Türk Malı - 2010

dişikomando

Daimi Üye
Tepki
295
şimdilik sarmadı ,arka sokaklarla ezel arasın da gelip gidiyorum tekrarı olursa tamammını seyredip durumuna bakıcağım

serena

Aktif Üye
Tepki
162
diziyi izledim çok komikti ezel olmasına ragmen bi onu bi bunu izledik büyük ihtimalle tutacak bir dizi....bence yani...:dislek:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.272
Tarih: 2010-03-22 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcnyig_turk-maly-2-bolum-izle-full_shortfilms[/DM]

YENİ BÖLÜM
TÜRK MALI
2. Bölüm
Abiye, kendisini zorla, Seval’lere kahvaltıya davet ettirir. Seval bu durumdan son derece rahatsızdır. Kuzu’ları yeterince tanımayan Gökhan ise Seval’in gerginliğine anlam verememiştir.
Erman ise izinli olduğu Pazar gününü evinde uyuyarak geçirmek istemektedir. Ancak Abiye planını çoktan yapmıştır. Ailecek yeni komşularına gidilecek, kahvaltı edilecek, sosyalleşilecektir. Erman bu durumdan kurtulmak için hemen bir plan yapar. Ancak yaptığı plan Postane Şefi Müştak’ın gelmesiyle bozulur.
Seval ve Gökhan, “Kuzu”ların gelmesiyle oldukça çekilmez dakikalar yaşarlar. Peki yeni evli çiftimiz bu aileden uzak durmayı başarabilecek midir?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
dün akşam sonuna kadar izledim ama içim kıyıldı sahneler ancak bu kadar uzatılabilir ya bölüm resmen 2 3 basit konunu uztılmasından ibaretti daha büyük beklentilerim vardı inşallah toparlar kadro sevdiğim oyunculardan oluşuyo yazık etmeyin kardeşim bu kadroya yaa

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.272
Tarih: 2010-03-29 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcq59c_turk-maly-dizisi-3-bolum-fragmany-w_shortfilms[/DM]

YENİ BÖLÜM
TÜRK MALI

3. Bölüm : Erman ve Abiye, gecenin bir vakti aşağıdan gelen seslerle uyanırlar. Bu seslerin sebebinin hırsız olduğunu düşünerek, Erman temkinli adımlarla aşağıya iner. Ancak gördüklerinden çok korkarak, geldiği gibi yukarı çıkar. Bu tıkırtıların sebebi aslında hırsız değil, faredir.
Sabah olduğunda Abiye evde yalnız başına kalamayacağını öne sürerek, Seval’e gitmeye karar verir. “Kuzu”ların varlığından yeterince rahatsız olan Seval’i ise yine çekilmez saatler beklemektedir. Abiye’yi başından savmak için bulduğu bahane ve çözümlerin her seferinde geri tepmesi, Seval’i daha da çileden çıkartır. Erman da Gökhan’ı postanede esir almıştır.“Kuzu”ların evinin ilaçlanmasıyla birlikte, iki gün boyunca evlerine giremeyecek olan “Kuzu”lar, ellerinde bavullarıyla Gökhan ve Seval çiftinin kapılarını çalarlar.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Dün tekrar bölümle beraber izledim. Gerçekten hoşuma gitti, gülmekten ağrı girdi diyebilirim:D:D Hele Abiye'nin öyle hava atmaları yok mu:D:D

Esprasko makinesi:gul:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ya manyak bir karakter ya. Zaten Binnur Kaya'yı çok beğenirim ve dizide de süper rol yapıyor.

sühoş

Daimi Üye
Tepki
775
Bu dizi süper olmuş. Her hafta düzenli seyircisiyim artık. Ama yinede o yeni evli çiftin yerinde olmak istemem.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
valla bnede istemem zaten kovardım ben gerçek hayatta olsa onlar da kovar ama dizi işte:))

sueda

Aktif Üye
Tepki
158
valla ben cok begenirim binnur u ama bu dizide hoşlanmadım bi turlu gulduremedi beni:dusun:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
O yeni evli çiftin yerinde açıkcası bende olmak istemem:D Evi satarım valla:dil::dil:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.272
[DM]video/xcthhe_turk-maly-4-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

Tarih: 2010-04-05 TV : Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

YENİ BÖLÜM
TÜRK MALI

4. Bölüm Seval, “Kuzu”lardan kurtulmak amacıyla ilaçlama şirketinin parasını ödemek için şirketle konuşur. Çok akıllıca bir şey yaptığını düşünen Seval henüz başına geleceklerin farkında değildir.
Gökhan, Erman’la birlikte iş için yola çıkar. Ancak trafikte gergin anlar yaşayacak, Erman’ın sözünü dinlemesiyle sıkı bir dayak yiyecektir.
Abiye, Gökhan ve Gülşişe arasında yaşananları abartarak Seval’in gözünü açmaya çalışır. Ancak kocasına son derece güvenen Seval, Abiye’nin söylediklerine kulak asmaz. Bunun üzerine Abiye, Seval’i de alıp postaneye gider. Amacı Gökhan ve Gülşişe’yi suçüstü yapmaktır. Ancak içeri girdiklerinde Erman ve Zehra’yı sarmaş dolaş bulurlar.
İlaçlama şirketinin evine gelmesiyle “Kuzu”lar Seval ve Gökhan’ın kapısını çalar. Çünkü 2 gün boyunca evlerine giremeyeceklerdir. Kabus gibi dakikalar yeni evli çiftimizi beklemektedir.
TÜRK MALI , 05 Nisan Pazartesi akşamı Saat 20.00 da Show Tv’de…

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.272
Tarih: 2010-04-12 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcnytu_turk-maly-yzle-5_shortfilms[/DM]

YENİ BÖLÜM
TÜRK MALI
5. Bölüm: Gökhan ve Seval, “Kuzu”lardan kurtulmak için olan yaparlar. Gökhan, Erman’a arabasının bozulduğunu, Seval de Abiye’ye işten kovulduğunu ve yalnız kalmak istediğini söyler. Ancak bizim yardımsever çiftimiz dostlarını yalnız bırakmaz. Erman arabayı tamir etmeye çalışır, Abiye de Seval’in müdürü ile konuşmaya gider. Amaçları yardımcı olmakken ikisi de işleri ellerine yüzlerine bulaştırır. Gökhan’ın arabası gerçekten bozulur, Seval de Abiye’nin yüzünden işten kovulur.
Bir dizi yapımcısı “Türkiye’nin ilk canlı yayın aile komedi dizisi” için Kuzu ailesine teklifte bulunur. Eğer dizi tutarsa “Kuzu”lar jakuzi, mikrodalga fırın, plazma televizyon ve telsiz telefon kazanacaklardır. Format gereği ailenin canlı yayında olduğunu aileden başka kimse bilmemektedir. Gökhan ve Seval intikam için “Kuzu”lara gelirler. Evin içinde aynı Kuzular gibi davranırlar ve tüm Türkiye’ye rezil olurlar. Canlı yayında yaşananlar herkesin hayatını karıştıracaktır.

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
buda bi ayrı manyak film ya koptum ben bunlara
aman aman rabbim bana böyle komşu nasip etmesin vallah
ay ne kadın ya usandırdı zavallımı :)

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.272
Türk Malı

Tarih: 2010-04-19 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xczgrv_turk-maly-6-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

YENİ BÖLÜM
TÜRK MALI

6. Bölüm
“Kuzu”ların evinde canlı yayın heyecanı vardır. Bütün hazırlıklar yapılır. “Kuzu”lar yayın sırasında son derece modern insanlarmış gibi davranmaya karar verirler. Amaçları ise yayın sonunda verilecek olan ödülleri kazanmaktır.
Gökhan, “Kuzu”lardan kurtulmak için mükemmel bir plan yapar. “Kuzu”lara misafirliğe gidip, “Kuzu”lar gibi, hatta “Kuzu”lardan daha beter davranıp sonunda onları bıktıracaklardır. Ancak hesaba katmadıkları bir şey vardır, canlı yayın…
TÜRK MALI 19 Nisan Pazartesi akşamı Saat 20.00 da Show Tv’de…

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.272
Tarih: 2010-04-26 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xd1ixn_turk-maly-7-bolum-fragman_shortfilms[/DM]

YENİ BÖLÜM
TÜRK MALI
7.Bölüm
Seval ve Gökhan hazırlıklarını yapıp “Kuzu”lara katılırlar. Aynı onlar gibi davranıp “Kuzu”ları muma çevirirler. Yayın sırasında Serçe gizli tünelden geçerek Yarcan’ın odasına girer. Yarcan her ne kadar Serçe’yi göndermek için elinden geleni yapsa da olacakların önüne geçmeyi başaramaz. Çünkü Serçe’nin belalı ailesi yayını izlemiş ve gördüklerinin ardından “Kuzu”ların evini basmıştır. Canlı yayında yaşanacaklar Ezgi ve Yarcan’ın aralarının bozulmasına sebep olur. “Kuzu”lar oldukça hareketli saatlerin yaşandığı yayının ardından hediyeleri kazanabilecek midir?
Yayının ertesi günü Erman Kuzu’ya tebrik telefonları gelir. Gökhan ve Seval haricinde herkes bu aileyi çok sevmiştir. Postanede her şey yolunda giderken Erman’a gelen bir haber işleri karıştıracaktır. Çünkü Abiye, Seval’i de alıp izdivaç programına seyirci olarak katılmıştır.
TÜRK MALI 27 Nisan Pazartesi akşamı Saat 20.00 da Show Tv’de…

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar