Üvey olduğunuzu öğrenseniz ne yapardınız?

OP
ebrulii

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
öz annelerin, yeni doğan bebeklerini tuvalet camından attığı bir devirde; kendisine kucak açmış, bu yaşa kadar öz olmadığını hiç belli etmemiş bir aileye sahip olduğu için arkadaşınız çok şanslı.. biyolojik ailesini arayıp - aramaması sonra düşünmesi gereken bir durum gibi.. bence arkadaşınız bir destek alsın, umarım kolay toplarlanır..

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENM EKSİK OLMA :huhuu:

OP
ebrulii

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
Ben olsam bir ailem yetmiyormuş gibi bi tane daha mı varmış diye düşünürdüm.
Biyolojik olanı aramazdım büyük olasılıkla..

arkadaşım çok zor zamanlar geçirdi canım şuanda tam anlamıyla atlaşmış sayılmaz çok fazla görüşemiyorum ama sesindeki o eski neşe yaşama sevinci yok :uzgun:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
Ben bu konuda katıyım asla düzeni bozmamalı hangi kişileri aile biliyorsa onlarla olmaya devam etmeli diğerlerine de (gerçek aile) geçmiş olsun treni kaçırmışlar bu saatten sonra ailelik yapacak halleri yok :hihh: hatta bu gibi durumlarda ben üvey olduğunun söylenmesine bile karşıyım bunca zaman susulmuş edilmiş bir anda insanın hayatı allak bulak ediliyor kimsenin buna hakkı yok bence...

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.840
Büyük konusmam ama tepki vermezdim..Fakat düzenimide bozmazdım..Beni büyüten aileme minnet duyardım bir daha severdim onları..Kolay değil bir aile olmak..

datlu sapuk

Daimi Üye
Tepki
618
Ben üvey oldugumu õgrendigimde saka yapiyorlar sandim sonra gercek oldugunu ogrendim bir hafta odamdan cikmadim kimseyle konusmadim kurban oldugum annem babam ne dil dokfulsr bana sonra sart kostum gercek annemle tanismak istedim beni urdune gonderdiler tanistim tanismaz olsaydim beni gördüğünde boynuma sarilacagi yerde neden geldin dedi ve dondum anne babamdan ozur dileyip ellerini optum kurban olurum onlara dogurmakla ana olunmuyor benim ailem beni buyutendir:öhööö:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Ben üvey oldugumu õgrendigimde saka yapiyorlar sandim sonra gercek oldugunu ogrendim bir hafta odamdan cikmadim kimseyle konusmadim kurban oldugum annem babam ne dil dokfulsr bana sonra sart kostum gercek annemle tanismak istedim beni urdune gonderdiler tanistim tanismaz olsaydim beni gördüğünde boynuma sarilacagi yerde neden geldin dedi ve dondum anne babamdan ozur dileyip ellerini optum kurban olurum onlara dogurmakla ana olunmuyor benim ailem beni buyutendir:öhööö:

Canım neler yaşamışsın öyle,kıyamam ben sana

Öz ailemi bulup neden beni bıraktıklarını öğrenmek isterdim yine de..

Biraz vicdan azabı çektirmeye hakkım var bu durumda değil mi?

Tabi onlarda vicdan namına bişey kalmışsa..:mad:

Bende senin yaptığını yapardım yani @datlu sapuk

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar