Uzun zaman sonra tekrar merhaba :)))

H

Hera

Misafir
Oldukça merak etmiştik bukadar bir haber dahi veremeyecek ne olabilir diye :ilknur: meğerse 2 ci kez anne oluyormuşsun Alah tamamına erdirsin kutLarım Sadiye :hamis:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Canım çok şükür senden haber alabildik çok merak ettik seni ama güzel bir müjdeyle geldiğin için üzmiycem seni ama biz seni çok merak ettiiiiikkkk çok özledik Sadişim yaaa:mendil:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
sadiyecim canim hosgeldin cok merak ettik seni ama sükür hersey yolundaymis
sadisim hamissin hemde 23 haftalik buda cok güzel bir sürpriz oldu:bebecik
seni tekrardan görmek cok güzel canim öpüyorum yanaklarindan:eek:

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Oldukça merak etmiştik bukadar bir haber dahi veremeyecek ne olabilir diye :ilknur: meğerse 2 ci kez anne oluyormuşsun Alah tamamına erdirsin kutLarım Sadiye :hamis:
Haklisin canim ama öyle gerekiyordu, inan benimde icim rahat degildi.
Sizleri cok özledim ama beni affedin. :eek:ys:
Canım çok şükür senden haber alabildik çok merak ettik seni ama güzel bir müjdeyle geldiğin için üzmiycem seni ama biz seni çok merak ettiiiiikkkk çok özledik Sadişim yaaa:mendil:
Üzme canim ya, ilk aylarim zahmetliydi.
Allah´a sükür simdi iyiyim, ilk hamileligimde hic birsey anlamadim ama bu farkli oluyor. :hamis:
sadiyecim canim hosgeldin cok merak ettik seni ama sükür hersey yolundaymis
sadisim hamissin hemde 23 haftalik buda cok güzel bir sürpriz oldu:bebecik
seni tekrardan görmek cok güzel canim öpüyorum yanaklarindan:eek:

Allah´a sükür canim iyiyim, bende seni öpüyorum.

H

Hera

Misafir
Canım Benim yaa Af ediLecek bir şey yok sen oraLarada yaban Ellerde koLaymı üzüLdük sadece neyseki bebiş GeLiyo Bu yazda GeLemeyeceksin buraya TatiLe Nasip artık hakkınızda Hayırlısı olsun

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Canım Benim yaa Af ediLecek bir şey yok sen oraLarada yaban Ellerde koLaymı üzüLdük sadece neyseki bebiş GeLiyo Bu yazda GeLemeyeceksin buraya TatiLe Nasip artık hakkınızda Hayırlısı olsun

Evet canim yaza buradayim ama güzel bir nedenden dolayi.
Ilk cocugumdada böyle olmustu.
Herseyin hayirlisi.

Sizleri özlemisim valla.

H

Hera

Misafir
Evet canım Allah sabrını verir orada hayat çalışmak çalışmak üzerine kurulu bir şehir şimdi gençsiniz çalışır çabalar çocuklarının geleceğini sağlar nasipse yaşlılıkta teminetınızı da sağlar ardından burada güzel günLer geçirerek Ülkenizin tadını çıkartırsınız yazLar burada bitmez öyle değilmi hakkında Allahım HayırLısını Versin Sadiyecim hayat mücadeLesi koLay değiL ben geLdim yaşadım orada gördüm çok çok iyi anLıyorum şimdi ne demek oLduğunu

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Haklisin canim ama öyle gerekiyordu, inan benimde icim rahat degildi.
Sizleri cok özledim ama beni affedin. :eek:ys:

Üzme canim ya, ilk aylarim zahmetliydi.
Allah´a sükür simdi iyiyim, ilk hamileligimde hic birsey anlamadim ama bu farkli oluyor. :hamis:

Allah´a sükür canim iyiyim, bende seni öpüyorum.

Eeeeee ilki erkekti de ondan ikinciside kız olur inşallah canım:tskler: kızlar cadu olduğu için hamişliğin ilk aylarında annelirini böyle bitap hale getirebiliyorlar:evet::evet:Rabbim Sağlıklı sıhhatli doğmasının nasip etsinde aslında kız erkek farketmez ama benim içime kız doğuyor canım :cokkomik:

H

Hera

Misafir
Eeeeee ilki erkekti de ondan ikinciside kız olur inşallah canım:tskler: kızlar cadu olduğu için hamişliğin ilk aylarında annelirini böyle bitap hale getirebiliyorlar:evet::evet:Rabbim Sağlıklı sıhhatli doğmasının nasip etsinde aslında kız erkek farketmez ama benim içime kız doğuyor canım :cokkomik:

ŞansLı yerde doğuyor vaLLaha her çocuğa destek veriyor DEvLet Türkiyede bu bir EkskLik her doğan çocuğa nafaka Almanya gibi Gayri meşru olsa dahi bakımlısı oluyor devletin bi bu güzel zaten yok ama oLsun Türkiyem hiç birşeye değişilmez değilmi arkadaşLarrrr :ask:

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
sadiye hosgeldin tekrar aramıza tanışma fırsatı olmadı bi türlü ama cok gördüm adını sitede bende tekrar senı aramıza görmekden cooook mutluyum Allahım hayırlısıyla biran önce kucagına almayı nasip etsin inşallah şimdiden sonra güzel bi hamilelik gecirirsin inşallah :ask:

p@g

Daimi Üye
Tepki
1.122
Aramıza dönmene sevindim sadiye,
Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :utan:

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Evet canım Allah sabrını verir orada hayat çalışmak çalışmak üzerine kurulu bir şehir şimdi gençsiniz çalışır çabalar çocuklarının geleceğini sağlar nasipse yaşlılıkta teminetınızı da sağlar ardından burada güzel günLer geçirerek Ülkenizin tadını çıkartırsınız yazLar burada bitmez öyle değilmi hakkında Allahım HayırLısını Versin Sadiyecim hayat mücadeLesi koLay değiL ben geLdim yaşadım orada gördüm çok çok iyi anLıyorum şimdi ne demek oLduğunu
Öyle canim, insallah yasimiz ilerleyince rahata ereriz.
Ilk baslarda icimden kiz geciyordu valla ama bu son günlerde erkekmis gibi geliyor. :):dusun:
ŞansLı yerde doğuyor vaLLaha her çocuğa destek veriyor DEvLet Türkiyede bu bir EkskLik her doğan çocuğa nafaka Almanya gibi Gayri meşru olsa dahi bakımlısı oluyor devletin bi bu güzel zaten yok ama oLsun Türkiyem hiç birşeye değişilmez değilmi arkadaşLarrrr :ask:
Evet canim Türkiye´nin yeri ayri ya.
Bak biz 11 ayi Türkiye´ye gelecegiz diye hayal kurarak geciriyoruz. :uzgun:
sadiye hosgeldin tekrar aramıza tanışma fırsatı olmadı bi türlü ama cok gördüm adını sitede bende tekrar senı aramıza görmekden cooook mutluyum Allahım hayırlısıyla biran önce kucagına almayı nasip etsin inşallah şimdiden sonra güzel bi hamilelik gecirirsin inşallah :ask:
Cok tesekkür ederim, insallah artik daha yakindan taniriz birbirimizi.
Aramıza dönmene sevindim sadiye,
Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :utan:

Amin canim.
Güzel dileklerin icin cok sagol.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.721
Hoş geldin sadiye hamileligin hayırlı olsun:semsiye:

Dilerim sağlıcakla bebegine kavuşursun :huhuu:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.721
Ne zaman belli olcakki inşallah kız olurda sitemize yeni minik prenses eklenir

Aslının bebeyle kanki olurlar :hihi:

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Ne zaman belli olcakki inşallah kız olurda sitemize yeni minik prenses eklenir

Aslının bebeyle kanki olurlar :hihi:
Simdiye kadar görebilirdi doktorum ama 7.aydan sonra söylüyor.
Ozaman daha net görünüyormus.
Saglikli olsun en önemlisi o ama bir erkek bir kiz iyi olurdu.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Canım çok merak etmiştim seni ve şimdi de öylesine bakayım dedim, seni gördüm.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bebeğini. Umarım gönlünde yatan olan cinsiyet açısından da.:utan:

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Canım çok merak etmiştim seni ve şimdi de öylesine bakayım dedim, seni gördüm.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bebeğini. Umarım gönlünde yatan olan cinsiyet açısından da.:utan:

Sagol canim, oglum var birde kizim olsun isterim tabii.
Ama en önemlisi saglikli hayirli evlat olmasi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar