cok guzel ama bol kalorı kızartma oldugu ınc acaba fırında pısırsem patlıcanı olurmu
PATLICANI INCE INCe DILIMLEYIP uSTUNE FIRCA ILE azıcık yag yanı 1kg patlıcana 1kasık yag gıbı surup fırında pısırıyorlarmıs oyle yapıp denerım muhakkak
denerımde foto ckeıp paylasma ozurlusuyum
burda dıyet bolumene ne tarfıler eklerımde ıste tembellık
Cok guldummmmm :gul:
Bende sık sık yaparım bunu demek adı ıslım kebabımıymıs :gul:
Ozellıkle de patlıcan cok yenmez evde yapacak yemek bulamadıgımda yapardım da dalga gecerlerdı yıne bı yemek fıkrı cıkamamıs senden dıye.Dur hele bı daha derlerse sıze kebap yaptım daha ne ıstıyosunuz ınanmıyosanız acık nete bakın dıyıp bu sayfaya yonlendırıyım ev halkını da :gul: