Veeeeeeeeee Çift Çizgiyi Gördüm:))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Kızlar, öncelikle bana destek olan ve dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah dualarımızı kabul etti ve 5 Kasım saat 5 itibari ile çift çizgiyi gördüm :kayris:

Allah'ımdan tek arzum minik meleğimin benimle 40 haftaya kadar kalabilmesi. Lütfen dualarınızı esirgemeyin

Anne olmayı dileyen, hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlarım umarım bu heyecanı tadar

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
ay inan bana çok sevindim arişim gözlerim doldu kendim kalmış kadar oldum yani-hmmAllah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım benim-kop

Sen beni düşün birde :mendil: Saat 4.22'den beri ayaktayım. Eşimi uyandırdım:ilknur: Hamileyim dedim :sok oldu uyur uykusunda :kayris:

Ay coksevindim birtanem inan, tüylerim diken diken oldu. Rabbim tamamina erdirsin insallah canim.

Amin canım. Sağol. :sarilma:

çok şaşırdım hayırlısı olsun allah kucağınada almayı nasipetsin -hmm

Amin birtanem. Teşekkür ederim. Bende şaşkınım az biraz, halen inanamıyorum.

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
amanin gözlerim doldu bitanem tebrik edrim RABBİMtamamını erdirir inşaallah hayırlısıyla sağsalim kucağına almayı nasip eder Allah inşaallah
darısı fındıkiçimle ilknurumun inşaallah :)

Amin ablacım. Dualarınızı esirgemeyin benden. Sadece sizlere söyledim. Daha kimsenin haberi yok. Kalp atışlarını duyana kadar da söylemeyeceğim ztn. Bir önceki gebeliğim gibi olsun istemiyorum

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
:kayris::kayris::kayris:tebrik ederim birtanem.rabbim kucağına almayı,öpmeyi,koklamayı,güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah.biliyordum desem,biliyordum o kadar duanın geri çevrilmeyeceğini-hmmkendine gözün gibi bak.rabbimin emanetini taşıyorsun.-hmmhaa,bu arada,kahvaltı yaptın mı bakiiim sen?:nazo:

Kardelen27

Daimi Üye
Tepki
3.758
739.gif
Kızlar, öncelikle bana destek olan ve dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah dualarımızı kabul etti ve 5 Kasım saat 5 itibari ile çift çizgiyi gördüm :kayris:

Allah'ımdan tek arzum minik meleğimin benimle 40 haftaya kadar kalabilmesi. Lütfen dualarınızı esirgemeyin

Anne olmayı dileyen, hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlarım umarım bu heyecanı tadar

734.gif
[/QUOTE][/QUOTE][/IMG]

güzel günde çok güzel haber gözün aydın arişim hayırlı uğurlu olsun
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH:sarilma:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
:kayris::kayris::kayris:tebrik ederim birtanem.rabbim kucağına almayı,öpmeyi,koklamayı,güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah.biliyordum desem,biliyordum o kadar duanın geri çevrilmeyeceğini-hmmkendine gözün gibi bak.rabbimin emanetini taşıyorsun.-hmmhaa,bu arada,kahvaltı yaptın mı bakiiim sen?:nazo:

Sağol birtanem ya... Gözlerim dolu dolu şuanda. :mendil: Duygusallığa geçiş yaptım:D:D

Yapmadım daha, inan karnıma ağrı giriyor öğrendiğimden beri:) Sanırım heyecan :ilknur::ilknur:

739.gif

güzel günde çok güzel haber gözün aydın arişim hayırlı uğurlu olsun
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH:sarilma:

Teşekkür ediyorum ablacım. İnşallah, amin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar