Unutulmaz - Atv

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
29817.jpg

4698.jpg

62599.jpg

744110.jpg

212511.jpg

196312.jpg

570413.jpg

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Tarih: 2010-03-03 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcfipm_unutulmaz-dizisi-34-bölüm-2-fragman_shortfilms[/DM]

Melda büyük yalanına devam edecek mi?Tolga ve Harun klinikte karşılaşacak mı?Feyyaz büyük sırrıyla tekrar yüzleşecek...
Eda ve Harun nişanlanacak mı?Her şeye rağmen aşk kazanabilecek mi?Tolga, Eda’nın kocası rolünü daha ne kadar sürdürecek?“Unutulmaz”da bu hafta heyecan doruğa tırmanacak…
Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla aylardır izleyenlerin ilgi odağı olan “Unutulmaz”, 3 Mart Çarşamba akşamı 22.20’de atv’de.

Unutulmaz (Yeni Bölüm)
34. Bölüm Özeti: Harun, Melda’nın bebeğinin sağlık durumunu öğrenmek için doktora muayene olmasını ister. Ancak Melda, Harun’un hamilelik konusunda kendisine inanmadığını düşünür. İstemiyorsa bu evliliği yapmaması gerektiğini söyler. Harun’un buna tepkisi ne olacaktır? Melda birçok şeyi tehlikeye atan büyük yalanına devam edecek mi?
Öte yandan Eda da bebeğindeki rahatsızlık nedeniyle Tolga’yla birlikte doktora gidecektir. Bunu öğrenen Harun, Eda’nın yanında olmaya karar verir. Tolga ve Harun klinikte karşı karşıya gelecekler mi? Harun’u klinikte gören Türkan ona ne diyecektir? Bebeğin rahatsızlığı anne babasını nasıl etkileyecektir? Eda’nın bebeğinin durumunu öğrenen Melda, onu teselli eder. İki kız kardeş arasındaki gerilim, yerini duygusal anlara bırakmıştır şimdi. Peki ya yarın ne olacaktır?
Harun’u istemediği halde bir evlilik yapmak konusunda uyaran Nisa, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır... Harun, Nisa’nın Batu’yla olan ilişkisinden haberdardır ve kardeşini bu ilişkide çok dikkatli olması konusunda uyarır. Feyyaz ise büyük sırrıyla tekrar yüzleşecektir... Bu sırrın peşinde olan başka biri daha vardır; Batu... Batu Feyyaz’dan neden intikam almak istemektedir?
Arslanlı ve Güler aileleri Harun ile Melda’nın nişan gecesinde tekrar buluşurlar. Aile büyüklerinin ortak temennisi ikisini bağlayan yüzüklerin bir daha hiç çıkmamasıdır. Eda ve Harun birbirlerine deli gibi sevdalıyken bu mümkün olabilecek midir? Her şeye rağmen aşk kazanabilecek midir?
Tolga Eda’nın kocası rolünü daha ne kadar sürdürecektir? Ölesiye sevdiği halde ona arkadaşıymış gibi davranmak içini dağlasa da bu oyunu sürdürmeye, kendisini ezdirmeye devam edecek mi?

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Tarih: 2010-03-10 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcigpx_unutulmaz-dizisi-35-bölüm-2-fragman_shortfilms[/DM]

İki kardeş yine büyük bir kavganın eşiğine mi gelecekler? Harun’la Melda’nın evliliği her şeye rağmen mümkün olabilecek mi?
Harun Eda’ya, biricik aşkına olan tutkusundan, ölümüne sevdasından vazgeçecek mi?
“Unutulmaz”da bu hafta heyecan doruğa tırmanacak…Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla aylardır izleyenlerin ilgi odağı olan
Unutulmaz (Yeni Bölüm)
35. Bölüm Özeti: Harun ve Eda’yı baş başa gören Tolga’nın aklı karışmıştır. Eda’nın bebeğiyle ilgili dosyanın Harun’un masasında olmasına bir türlü anlam verememektedir. Eda ve Harun, Tolga’ya nasıl bir açıklama yapacaklar? İki kardeş yine büyük bir kavganın eşiğine mi gelecekler?
Eda ve Tolga artık dönüşü olmayan bir yola girmek üzeredirler... Feyyaz’lara taşınacak olan Eda ve Tolga’yı bekleyen büyük tehlike nedir? Harun bundan sonra Eda’yla hep yan yana olsa da, ona dokunmadan yaşamaya razı olacak mı? Ya Eda? Harun’a, bebeğinin babasına, bu kadar yakınken uzak kalmayı başarabilecek mi?
Eda’yla ilgili her şeyden haberdar olan Türkan için de durum git gide zorlaşmakta. Eda’nın Feyyaz’lara taşınmasına karşı olduğunu söyler. Ama Eda için yapacak fazla bir şey kalmamıştır.
Melda ise Eda’nın Harun’lara taşınması karşısında içten içe öfkelense de, Harun’la yeniden nişanlanmanın mutluluğunu yaşamakta. Adım adım hedefe doğru yürümekte. Harun’la Melda’nın evliliği her şeye rağmen mümkün olabilecek mi?
Harun’a olan ilgisini belli etmekten kaçınmayan Nisa’nın arkadaşı Ece’nin ise bu uğurda neler yapabileceğini henüz kimse bilememektedir. Harun bunu fark ettiğinde ne yapacak?
Feyyaz’ın tarihin derinliklerinde kaldığını düşündüğü büyük sırrı nihayet ortaya çıkar... Batu tarafından da öğrenilen bu sır, artık hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağının da bir işareti mi olacak?
Cemil’in dükkanına bırakılan lüks arabanın çalınması aile için yeni bir sorun yaratır. Bin türlü dertle boğuşan Güler ailesi bu sorunu çözebilecek mi? Üstelik bir de Kerem hırsızlıkla suçlanmakta...
Harun, Eda ve Tolga’yla ilgili beynini kemiren kuşkularını Eda ile paylaştığında Eda’nın cevabı ne olacak? Harun Eda’ya, biricik aşkına olan tutkusundan, ölümüne sevdasından vazgeçecek mi?

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Tarih: 2010-03-17 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcldt9_unutulmaz-dizisi-36-b%C3%B6l%C3%BCm-3-fragman_shortfilms[/DM]

İki kardeş arasındaki gerilim nihayet bitecek mi? Tolga Harun’un kendilerini kurtarması karşısında ne yapacak? Harun’un nikahı erteleyeceğini duyan Saadet ne yapacak?
“Unutulmaz”da bu hafta heyecan doruğa tırmanacak…Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla aylardır izleyenlerin ilgi odağı olan “Unutulmaz”, 17 Mart Çarşamba akşamı 22.20’de atv’de.
Unutulmaz
(Yeni Bölüm)

36. Bölüm Özeti: Eda ve Tolga’nın yaşamla ölüm arasındaki yolculuğunda son sözü Harun söyler ve Eda’yla Tolga’yı alevler arasından kurtarır... Tolga Harun’un kendilerini kurtarması karşısında ne yapacak? İki kardeş arasındaki gerilim nihayet bitecek mi?
Eda ve Tolga’nın oturduğu evin yanması Arslanlı ailesinde ne gibi olaylara sebep olacak? Evi yakan kimse bulunabilecek mi?
Saadet’in hastalığı yine kendisine kötü bir oyun oynamıştır... Saadet yaptıklarını hatırlayabilecek mi?
Eda’ya olan aşkı hiç bir zaman bitmeyecek olan Harun, Melda’ya nikahı ertelemek istediğini söyler. Melda’nın buna tepkisi ne olacak? Harun’u kaybetmemek adına her şeyi göze alabilecek mi? Harun’un nikahı erteleyeceğini duyan Saadet ne yapacak?
Yaşadığı olaydan sonra kendisinin ve bebeğinin hayatının tehlikede olduğunu düşünen Eda, Feyyaz’ların evinden taşınmak ister. Harun ise Eda ile birlikte Amerika’ya taşınmalarının en doğrusu olacağını düşünmektedir. Buna Eda’nın cevabı ne olacak?
Batu ve Burak’ın amaçlarına ulaşabilmek uğruna neleri göze alacaklarını kendileri de dahil henüz kimse bilmemektedir. Arslanlı ailesi için yaptıkları planlar başarılı olabilecek mi?
Ailesini içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulabilmek için Kerem’in aklına bir fikir gelmiştir: Harun ve Tolga’dan para istemek... Ancak bunun nelere yol açacağından henüz habersizdir...
Araştırmalarını sürdüren Feyyaz, gizli düşmanları hakkında bir takım bilgilere ulaşmıştır. Bu konuda Harun’un tutumu ne olacak?
Feyyaz’ı izleyerek kaptanın yerini bulan Batu, yıllardan beri içinde büyüttüğü nefretle onun karşısına çıkar. Artık intikam saati gelmek üzeredir... Bundan Arslanlı ailesi de payını alacak mı? Batu’nun merak ettiği bir şey daha vardır: Küçükken yanından ayrıldığı kız kardeşinin nerede olduğu... Batu kaptandan kız kardeşinin yerini öğrenebilecek mi?
Cemil ise ihtiyaçları olan parayı Kerem’in Harun’dan aldığını öğrenince deliye döner... Kerem’e hiç bir şey öğretememiştir demek ki... Cemil şimdi ne yapacak?
Eda’yı bekleyen büyük tehlike sinsi sinsi ilerlemektedir. Eda hayatının kararını almak üzeredir. Bu büyük tehlike karşısında Eda’nın kararı ne olacak? Ya Harun? Eda’nın kararına saygı gösterecek mi?

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Tarih: 2010-03-24 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcnd16_unutulmaz-37-bolum-fragmany-www-diz_shortfilms[/DM]

Eda korkutucu gerçeği Harun’la paylaşacak mı? Harun istediği ya da tahmin ettiği yanıtları bulabilecek mi? Eda’nın vereceği hayati karar ne olacak?

“Unutulmaz”da bu hafta heyecan doruğa tırmanacak…Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla aylardır izleyenlerin ilgi odağı olan “Unutulmaz”, 24 Mart Çarşamba akşamı 22.20’de atv’de.

Unutulmaz (Yeni Bölüm)

37. Bölüm Özeti: Doktorundan aldığı acı haber Eda’yı derinden sarsar. Ya erken doğuma razı olacak ya da bebeğiyle birlikte kendi hayatını da tehlikeye atacaktır. Eda bu korkutucu gerçeği Harun’la paylaşacak mı? Köşkte nikâh saati giderek yaklaşmaktadır. Harun ve Eda için en zor an gelmiştir artık. Nikah memurunun sorusuna, o anda Eda’nın gözlerinde kaybolmuş olan Harun nasıl bir yanıt verecek?

Batu’nun yani Kenan’ın, Harun’un cep telefonuna gönderdiği bir fotoğraf Harun’u deliye döndürür. Harun, kötü adamın çok yakınında olduğunu bir kere daha anlayacak. Gecenin sonunda Eda, Tolga’ya Amerika’ya gidemeyeceklerini söylerken, Melda’da bütün hayallerinin sona erdiğini bir kere daha anlayacak. Türkan ise kızlarının hayatı hakkında vermiş olduğu kararın ağırlığı altında ezilmektedir.
Kenan Harun’u arayarak onu bir yere çağırır. Aklındaki soruların yanıtını bulmak amacıyla verilen adrese giden Harun’u büyük bir şok beklemektedir. Kenan’ın ondan istediği tek bir şey vardır. Kız kardeşinin bulunması. Ve bunun içinde her şeyi yapmaya hazır olduğunu Harun’a bir kere daha gösterir.
Bir pizzacıda işe başlayan Kerem, daha ilk teslimatında şansının döndüğünü anlar. Ama iş konusunda değil!
Batu hakkında şüpheleri, Harun’u Batu’nun çocukken bırakıldığı yetimhaneye kadar götürür. Acaba Harun istediği ya da tahmin ettiği yanıtları orada bulacak mı? Doktorunun ısrarlı çağrılarına olumlu yanıt vermeyen ve kontrole gitmeyen Eda, Harun’un durumu öğrenmesi üzerine kendini bir kapana kısılmış gibi hisseder. Eda’nın vereceği hayati karar ne olacak?

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
EDA'NIN GÜNLÜK YAZMA SAHNESİ: Sanki biri öldü sanki bir uç uç böceğinin incecik kanadı kopuverdi

sanki güneş battı daha gündüz olmadan

sanki kara cübbeli bir cellat masum bir mahkumun sandalyesini çekti

sanki bütün nehirleri kurudu koca bir dağın ve ben dönüp bakamadım bile.

Hani bunlar en kötü günlerimiz demiştim ya yağmur en kötüsü bu geceymiş

işte elim,kolum,aklım,kalbim uyuşmuş gibiyim tırnaklarıyla derimi kanatsa birileri yaşadığımı hissederim diye sevinicem.

Sadece senin varlığının bir önemi var artık içimde bir dünya büyüyo seninle tertemiz,masum ve anlamlı bir dünya senin dışında herşey simsiyah bir boşluk sen olmasaydın çoktan kaybolmuştum

benim kutup yıldızım oldun sen hayatıma mal olsa da içimde büyüyeceksin bebeğim doğmak istediğin güne dek ben seni yaşatacağım sen de beni...

Alıntıdır.

Muhteşem bi bölümdü

off offf,gitti Harun evlendi meldayla

ama oh oldu Meldaya hehe,evlenince Harun onun olucak sanıyodu ama yanıldı

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
EDA&HARUN BAHÇEDEKİ KONUŞMA SAHNELERİ:EDA:Yağmur Yağmur Harun kızımız HARUN:Yağmur iyi mi Eda? Benden birşey saklamıyorsun değil mi ? EDA:Ben hayır tabiiki birşey saklamıyorum neden saklıyım ki yağmur iyi ikimiz de çok iyiyiz HARUN:Seni böyle görünce sandım ki EDA: Bakma sen bana sulu gözün teki oldum çiçekler açıyor gözlerim doluyor bir kuş kanatlanıyor bak yine oldu nedenli nedensiz ağlıyorum işte HARUN:Hadi sil gözlerini ne olur sakın ağlama Eda bu son değil Eda birazdan yaşanacaklar ikimizi de kahrediyor ama ne olursa olsun bu hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Bizim hikayemiz bitmedi bitemez .Çektiğimiz acılar aşkımızı asla yok edemiyecek .Yolumuz çiçeklerle bezeli değil güçlüklerle, engellerle dolu yorulucaz, yıpranıcaz canımız çok yanacak.Ama üstesinden gelicez canımın içi umutsuzluk karanlık gibi çöktüğünde korkma sakın aşkımızın ateşiyle aydınlanacak yüreklerimiz aksini söylese de dudaklarımız gözlerimiz birbirimize ait olduğumuzu haykıracak.Hak ettiğimiz mutluluğa kavuşacağız sonunda kaderimiz bir yazılmış bizim hiçbir şey hiç kimse değiştiremez bunu.EDA:Biliyorum haklısın HARUN:Eda önce bana söz ver ne olursa olsun güçlü olacaksın bizim için aşkımız için kızımız yağmur için yapacaksın bunu. O aşkımızın en büyük armağanı o olmadan eksiğiz yarımız üçümüz birlikte olduğunda tamamlanıcaz.EDA:Ya olamazsak ya yağmur HARUN:Hişşşt aklına kötü birşey getirme ne sensiz ne de yağmursuz bir hayat düşünemem siz olmazsanız yaşamamın ne anlamı kalır ki EDA:Bunu söyleme sende güçlü olmalısın biz hayatında olmasak da ayakta kalmalısın . Unutma birazdan sana aşık bir kadınla evleneceksin üstelik karın HARUN:Aynı şey değil bunu söylemek ayıp da olsa günah da olsa sen benim aşık olduğum kadınsın herşeyim tek aşkım tek gerçeğimsin. EDA:Sen benim aldığım nefessin seninle yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim seni ilk gördüğümde yaşayacaklarımızı bilseydim olacakları önceden görseydim yine de adım atardım hayatına bi an bile tereddüt etmezdim hem de işte bunun rahatlığıyla ben de bir söz istiyorum senden hepsi bitecek diyorsun güçlü olmamı ayakta durmamı istiyorsun eğer geçmezse üçümüzün birlikte olacağı gün hiç gelmezse sende güçlü olacaksın kendini ailene adıyacaksın HARUN:Eda benim ailem sizsiniz EDA:Söz ver bana söz ver ve git Harun ne olur HARUN:Sana sana tutamıycam söz veremem.

Alıntıdır.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
[DM]video/xcrfvp_unutulmaz-38-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

Tarih: 2010-03-31 TV : Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

“Unutulmaz”da bu hafta da heyecan dorukta! Bebeğini erken doğurmak istemeyen Eda, Hayat’a sığınıyor…Harun ise babasının geçmişte yaptığı bir hata yüzünden kaçırılıyor…
Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla aylardır izleyenlerin ilgi odağı olan “Unutulmaz”, 31 Mart Çarşamba akşamı 22.20’de atv’de.

Unutulmaz (Yeni Bölüm)

38. Bölüm Özeti: Eda, bebeğini erken doğurmamak için, hayati bir karar vererek evden ayrılır. Yağmur’u, tam olarak gelişmeden dünyaya getirerek, hayatını riske atmak niyetinde değildir. Bunun için gerekirse kendi hayatını bile tehlikeye atacaktır. Kalabileceği tek bir yer vardır. Ona annesi kadar yakın olan birinin evi. Harun ise babasının geçmişte yaptığı bir hata yüzünden geçmişin karanlık yüzüne doğru ilerler. Kaçırılan Harun, babası Feyyaz’la yüzleştirilir. Feyyaz doğruyu söyleyecek mi? Harun nasıl kurtulacak…
Tolga’ya göre Eda’nın gidebileceği sadece bir yer vardır. Sevdiği adamın evi... Yani Hakkı’nın. Metin’le birlikte Hakkı’nın evi olarak bildiği yere giden Tolga ne ile karşılaşacaktır? Evin Harun Arslanlı’ya ait olduğunu öğrenecek midir?
Radyo programında büyük ödülü kazanan aşk hikayesini dinleyen Kerem’in kızgınlığı, bir anda şaşkınlığa dönüşür ve kendini radyoda bulur. Ancak büyük ödül onu pek de tatmin etmeyecektir.
Eda’yı hiçbir yerde bulamayan Harun, çaresizliğini sadece Nisa ile paylaşmaktadır. Eda’nın ortadan kaybolması her iki aileyi de derinden sarsar. Melda da kardeşi için son derece endişelidir. Türkan ise yıkılmıştır. Olanlardan dolayı kendini suçlamaktadır.
Eda’nın durumundan şüphelenen Hayat, Harun’u arar ve Eda’nın yanında olduğunu söyler. Ancak bu konuşmayı biri daha duymuştur; Eda… Şimdi onun tek çaresi vardır. Tekrar kaçmak! Harun, Eda’yı almak için Hayat’ın evine giderken kendisi için hazırlanan korkunç plandan habersizdir.

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
Eda bir sopayı haketti ama şimdi-kizgin
Ölmek için hem kendini,hemde bebeğini feda etti farkında dğil deli-kizgin

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Tarih: 2010-04-07 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcufq0_unutulmaz-dizisi-39-bolum-2-fragman_shortfilms[/DM]

Gittikçe yaklaşan kötülük bulutları herkesin hayatında fırtınalara sebep olacak...
Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla aylardır izleyenlerin ilgi odağı olan “Unutulmaz”, 7 Nisan Çarşamba akşamı 22.20’de atv’de!

Unutulmaz (Yeni Bölüm)

39. Bölüm Özeti: Silahların tehdidi altındaki Harun’un aklında sadece acılar içinde kıvranan Eda vardır. Eda ise gittikçe azalan bir umutla Harun’un gelip, onu ve bebeğini kurtarmasını bekler. Feyyaz’a gerçeği itiraf ettiren Batu’nun tek bir hedefi kalmıştır. Yıllar önce izini kaybettiği kız kardeşi. Ve bunun için her şeyi yapmaya kararlıdır. .Her şeyi!
Herkes Eda için endişe duyarken, o hayatının en zorlu dakikalarını yaşıyor. Tabii Harun da. Yağmur bebek, dünyaya merhaba derken, Eda için tehlikeli anlar henüz bitmemiştir. Kızını kucağına alan Harun, sevdiği kadını kaybetmekle karşı karşıyadır.
Endişe içinde Eda’dan haber bekleyen Tolga’ya Nisa destek olur. Türkan, Melda ve Ferda da çaresizlik içinde bekler. Türkan büyük bir vicdan azabı ile kavrulurken, Melda da bütün bu olanlara isyan eder.
Kendini bir yol ayrımında hisseden Harun önemli bir karar verir ve bunun için Nisa’yı arayarak ondan yardım ister. Ancak bu konuşmaya biri şahit olacaktır. Melda! Eda’dan güzel haberi alan Türkan rahatlamıştır. Ancak önemli bir sorun onu büyük endişelere sürükler. Yağmur’un doğduğunu öğrenen Tolga’nın mutluluğu kısa sürer çünkü Eda’nın Harun’la birlikte olduğuna bir kere daha emin olmuştur.
Herkesten habersiz hastaneye gelen Melda, Yağmur’u kucağına aldığında karmaşık duygular içindedir. Bu küçük masum bebek onun sevgili yeğeni mi, yoksa mutsuzluğunun simgesi mi? Melda için karar anı gelmiştir. Ve kararını verir. Harun’un Eda’nın yanında olduğunu bile bile hastaneye gelen Tolga, her şeyi göze alıp içeri girecek mi?
Eda ve Harun bebeklerinin mutluluğunu yaşarken, bu mutluluğa engel olmak isteyenler çoktan harekete geçmişlerdir bile.

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
bu dızıye fecı gıcık oluyorum ozellıkle edaya bı hayır bır evet sımarıklıklarından bıktım
ablasının bıle bıle ladesı dıızler eskısı gıbı temız guzel bır konu ıcınde ıslense yok ılla
brezılya dızılerıne ozencez:kizdim:

divinity

Daimi Üye
Tepki
1.137
ben dünkü bölümden çok zevk aldım :eek:
harunun edaya bakışları çok güzeldi -hmm
inşallah her bölüm böyle güzel olur
baymaya başlamıştı artık edanın afra tafraları

tolgayada çok acıyorum yazık yaa
ama oda çok güzel rol yapıyor gözlerini nasıl kızarttı :eek:
meldaya gıcık oluyorum :kizdim:
nisanın ingiltereden gelen arkadaşıda batunun kız kardeşi olabilir :sigara:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
ben dünkü bölümden çok zevk aldım :eek:
harunun edaya bakışları çok güzeldi -hmm
inşallah her bölüm böyle güzel olur
baymaya başlamıştı artık edanın afra tafraları

tolgayada çok acıyorum yazık yaa
ama oda çok güzel rol yapıyor gözlerini nasıl kızarttı :eek:
meldaya gıcık oluyorum :kizdim:
nisanın ingiltereden gelen arkadaşıda batunun kız kardeşi olabilir :sigara:

İngiltereden gelen o kız bencede Batunun kız kardeşi.
Ben taa başından beri böyle olduğunu düşünüyordum zaten.

Ya bu arada dün çok güldüm neyemi..

Şimdi Eda doğumu yaptı,ohh ne güzel bir aile tablosu çizildi.
Sonra hastahaneye gidecekken Edanın nbzını alamadılar ve hemen o kalp aletini çıkarttı kadın doğumcusu..
Bende dedimki ne alaka.Kadın doğuma gelmiş,kalp uzmanı değilki.
Birden hemen şok verdiler ve eda geri geldi.
valla çok komik geldi bana,tam bir Yeşilçam senaryosu idi:gul:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
muhteşem bi bölümdü,edanın kalbinin durduğu an hayatı ,harunla yaşadıklarının gözlerinin önünden film şeridi gibi geçmesi,sonra harunun yağmuru kucağın aldığında gülümsemesi,hepsi harika oyuncular,özlem yılmaz o kadar gerçekçi oynadı ki rolünü,ben bile sayesinde bebğimi doğurduğum ana gittim geldim,gözyaşlarımı tutamadım,bu bölüm çok derinden etkiledi.

Ben bayıldım bu bölüme kızlr,laf söyleyeni fururum

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs422.snc3/24381_383748742486_654557486_3677358_5329883_n.jpg

[IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs442.ash1/24381_383748707486_654557486_3677355_6725126_n.jpg

[IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs422.snc3/24381_383748722486_654557486_3677356_6800180_n.jpg

[IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs422.snc3/24381_383748737486_654557486_3677357_7508607_n.jpg

[IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs422.snc3/24381_383748702486_654557486_3677354_5038987_n.jpg

[COLOR=#000000]kaynak-Unutulmaz dizisi resmi facebook grubu-Fotoğraflar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar