Elif_Eylul
Daimi Üye
Meryem Alyanın üvey kardesiymiş
Ben anlamakta zorluk çekiyorum bu kadın annesi nasil olur a
Ayyy bu ne hiç olmadı çok fenagördüm sabah nette
Bende ögle bişey okudum buda sonradan çıkacak heralde bakalımMeryem Alyanın üvey kardesiymiş
Ayy hissimde yanılmamisim canım demirim gözüme pek merhametli geldi tahmin ettigim gibi zerrine hic dokunmadı kaya gittikten sonra odaya teselliye bile gitti çok kalpYa yok saçmalıklarıda var sankine ama demir vicdanlı alttan gibime geliyor zerrine bence dokunmayacaköyle bir his var içimde sanki, yani bide şöyle demir cihanla aynı yaşıt muhtemelen hiç zerrinle oldumu? Neden ona tepki göstermiyorlar orasıda çok manasız aşırı yaş farklı var bence ikisi arasında
Yok ben hiç bulaşmayacağım izlerken sinir hastası olurumKızzz caymaaa caymaa mardin dizisi oldu sulukule
Heyaa yine olan nareye oluyor, zerrinde kaşınıyor zor kendini şettircek demireYeni fragman gelmis bomba gibi
Sanırım bıcakliyor öyle gördümHeyaa yine olan nareye oluyor, zerrinde kaşınıyor zor kendini şettircek demiregiymiş satenleri
Yok yav yapamaz heralde yastıga falan isabet ederSanırım bıcakliyor öyle gördüm
Zerrinin kocasi sanırsam tahmin ediyorum aBişe dicem bu mineyi kim gebe bıraktı ? En son vuruldugunda oynaşmışlardı cihan hiç elleşmedidna testi istiyorum!!
Banada öyle geliyor demir kurcaladı galibaZerrinin kocasi sanırsam tahmin ediyorum a
Nare kendini vurduya aaaa ben şimdi izledim geri kalanınıAyy akşam ben fikriyeye çok ağladım neden nedeençok üzüldüm kadını ilk yargıladık falan ama gerçek bir anne kalbimi bıraktım
Ekli dosyayı görüntüle 45585
Evet dayanamadı anasına falan napsın kız adamlarda kavga girince kendine sıktıNare kendini vurduya aaaa ben şimdi izledim geri kalanını
Önce güldürdü sonra ağlatıAyy akşam ben fikriyeye çok ağladım neden nedeençok üzüldüm kadını ilk yargıladık falan ama gerçek bir anne kalbimi bıraktım
Ekli dosyayı görüntüle 45585
Ayy nasil sinir oldumEvet dayanamadı anasına falan napsın kız adamlarda kavga girince kendine sıktı