Ulu orta öpüşmek normal mi sizce?

denizkızı

Daimi Üye
Tepki
1.899
:sirin: masum ve kısa bir öpücük kondurmaktan bir şey olmaz
ama öyle uzun uzun olursa işin boyutu başka yerlere kayar :D
Türkiye'de pek yok ancak bir süre Almanya'da yaşamıştım orada felaket :D gerçi Belçika'da da öyle :D
Bir kaç aydır Türkiye'deyim işimin işi için ama burası da ben gittim gideli baya bozulmuş:ilknur:

R

Rosie

Misafir
mekana göre değişir bence.ama anormal bir durum değil haddini aşmadıkça

H

Hera

Misafir
Herkesin içinde bunu yapmayı tercih edenler normal bir durum değil bunu yapan erkeğede Derlerki Ona varda bize yokmu abii heyyytttt der biraz da seni öptüğü gibi bizide öpse ne güzel olur der ler gören adamlar ehh burası türkiye Öpen erkek te okadını alçaltıcı kötü bir Kız basit bir kız imajına dönüştürmek istemesse yapmaz zaten bana göre

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Herkesin içinde bunu yapmayı tercih edenler normal bir durum değil bunu yapan erkeğede Derlerki Ona varda bize yokmu abii heyyytttt der biraz da seni öptüğü gibi bizide öpse ne güzel olur der ler gören adamlar ehh burası türkiye Öpen erkek te okadını alçaltıcı kötü bir Kız basit bir kız imajına dönüştürmek istemesse yapmaz zaten bana göre

Ağzına sağlık canım ne doğru dedin evlilik ve evler böyle şeylerin ulu ortalık olmaması için var. Eşlerin ulu orta yapmasını doğru bulmuyorum hele evlenmemişlerin kini hiç doğru bulmuyorum zinaya giriyo zaten :protesto:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar