Veee 11.11.2011 Bebeğimi kucağıma aldım

PoRTaKaL

Daimi Üye
Tepki
498
Rabbim analı babalı büyütsün canım sağlıkla huzurla büyüsün bebeginiz inşallah. Öneriye gelince henüz çocugum yok ama gözlemlediğim kadarıyla bebişlerin ablaları abileri kıskançlıktan bazen ileri gidip üstüne bile çıkabiliyolar bebişin, gözünün önünden ayırmamaya gayret göster. Bebege odaklanıp sakın diger evladını da ihmal etme kendisini ayırdıgını bebegi daha çok sevdigini zannedip küsmesin çünkü o şekilde düşünürse bebege zarar verebilir. Tekrar tebrik ederim huzurla büyüt bebeğini..

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.781
Slm.Kızlar bebeğimi böyle güzel bir tarihte kucağıma almak nasip oldu..Fotoğrafta paylaşıcam fakat şu an imkanım yok.Bebeğim makat geliş olduğu için mecburi sezeryana girmek zorunda kaldım.şu an bebeğim de bende çok iyiyiz.Bir sorunum var iki yaşında bi kızım daha var onun için sizden öneriler bekliyorum

Bu da kutlama için pastamız

DSC06563.JPG

Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah Kutlama pastanızda çok şeker olmuş ağızınızın tadı hiç bozulmasın inşallah :huhuu:

urun%5C1an13_b.jpg

ademiyat

Daimi Üye
Tepki
283
Slm.Kızlar bebeğimi böyle güzel bir tarihte kucağıma almak nasip oldu..Fotoğrafta paylaşıcam fakat şu an imkanım yok.Bebeğim makat geliş olduğu için mecburi sezeryana girmek zorunda kaldım.şu an bebeğim de bende çok iyiyiz.Bir sorunum var iki yaşında bi kızım daha var onun için sizden öneriler bekliyorum

Bu da kutlama için pastamız

DSC06563.JPG

hayırlı olsun canım

OP
neşe_li

neşe_li

Daimi Üye
Tepki
642
Allah analı babalı büyütsün cnm çoğunun çıldırasıya istediği bir tarihte gelmiş bebeğin kendiğinden çok hoş...:panter:

evet tamamen tesadüf:)
Ne güzel bir tarihte almışsınız kollarınıza , Allah sağlık sıhhat versin.
Yaş aralığı da azmış aslında güzel ama sanırım zor bir durum , iki ve daha fazla çocuğu olan arkadaşlar yardım edecektir konuyla ilgili , bende bir tane var o da yetiyor :hihi:
amin sağol.arkadaşlar ilgilendi sağolsunlar. Allah bağışlasın
Oyyy pasta mutişşş :) bayıldım pastayaaa :eek:
Rabbim anneli babalı büyütsün birtanem :eek:
Tarihte çok güzelmiş bebeyinin şansına -hmm

Birtanem ablamında 3 evladı var. en byuk 6 yasında ortanca 2,5 en kücük 1 yasında :) ama o yurt dısında oldugu icin sanslı cünkü ortanca okula gidiyor 1 yıl zorluk cekti aman cok dikkat et 2 yasındaki ısırabilir kıskanclıktan cnm iyi kolla bebegini yuksekte tutmanı öneririm :eek:

Çok geçmiş olsun sanada bebem :cicek:
teşekkür edrim benimki de alıştı kıskançlık yaşamıcaz sanırım:)

Gözün aydın canım allah hayırlısıyla analı babalı büyütmeni nasip etsin
Amin Allah razı olsun

OP
neşe_li

neşe_li

Daimi Üye
Tepki
642
Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin. Bebeğin daha bir şeyin farkında olmadığı için büyükle daha fazla ilgilenmelisin ayrıca SILADAYIM ın da dediği gibi ondan minik yardımlar alarak ona sorumluluk vererek mutlu edebilirsin.Ben de sıla gibi davranmıştım çok şükür birbirlerini kıskanmadan büyüdüler, gerçi arada 4 yaş vardı.O zamanlar hazır bez nerdee bezlerini bile benle yıkardı o minik elleriyle.

Umarım böyle devam eder şimdilik iyi gidiyor sağolun:)
Gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün doğum tarihide çok güzel benim eşimde öyle olmasını istedi ama ben istemedim.ona bakarsan 12.12.2012de var dedim ama yinede kısmet işte olursa olur.:panter:
Amin cümlemizinkini:) tarih gerçekten çok şık oldu

Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Annesine babasına vatanına milletine hayırlı evlat olur inşallah.
Darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına inşallah

Amin.Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu:)

Doğum tarihi süpermiş:)
Allah analaı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı evlat olur inş...
Tebrik ederim sizi:huhuu:
Teşekkür edrim:)

canım allah analı babalı büyütsün

Amin sağolun:)
Çok güzel bir tarihte dünyaya gelmiş Allah analı babalı büyütsün inşallah:huhuu:

ne kadar güzel ya Allah bana da olmayanlara da nasip etsin inşallah pasta harika bu arada
İnşallah
Allah anali babali buyutsun hayirli evlat olur insallah

Ne güzel bir tarihte gelmiş bebeğin arkadaşım.Allah uzun ömürler versin yavrularına.

canim cok güzel bir tarihte dogurmussun
tebtik ederim Allah analai babali büyütmeyi nasip etsin
Çok sağolun iyi ki paylaşmısım sizlerle:)

OP
neşe_li

neşe_li

Daimi Üye
Tepki
642
hayırlı olsun canım tarihte çok hoş olmuş pastada süper

Sağolun:)

Rabbim analı babalı büyütsün canım sağlıkla huzurla büyüsün bebeginiz inşallah. Öneriye gelince henüz çocugum yok ama gözlemlediğim kadarıyla bebişlerin ablaları abileri kıskançlıktan bazen ileri gidip üstüne bile çıkabiliyolar bebişin, gözünün önünden ayırmamaya gayret göster. Bebege odaklanıp sakın diger evladını da ihmal etme kendisini ayırdıgını bebegi daha çok sevdigini zannedip küsmesin çünkü o şekilde düşünürse bebege zarar verebilir. Tekrar tebrik ederim huzurla büyüt bebeğini..

sanırım pek sıkıntı çekmicem ama belli de olmaz önerileriniz için teşekkürler

Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah Kutlama pastanızda çok şeker olmuş ağızınızın tadı hiç bozulmasın inşallah :huhuu:

urun%5C1an13_b.jpg

amin inş.:)

ömrü uzun olsun anasıyla babasıyla.....
tebrikler

amin :)

Gözünüz aydın .Sağlıkcakla büyüsün hayırlı evlat olsun işallah:huhuu:

Çok sağolun

ömrü uzun şansı açık olsun herzaman ,mutlulukla büyütün inşallah
hosgeldin_bebek.jpg

gozun aydin canim.tarihi cok guzel secmis bebeyin.bahtida guzel olur insallah

inş.çok güzel olur
melegin cidden özel bir tarihte gelmis
gözün aydin canim
saglicakla büyütün insaALLAH

Belki çok istesem olmazdı ne güzel bi sürpriz oldu bana

rabbim analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah...
amin.inş.

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.

amin.inş.güzel dilekleriniz ve beni yalnız bırakmadığınız için teşekkürler

şulem

Üye
Tepki
45
Allah analı babalı büyütsün.. bence süper bir tarih olmuş. bende 12.12.12 de doğururum inşallah:1::kahkaha::kahkaha::kahkaha:

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
Allah analı babalı büyütsün canım darısı benim başıma :) inşallah bende sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım bebişimi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar