Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Meldaya şaşırdım bu bölüm ben.İlk defa kız kardeşi için onun mutluluğu için bir şeyler yapmış olması güzel.
Edada bir an evvel Yağmuruna kavuşsuun.
Bu arada Edanın formalite eşine ne oldu,ben göremedim bu bölüm onu yaa.
dızıyı ızlerken cıldırdım bıleydım burda cekılıyo once meldayı bı yolardım
hala yalan soyluyo dusurmusmus varmıydıkı:kizdim:
sona haruna herseyı anlatırdım-hmm
Eda için en zorlu anlar başlamıştır artık… Bebeğine karşılık başkasının hayatı!
Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla aylardır izleyenlerin ilgi odağı olan “Unutulmaz”, 28 Nisan Çarşamba akşamı 22.20’de atv’de!
Unutulmaz
(Yeni Bölüm)
42. Bölüm Özeti:
Harun Eda’ya iyi bir haber veremeyecek olmanın sıkıntısını yaşamaktadır. Eda’ya elindeki tek ipucunun da yok olduğunu nasıl söyleyecek?
Işıl Burak’tan boşanmak için girişimde bulunurken, şirkette meydana gelen bir gelişme herkesi şaşırtır. Bu gelişmelerden keyif alan tek kişi Burak’tır. Tolga’nın Feyyaz’a gönderdiği e-mail bazı sorulara yanıt olurken beraberinde yeni sorularda getirir.
Cemil’in ısrarlı soruları karşısında daha fazla direnemeyen Türkan ona gerçeği açıklar. Çılgına dönen Cemil’in aklında tek bir şey vardır. Eda’yı bulup ondan hesap sormak!
Ece’nin aklına gelen bir anı Batu’yu heyecanlandırır. Belki de bu bilgi kız kardeşinin izini bulmasını sağlar. Ama bu bilgi bir başkasına da ulaşır. Harun’a! Elindeki Yağmur bebek sayesinde istediği her şeyi yapabileceği düşünen Batu’nun planları nasıl bozulacak? Ve bu önemli gelişme Harun’un kararan dünyasını aydınlatmaya yetecek mi?
Bebeğine kavuşmak için her şeyi göze alan Eda, kararlı bir şekilde hedefine doğru ilerler. Karşısına çıkacak her engel bebeğinin hayatını tehlikeye atacaktır. Kimsenin onu durdurmasına izin veremez artık. Babasının bile… Eda herkesi karanlıklara sürükleyecek bir noktaya doğru giderken, Harun da bir umut ışığının peşindedir. Bu umut ışığı karanlıkları aydınlatmaya yetecek mi?
bende meldanın yolunmasını istiyorum biri benim için yolsun onu lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn:kizdimama::kizdimama::kizdimama::kizdimama::kizdimama::kizdimama::kizdimama: