Uygunsuz filmler izlemek eşini aldatmak mıdır?

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
uygunsuz film ne amaçla izlenir ki lilim:hihi::hihi::hihi:herhalde herüfler coğrafya bilgilerini geliştirmiyorlardır:hihi::hihi::hihi::hihi:

Farklı amaçlarla izlenebilir ama tabi erkek -kadın diye ayırd etmeden söylemiştim bu sözü ben.
Kadınlar meraktan izleyebilir , bişeyler öğrenmek kendini geliştirmek için izleyebilir mesela..
Erkeklerin amacını tam bilemiyorum :D Belki onlarda bişeyler öğrenmek için izliyordur en iyi ihtimal :)
Of terledim ha , cevap yazıcam diye :kahkaha:

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
canm varmıdır gercekten öyle birşeyler öğrenmek için izleyen ben hiç birşey bilmiyorum desem yeri ama izlememde yahu kendimi kötü hissederim :eek:ys::eek:ys::eek:ys:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
canm varmıdır gercekten öyle birşeyler öğrenmek için izleyen ben hiç birşey bilmiyorum desem yeri ama izlememde yahu kendimi kötü hissederim :eek:ys::eek:ys::eek:ys:

Ya bir film vardı yabancı , kadın kocasına striptiz yapmak istiyordu bunun için izliyordu bu tarz filmler falan. (izlediğim film kesinlikle +18 değildi yanlış anlamayın lütfen )
Bence vardır , neden olmasın , belki de öğreneceğimiz çok şey var :ayk:

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Öyle bi durumla karşı karşıya kalsam üzülürüm açıkçası... Neyin eksikliğini hissediyosun da gidip izliyosun öyle şeyleri... Ayrıca bişey öğrenmek de neymiş film mi çekiceksin de bişeyler öğrenip uygulıycaksın :S Doğal olmadıktan sonra ne kıymeti olur ki :S Bilmiyorum evli değilim ondan mı böyle düşünüyorum.. Herkesin söylediğine biraz aykırı oldu söylediklerim :acep:

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
benim eşim cd ciye gittiğimizde alalım dediğimde kıyametleri koparıyor adam hiç izlemek istemiyor böyle açık saçık şeyleri varsa yoksa savaş filmi onun için maşallah diyim aman :)

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
Ya bir film vardı yabancı , kadın kocasına striptiz yapmak istiyordu bunun için izliyordu bu tarz filmler falan. (izlediğim film kesinlikle +18 değildi yanlış anlamayın lütfen )
Bence vardır , neden olmasın , belki de öğreneceğimiz çok şey var :ayk:

yok canm benm seni yanlış anlamadım ama bence doğru birşey değil eşine striptiz yapmakta nesi yahu yapmayıversinler :hihi::hihi::hihi:

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
Öyle bi durumla karşı karşıya kalsam üzülürüm açıkçası... Neyin eksikliğini hissediyosun da gidip izliyosun öyle şeyleri... Ayrıca bişey öğrenmek de neymiş film mi çekiceksin de bişeyler öğrenip uygulıycaksın :S Doğal olmadıktan sonra ne kıymeti olur ki :S Bilmiyorum evli değilim ondan mı böyle düşünüyorum.. Herkesin söylediğine biraz aykırı oldu söylediklerim :acep:
katılıyorum canım...ne gerek war öle şeyler izlemeye illa bişeyler istiyosa gelsin baş rollerde biz oynayıp biz çekelim filmi alalala :kahkaha::kahkaha::sirin::kahkaha:

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
katılıyorum canım...ne gerek war öle şeyler izlemeye illa bişeyler istiyosa gelsin baş rollerde biz oynayıp biz çekelim filmi alalala :kahkaha::kahkaha::sirin::kahkaha:

:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha: Allah seni ne etmesin kız deliii... Güldürdün beni akşam akşam :dislek:

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
ya aldatmak sayılmaz belki ama hoş bi durumda değil.zaten psikologlar bu tür filmler izlemenin normal olmadığını mutlaka doktora gitmek gerektiğini söylüyorlarmış,biyerde okumuştum...valla benim eşim izlese çok gücüme gider kızar ve küserim ama eminim izlemez

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
aldatmak değil de, hoş bir durum değil.. Saygısızlık bence.. Ki eşim böyle bir şey zaten yapmaz :utan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar