekstra eziyet olsun diye verilmiş Erman ile Abiye'ye.

Kuzu Ailesi'nin oturdukları, Abiye'nin babasından kalma, 3 katlı, eski ve küçük evin bitişiğindeki eve sadece 20 günlük evli ve evliliğe inançları henüz çok taze olan genç bir çift taşınınca; Kuzu Ailesi'nin de tüm hayatı değişiyor. Çünkü, artık ellerinde kendi hayatlarını karşılaştırabilecekleri bir 'denek gurubu' var. Her macerada, ilk başta komşu çiftin sevgi ve saygı ve modernlik dolu hayatlarına özenseler de, sonunda yine de kendi hayat tarzlarının en doğrusu olduğunu görüp, hallerine şükrediyorlar.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
tanıtımları ne zamandır gözümüze gözümüze soktular izlemezsek ayıp olur bence güzeldir sonuçta kalıteli oyuncular var izlemeliyimmm

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
kızlar izlediniz mi diziyi ben biraz izledim güzel bi dizi kadro da çok hoş bence inşallah yayından filan kaldırılmazzz

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ben de izledim azıcık; ama Ezel ile çakışıyor saatleri. Yanlış bir zamanlama bence:dusun:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ezel mi valla ezeli izlemediğim için farkında değilim arka sokaklarla çakışıyor bi de aslında salı olsa daha uygun olurdu olsun ben izlerim bu diziyi

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
geniş aileyide pek izlemiyorum ben:) izlemeyi çok sevdiğim bi aşkı memnu vvar bi de melekler korusun 7de de deniz yıldızı var

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
bende akşam izledim ve çok güldümm yaaa özellikle abiyenin birlafına hani diyo yaaa erhan dediki türk malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı diyince abiy de kullanıyorum 15yıldır bir türk malıyla evliyim zaten:gul::gul::gul:ince esprileri çok var dizinin inşallah yayında bir aksama olmaz şahımın dediği gibi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar