Unutamadığınız keşke yeniden oynasa dediğiniz dizi varmı?

zehra

Daimi Üye
Tepki
379
çocukluğumun dizisi bizimkiler hala tekrarlarını gördüğümde merakla ve zevkle izlediğim dizi...onun gibi pekte olmadı bir daha sonrakiler hep birbirinin takliti..birde perihan abla dizisi

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
dizi yok
ama susam sokağı olsa keşke
bide şirinler
doyamadım izlemeye

ay aynen kız şirinler oynasın ya bende seviyom onu bir de şeker kız candy vardı oda oynasa ne iyi olurdu ha birde winni the pooh ben bunları çok seviyom
birde bi dizi varkı
Kuzen larry diye oda oynasın
larryetbalkizh1.jpg

melek annem

Aktif Üye
Tepki
192
perihan ablaçsüper baba ve kızlar yurdu çok severim bunları aaa bide ferhunde hanımlar-kop-kop-kop

suzan_78

Daimi Üye
Tepki
721
aklıma gelenler duu bakayım hırsız polis,ikinci bahar,ferhunde hanımlar yabancılardanda zenginlerde ağlar daha çocuktum o zamanlar annemle izlerdik konu komşu film başladımı herkes evlere girerdi iple çekerdik saatini hiç unutmuyorum o zamanlarda bir tane kız anteni düzeltmek için evin çatısına çıkmış kaza yaa ayağı takılıp yere düşünce hastaneye kaldırmışlar kendine gelir gelmezde ne demiş biliyormusunuz luiz alberto mariyannayı affettimi:kptmya:

AMOR

Aktif Üye
Tepki
112
asmalı konak,aşkın peşinde orjinali ama,evdeki yabancı,maria barrio-hmm

gül*

Üye
Tepki
40
Perihan Abla,Süper Baba,Asmalı Konak,Çemberimde Gül Oya,Hatırla Sevgili, Canım Ailem,Beyaz Gelincik:cak:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
Bir ara keşke bir istanbul masalı tekrar verilse dedim bir sabah bir baktım atv'de tekrarı var :)

kizlar yurdu:findikim:

Aaa evet ya perran kutman vardı dimi müstesna mıydı neydi...

Kuzen larry diye oda oynasın
larryetbalkizh1.jpg
Muhteşem İkili süperdi ya larry ve balki :)

Benim icinse Kirik Kanatlar.

Kırık Kanatlarda benim içimde yaradır gerçekten ilk 6-7bölüm müthiş güzeldi sonra bitti bitecek davasına harcandı dizi avşar yapımda bayağı sahip çıktı hakkını yemem hatta şey demişti hatırlıyorum izleyici biteceğini duyunca ayaklanmıştı mail yağmuruna tutmuştu kanalı o zaman Şükrü bey bu sadık izleyiciyi üzmem kanal yayınlamazsa dvd'sini basarım falan demişti hey gidi günler hey :)

Evet ya ama sonu öyle olmasa yeniden çeksinler sonunu...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar