tabi ki .. zaten bu yüzden bütün şemaları veriyorum isteyen örsün diye ... ayrıca bir sorun çıkarsa lütfen çekilmeden yazın.. yardımcı olmaya çalışıcam..:ask:bu şaldan elim hafifleyince örebilir miyim müsadenizle?
tabi ki .. zaten bu yüzden bütün şemaları veriyorum isteyen örsün diye ... ayrıca bir sorun çıkarsa lütfen çekilmeden yazın.. yardımcı olmaya çalışıcam..:ask:bu şaldan elim hafifleyince örebilir miyim müsadenizle?
çok teşekkür ederim.
Hayırlı geceler
ören ellerınıze saglık paylasımınız ıcın tskler..ıyı günlerde kullanın..
Bende örmeye calısıcam.cok ıyı örgü örüyorum yanlız semadan ve bu sallardan örmedım umarım basarılı olurum...
Bende ilk başta korka korka başladım yapamayacağım diye çok tereddütlerim oldu ancak inanın bir başlayın inanın gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.Hayırlı geceler
ören ellerınıze saglık paylasımınız ıcın tskler..ıyı günlerde kullanın..
Bende örmeye calısıcam.cok ıyı örgü örüyorum yanlız semadan ve bu sallardan örmedım umarım basarılı olurum...
Sevgili hocam,desteğim iyiki varsın canım arkadaşımbu tur şallar göründü kadar zor değiller.... sadece bir tane alın ve başlığın... sonrası gelir..:sirin: biz de buradayız... yardıma her zaman hazırız:istebu:
böyle devam ederek ilk semasını bitiriyoruz...
[/IMG]
bu benim ilk 32 sıra!!!
yardımlarınız için teşekkürler ,harikasınız elleriniz dert görmesin
ör sök ör sök bilmem kaçıncı kez 19. sıraya geldim,baklım
23. sıraya geldim hnımefendiler,deneme örüyorum yanlışım varmı?
Resimler açılmıyorŞimdi.... bütün üçgen şallar kenarlardan başlıyorlar... bunun için once nasıl kenar yapıldını anlatmaya çalışıcım..... once şişle 3 ilmek yapıyoruz..[/IMG]
sonra onları 6 sıra düz işletiyoruz:[/IMG]
sonra ordumuz kenar 90 derece çevirerek kenarlardan 3 ilmek çıkartıyoruz:[/IMG]
sonrada ilk 3 ilmek yaptınız yerden daha 3 ilmek çıkartıyoruz:[/IMG]
toplam 9 tane ilmek oldu.... bu 9 tane ilmek ilk sıra olarak böyle örüyoruz- 3tane düz 3tane ters, ve kalan 3 tane yeniden düz...[/IMG]