Slm.Kızlar bebeğimi böyle güzel bir tarihte kucağıma almak nasip oldu..Fotoğrafta paylaşıcam fakat şu an imkanım yok.Bebeğim makat geliş olduğu için mecburi sezeryana girmek zorunda kaldım.şu an bebeğim de bende çok iyiyiz.Bir sorunum var iki yaşında bi kızım daha var onun için sizden öneriler bekliyorum
Bu da kutlama için pastamız
Slm.Kızlar bebeğimi böyle güzel bir tarihte kucağıma almak nasip oldu..Fotoğrafta paylaşıcam fakat şu an imkanım yok.Bebeğim makat geliş olduğu için mecburi sezeryana girmek zorunda kaldım.şu an bebeğim de bende çok iyiyiz.Bir sorunum var iki yaşında bi kızım daha var onun için sizden öneriler bekliyorum
Bu da kutlama için pastamız
Allah analı babalı büyütsün cnm çoğunun çıldırasıya istediği bir tarihte gelmiş bebeğin kendiğinden çok hoş...
amin sağol.arkadaşlar ilgilendi sağolsunlar. Allah bağışlasınNe güzel bir tarihte almışsınız kollarınıza , Allah sağlık sıhhat versin.
Yaş aralığı da azmış aslında güzel ama sanırım zor bir durum , iki ve daha fazla çocuğu olan arkadaşlar yardım edecektir konuyla ilgili , bende bir tane var o da yetiyor
teşekkür edrim benimki de alıştı kıskançlık yaşamıcaz sanırımOyyy pasta mutişşş bayıldım pastayaaa
Rabbim anneli babalı büyütsün birtanem
Tarihte çok güzelmiş bebeyinin şansına -hmm
Birtanem ablamında 3 evladı var. en byuk 6 yasında ortanca 2,5 en kücük 1 yasında ama o yurt dısında oldugu icin sanslı cünkü ortanca okula gidiyor 1 yıl zorluk cekti aman cok dikkat et 2 yasındaki ısırabilir kıskanclıktan cnm iyi kolla bebegini yuksekte tutmanı öneririm
Çok geçmiş olsun sanada bebem :cicek:
Amin Allah razı olsunGözün aydın canım allah hayırlısıyla analı babalı büyütmeni nasip etsin
Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin. Bebeğin daha bir şeyin farkında olmadığı için büyükle daha fazla ilgilenmelisin ayrıca SILADAYIM ın da dediği gibi ondan minik yardımlar alarak ona sorumluluk vererek mutlu edebilirsin.Ben de sıla gibi davranmıştım çok şükür birbirlerini kıskanmadan büyüdüler, gerçi arada 4 yaş vardı.O zamanlar hazır bez nerdee bezlerini bile benle yıkardı o minik elleriyle.
Amin cümlemizinkini tarih gerçekten çok şık olduGözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün doğum tarihide çok güzel benim eşimde öyle olmasını istedi ama ben istemedim.ona bakarsan 12.12.2012de var dedim ama yinede kısmet işte olursa olur.
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Annesine babasına vatanına milletine hayırlı evlat olur inşallah.
Darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına inşallah
Teşekkür edrimDoğum tarihi süpermiş
Allah analaı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı evlat olur inş...
Tebrik ederim sizi
canım allah analı babalı büyütsün
Amin sağolunÇok güzel bir tarihte dünyaya gelmiş Allah analı babalı büyütsün inşallah
İnşallahne kadar güzel ya Allah bana da olmayanlara da nasip etsin inşallah pasta harika bu arada
Amin sağolunAllah anali babali buyutsun hayirli evlat olur insallah
Amin sağolunNe güzel bir tarihte gelmiş bebeğin arkadaşım.Allah uzun ömürler versin yavrularına.
Çok sağolun iyi ki paylaşmısım sizlerlecanim cok güzel bir tarihte dogurmussun
tebtik ederim Allah analai babali büyütmeyi nasip etsin
hayırlı olsun canım tarihte çok hoş olmuş pastada süper
Rabbim analı babalı büyütsün canım sağlıkla huzurla büyüsün bebeginiz inşallah. Öneriye gelince henüz çocugum yok ama gözlemlediğim kadarıyla bebişlerin ablaları abileri kıskançlıktan bazen ileri gidip üstüne bile çıkabiliyolar bebişin, gözünün önünden ayırmamaya gayret göster. Bebege odaklanıp sakın diger evladını da ihmal etme kendisini ayırdıgını bebegi daha çok sevdigini zannedip küsmesin çünkü o şekilde düşünürse bebege zarar verebilir. Tekrar tebrik ederim huzurla büyüt bebeğini..
Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah Kutlama pastanızda çok şeker olmuş ağızınızın tadı hiç bozulmasın inşallah
ömrü uzun olsun anasıyla babasıyla.....
tebrikler
Gözünüz aydın .Sağlıkcakla büyüsün hayırlı evlat olsun işallah
Amin sağolunömrü uzun şansı açık olsun herzaman ,mutlulukla büyütün inşallah
gozun aydin canim.tarihi cok guzel secmis bebeyin.bahtida guzel olur insallah
melegin cidden özel bir tarihte gelmis
gözün aydin canim
saglicakla büyütün insaALLAH
amin.inş.rabbim analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah...
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.