Veee 11.11.2011 Bebeğimi kucağıma aldım

neşe_li

Daimi Üye
Tepki
642
Slm.Kızlar bebeğimi böyle güzel bir tarihte kucağıma almak nasip oldu..Fotoğrafta paylaşıcam fakat şu an imkanım yok.Bebeğim makat geliş olduğu için mecburi sezeryana girmek zorunda kaldım.şu an bebeğim de bende çok iyiyiz.Bir sorunum var iki yaşında bi kızım daha var onun için sizden öneriler bekliyorum

Bu da kutlama için pastamız

DSC06563.JPG

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Allah analı bablı büyütsün canım çok güzel bir tarihde dünyaya gelmiş negüzel :bebecik:
Kızın için öneriye gelince canım ben ikizlerimi dünyaya getirdiğimde büyük kızım 3buçuk yaşındaydı dört yaşına girmesin 3ay vardı yani ben hep ona bebeklerimin ikinci annesi oymuş gibi davrandım altlarını temizlerken doyururken hep yardım istedim oda kendini kardeşlerinden sorumlu hissediyordu bir dene canım faydasını görüceksin ve birde yaptığı yardımlarda küçük hediyler hazırlardım herzaman olmasada arada bu hediylerden verirdim kardeşelrin sana teşekkür hediyesi vermek istiyor ablası derdim bu şekilde büyüttüm ben canım:huhuu:

OP
neşe_li

neşe_li

Daimi Üye
Tepki
642
Allah sağlıklı sıhhatli,analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebeğini.Çok güzel bir tarihta dünyaya gelmiş :utan:

Ayrıca kutlama pastanıza bayıldım :eek:

yhst-96972159295690_2055_138399392.jpeg

Teşekkür ederim

Allah analı bablı büyütsün canım çok güzel bir tarihde dünyaya gelmiş negüzel :bebecik:
Kızın için öneriye gelince canım ben ikizlerimi dünyaya getirdiğimde büyük kızım 3buçuk yaşındaydı dört yaşına girmesin 3ay vardı yani ben hep ona bebeklerimin ikinci annesi oymuş gibi davrandım altlarını temizlerken doyururken hep yardım istedim oda kendini kardeşlerinden sorumlu hissediyordu bir dene canım faydasını görüceksin ve birde yaptığı yardımlarda küçük hediyler hazırlardım herzaman olmasada arada bu hediylerden verirdim kardeşelrin sana teşekkür hediyesi vermek istiyor ablası derdim bu şekilde büyüttüm ben canım:huhuu:

amin cümlemizinkini..bende hastaneden ilk geldiğim gün bi bebek aldım kardeşin bunu sana aldı falan dedım sürekli söylüyo o da.abla dıcek bana dıyo.sevmesine izin veriyorum..önerilerin için de teşekkür ederim:)

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.032
Oyyy pasta mutişşş :) bayıldım pastayaaa :eek:
Rabbim anneli babalı büyütsün birtanem :eek:
Tarihte çok güzelmiş bebeyinin şansına -hmm

Birtanem ablamında 3 evladı var. en byuk 6 yasında ortanca 2,5 en kücük 1 yasında :) ama o yurt dısında oldugu icin sanslı cünkü ortanca okula gidiyor 1 yıl zorluk cekti aman cok dikkat et 2 yasındaki ısırabilir kıskanclıktan cnm iyi kolla bebegini yuksekte tutmanı öneririm :eek:

Çok geçmiş olsun sanada bebem :cicek:

p@g

Daimi Üye
Tepki
1.122
Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin. Bebeğin daha bir şeyin farkında olmadığı için büyükle daha fazla ilgilenmelisin ayrıca SILADAYIM ın da dediği gibi ondan minik yardımlar alarak ona sorumluluk vererek mutlu edebilirsin.Ben de sıla gibi davranmıştım çok şükür birbirlerini kıskanmadan büyüdüler, gerçi arada 4 yaş vardı.O zamanlar hazır bez nerdee bezlerini bile benle yıkardı o minik elleriyle.

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
Gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün doğum tarihide çok güzel benim eşimde öyle olmasını istedi ama ben istemedim.ona bakarsan 12.12.2012de var dedim ama yinede kısmet işte olursa olur.:panter:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Annesine babasına vatanına milletine hayırlı evlat olur inşallah.
Darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına inşallah

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Doğum tarihi süpermiş:)
Allah analaı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı evlat olur inş...
Tebrik ederim sizi:huhuu:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
ne kadar güzel ya Allah bana da olmayanlara da nasip etsin inşallah pasta harika bu arada

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
canim cok güzel bir tarihte dogurmussun
tebtik ederim Allah analai babali büyütmeyi nasip etsin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar