Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lazer epilasyon merkezinde kıl kökleri kökten yakıldığındaki acı kat kat fazla arkadaşlar limon tuz ne ki:sok ben yapdım üçgün samimi söylüyorum azalma oldu zayıfladı kıllarlazer epilasyona gidicem dayanmak lazım:gitme: acıya:gitme:
Lazer Epilasyon,gerçekten çok hasas bir konudur.geri dönüşü olmayan sonuşlara sebeb olabilir. bu tür bir operasyona girecek olanları seçecekleri salonun çok dikkat etmeli.işlemi yapacak persolnelin tam profesyonel olması dışında kullandıkları cihazında bu iş için uygun olması gerekiyor. böyle hasas bir konuda ben çin malına güvenemem. cihazların menşei ve gerekli belgeleri alınmış olması çok önemlidir.
bu konuda bu firmanın ürünleri gerçekten hem çok iyi hemde avupada amerikada kendini ıspalamıştır
bende bikini bölgesi için kuaföre gidiyorum.
oradaki kadında bana demişti,ağdadan 1 gün sonra başlayıp kıl köklerini görene kadar her gün limon sür,kıl köklerini zayıflatır diye.
daha denemedim ama en yakın zamanda deneyeceğim.