Yok canım ya ben sadece bir yerde gördüm alıntı yaptım..Dolunay olarak onlarda inanmıyorlardı ama idrar süren çok insan varmış tabi ne derece doğru bilmiyorum ama hemen hemen herkes olumlu yorum yapmış..Eskilerde böyle yaparmış diye..Valla ben onların yalancısıyım..
Ama idrar sanıldığı gibi asit içerikli ve tahriş eden bir madde değil..
İdrarın %95 i içtiğimiz saf sulardır. geri kalan %5 ise vücudumuzda işe yaramayan mineraller ve atıklar.
Ama tabiki yine de çekici olmadığı bir gerçek
Ama idrar sanıldığı gibi asit içerikli ve tahriş eden bir madde değil..
İdrar,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.işlemiyle salgılanan veZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.vasıtasıylaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.genellikle steril durumda, vücudun yan ürünü olan bir sıvıdır.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.kökenli olmayan bu sıvı,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.barındıranZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.vücutlarındaki suyun muhtevasındaki mineral, inorganik ve diğer maddelerin dengesini sağlamak amacıyla idrar torbasından dışarıya çoğunlukla cinsel organlarda varolan mekanizmalar yardımıyla atılır. İdrar oluşumu, vücuttaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ve diğer maddelerin dengesinin sağlanmasında etkilidir. Vücutta olması gerekenden fazla olan veya vücuda zararlı olan maddeler idrar yolu ile dışarı atılır. İdrar, içinde erimiş ya daZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.durumunda bulunan birçok maddeyi uzaklaştırır.
Aynı zamanda idrar (alınan besine bağlı olarak) 5.0 – 8.0 ph değerliği arasındadır.
İdrarın %95 i içtiğimiz saf sulardır. geri kalan %5 ise vücudumuzda işe yaramayan mineraller ve atıklar.
Ama tabiki yine de çekici olmadığı bir gerçek