Üvey olduğunuzu öğrenseniz ne yapardınız?

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
çok sevdiğim bir arkadaşım bugün beni aradı ve 21 yıldan sonra üvey olduğumu öğrendim ebru ne olur bana yardım et ne yapacağımı bilmiyorum, kendimle büyük bi hesaplaşmaya girdim ve bu hesaplaşmadan yenik düşersem beni hiç kimse kaldıramaz dedi. Ne söyleyeceğimi nasıl teselli vereceğimi bilemedim yardımınıza ihtiyacım var. Lütfen şimdi kendinizi onun yerine koyun ve bana bir yol gösterin yardımlarınıza ihtiyaçım var :acep::acep:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
çok sevdiğim bir arkadaşım bugün beni aradı ve 21 yıldan sonra üvey olduğumu öğrendim ebru ne olur bana yardım et ne yapacağımı bilmiyorum, kendimle büyük bi hesaplaşmaya girdim ve bu hesaplaşmadan yenik düşersem beni hiç kimse kaldıramaz dedi. Ne söyleyeceğimi nasıl teselli vereceğimi bilemedim yardımınıza ihtiyacım var. Lütfen şimdi kendinizi onun yerine koyun ve bana bir yol gösterin yardımlarınıza ihtiyaçım var :acep::acep:

bence canım her kişi anne olmaz derler ya büyüten annesidir bence hasta olduğunda yanında olan annesidir okulda karnesini aldığı zaman yanında olan kiişi annesidr
zor bir durum bende kaldıramazdım allah yardıcısı olsun arakdaşının zor allah kimseye yaaştmasın böyle bir durumu bu zamana kadar yalan içinde büyütüm gibi hissediyordur arkadaşın şimdi sen elinden geldiği kadar yanınd ol derim:sinifsinif:

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Onca sene bakmışlar büyütmüşler gözleri gibi bakmışlarsa hiç düşünmesine gerek yok... Büyük konuşmak gibi olmasın ama başıma böyle bişey gelmiş olsa belki de asıl anne babamı hiç merak bile etmezdim. Onlar kıyıp vermişler hiç arayıp sormamışlar ben niye peşlerine düşeyim banane yani... Üveyler annesi babası gerisini boşversin aynen böyle söylemelisin bence...

OP
ebrulii

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
bence canım her kişi anne olmaz derler ya büyüten annesidir bence hasta olduğunda yanında olan annesidir okulda karnesini aldığı zaman yanında olan kiişi annesidr
zor bir durum bende kaldıramazdım allah yardıcısı olsun arakdaşının zor allah kimseye yaaştmasın böyle bir durumu bu zamana kadar yalan içinde büyütüm gibi hissediyordur arkadaşın şimdi sen elinden geldiği kadar yanınd ol derim:sinifsinif:

canım biz aynı şehirde yaşamıyoruz acba yanımamı cağırsam diye düşündüm ama aileden uzaklaşması daha mı iyi yoksa daha mı kötü olur kestiremedim

OP
ebrulii

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
Onca sene bakmışlar büyütmüşler gözleri gibi bakmışlarsa hiç düşünmesine gerek yok... Büyük konuşmak gibi olmasın ama başıma böyle bişey gelmiş olsa belki de asıl anne babamı hiç merak bile etmezdim. Onlar kıyıp vermişler hiç arayıp sormamışlar ben niye peşlerine düşeyim banane yani... Üveyler annesi babası gerisini boşversin aynen böyle söylemelisin bence...

tşk ederim tavsiyeleriniz için. ama arkadaşım onları aramak bulmak peşinde değil keike daha erken daha sinderebileceğim bi yaşta söyleseylerdi diyor bunları aynen söylücem çok sagolun

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Mantıklı olsun. Doğurmak marifet değil günyada doğran nitelikte milyarlarca insan var ama büyütüp bakan emek veren çok az üvey ailesinede çok büyük tepki verip üzmesin boşunda derim.
İnşallah bu durumu en az sıyrıklarla atlatırlar Allah yardımcıları olsun....

OP
ebrulii

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
Mantıklı olsun. Doğurmak marifet değil günyada doğran nitelikte milyarlarca insan var ama büyütüp bakan emek veren çok az üvey ailesinede çok büyük tepki verip üzmesin boşunda derim.
İnşallah bu durumu en az sıyrıklarla atlatırlar Allah yardımcıları olsun....

tşk ederim tatlım umarım öyle olur. bu yaşına kadar üvey oldugunu zerre kadar hissetmedi bile işte bu bile yeter bence ama başa gelmeden anlamak çok zor sanırım

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
tşk ederim tatlım umarım öyle olur. bu yaşına kadar üvey oldugunu zerre kadar hissetmedi bile işte bu bile yeter bence ama başa gelmeden anlamak çok zor sanırım

Takılmasına, Hayatını mahfetmesine düşünce yönünden değmez.
Değer bişey olsalardı zaten öz ailesi şuanda yanında olanlar onlar olurdu.

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Bence onları da anlasın... Kaybetmekten nasıl korktular kimbilir... Korkularının gerçek olmasına izin vermesin mutlu olsun herkes...

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
Hayatta herşey olur,öz anneler bakmıyor çocuklarına bu saatten sonra ona bakan ana babaya sırtını dönmemeli,hatta daha çok sarılmalı onlara .Öyle onu bu yaşa getiren ana babaya şükretsin

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Yasadiklari kolay degil ve cok yeni sanirim.
Biraz zamana ihtiyaci var.
Aslinda sakin kafayla düsünecegi bir yer olsa onun icin daha iyi olur belkide.

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
yani kim olsa bir arayış içine girer
oda mutlaka öz ailesini arayacaktır
iki aile arasında kalıcak mutlaka
ama herşeyin ilacı zamandır zamanla birşeyleri yerlerine oturtup doğru olanı bulucaktır
bunu kendisinden başkası yapamaz zaten.
allah yardımcı olsun.

HATUNKİŞİ

Aktif Üye
Tepki
169
ilk anda yıkılırdım ağlar zırlardım sonra mantıklıca düşünür sebebini nedenini sorar öğrenirdim... sonrasını düşünemiyorum kimse yaşamasın böyle bişeyi zor olmalı..benim evlatlık olma ihtimalim yok anadan babadan belirgin özelliklerim var:)) ablam abim küçükken seni çingeneler getrdi hastaneden aldık çöpte bulduk derlerdi:(( ama kıskançlarmışşşşşşşşşş:1:

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
öz annelerin, yeni doğan bebeklerini tuvalet camından attığı bir devirde; kendisine kucak açmış, bu yaşa kadar öz olmadığını hiç belli etmemiş bir aileye sahip olduğu için arkadaşınız çok şanslı.. biyolojik ailesini arayıp - aramaması sonra düşünmesi gereken bir durum gibi.. bence arkadaşınız bir destek alsın, umarım kolay toplarlanır..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar