Veeeeeeeeee Çift Çizgiyi Gördüm:))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
anaaaaa kahvaltı yapmamış kız ne duruyon güzel bir kahvaltı yap bakim çabuk

Şimdi yapıyorum

arişş annelere söyledin mi kime söyledin

Kimseye söylemedim birtanem. Sadece sizler biliyorsunuz. Söylemeyi de düşünmüyorum aslında kalp atışlarını duyana kadar... Bir önceki hamileliğimde acele edip hemen söyledik, sonra boş gebelik olunca onlarda üzüldüler.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
ankaracicekgonderme3708.jpg
bebek20resimleri2021.jpg

Tebrik ederim çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah kolaylıkla alırsın bebeğini kucağına :ninni:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Şimdi yapıyorum

Kimseye söylemedim birtanem. Sadece sizler biliyorsunuz. Söylemeyi de düşünmüyorum aslında kalp atışlarını duyana kadar... Bir önceki hamileliğimde acele edip hemen söyledik, sonra boş gebelik olunca onlarda üzüldüler.

hımm anladım canım saklayabilirsen ne mutlu-kop şimdi senin yüz ifaden bile farklıdır baban dikkatli baksa bişey olduğunu anlar:kayris:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Canım benim işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu-kop-kop-kop-kop-kop-kop-kop-kop

İnan havalardayım şu an sanki kendim ilk hamilelik haberim ialmış gibi sevindim inan canım

Ariş bak hiç kaybetmedik umudumuzu,olucak demiştik sana oldu çok şükür Allahıma

Sana düşen bundn sonra kendine ço kdikkat etmek canım,sakın ağır falan kaldırma..

Dr.a ne zaman gidiyosun?

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Bende sadece esime söylemistim, 3. ayima yaklasinca annemlere haber verdim. 3. aydan sonrada etrafa duyurmustum. Canim bence hemen doktordan randevu al ve doktora git. -ayse
ariş hamilelerin duası kabul olur benim için de dua edin kızlar sizde edin darısı başıma-hmm

Darisi basina canim, insallah seninde güzel haberlerini aliriz.

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
ARİŞİMMMM ALLAHIM SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞALLAH CANIMMM ÇOK SEVİNDİM RABBİM HAYIRLI EVLATLAR VERSİN İNŞALLAH -kop-kop-kop
ŞİMDİİİİİ SENİN ŞEREFİNEEE GÖBEK ATMA ZAMANIIII :huri::huri::huri::huri:

At anam at -kop-kop-kop

Sağol birtanem. Sizde elinizi çabık tutun -kizgin

ankaracicekgonderme3708.jpg
bebek20resimleri2021.jpg

Tebrik ederim çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah kolaylıkla alırsın bebeğini kucağına :ninni:

Teşekkür ediyorum birtanem. Çok sağol. Amin

hımm anladım canım saklayabilirsen ne mutlu-kop şimdi senin yüz ifaden bile farklıdır baban dikkatli baksa bişey olduğunu anlar:kayris:

Allah'tan babam bu hafta yok -kop-kop

ariş hamilelerin duası kabul olur benim için de dua edin kızlar sizde edin darısı başıma-hmm

Canım inşallah başta sen ve Fındık olmak üzere tüm bebek isteyen arkadaşlarım hamile kalırlar. Amin

Canım benim işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu-kop-kop-kop-kop-kop-kop-kop-kop

İnan havalardayım şu an sanki kendim ilk hamilelik haberim ialmış gibi sevindim inan canım

Ariş bak hiç kaybetmedik umudumuzu,olucak demiştik sana oldu çok şükür Allahıma

Sana düşen bundn sonra kendine ço kdikkat etmek canım,sakın ağır falan kaldırma..

Dr.a ne zaman gidiyosun?

Ariş ben senden daha çok heyecanlandım,sen ne haldesindir kimbilir..

İçim içime sığmıyor:sila::sila::sila:-kop-kop-kop-kop

Ay sorma saat 4.22'den beri ayaktayım -kop-kop

Uykum falan yok, cin gibiyim maşallah:kptmya:

İnşallah sende güzel haberini verirsin canım. Dr.'a önümüzdeki hafta gidicem canım. Bayram geliyor çünkü.

Bende sadece esime söylemistim, 3. ayima yaklasinca annemlere haber verdim. 3. aydan sonrada etrafa duyurmustum. Canim bence hemen doktordan randevu al ve doktora git. -ayse

Darisi basina canim, insallah seninde güzel haberlerini aliriz.

Bende öyle düşünüyorum canım ya. En azından kalp atışlarını duyana kadar saklıcam. Önümüzdeki hafta gidicem doktoruma.

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
arişim gözün aydın çok sevindim canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaallah darısı ilk nura fındığa tüm anne olmak isteyenlere inşaallah ariş yüksek yerlere uzanma kendine dikkat et ağır şeylerde kaldırmaktan kaçın

G

guzelcem

Misafir
Tebrik ediyorum seni canısı yürekten kutluyorum İNŞAALLAH hayırlı ve sağlıklı kolay doğumun olsun sık sık dua edelim arişcim hamilelerin duasını YÜCE ALLAHIM kabul edermiş. ben sıkıntı yaşadım dün akşam çok korktum eşimede gösterdim düşük tehlikesi ile karşı karşıyasın çok dikkatli ol yarın doktoruma gidicem size bilgi veririm kasıklarım inanın nasıl ağrıyor bıçak gibi keskin giriyor eşim doktora götüreyim diyor ben geçer diyorum endişelendirmek istemiyorum bugün denetlemeleri var hayırlısıyla geçer:iyyyy:-hmm

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
güzelcem ihmal etme git doktora ne olur ne olmaz

inşallah çiğdemel-hmm

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
kız kocana nasıl söyledin onuda anlat bari :kptmya::kptmya:

Ya sabah 5'te yaptım testi. Sonra geldim. Yaptın mı dedi uykulu uykulu yaptım dedim. Sonuç ne dedi:) Çift dedim -kop Sonra yemin et, vallahi mi dedi. Evet dedim, sarıldı öpü beni. Dikkat et bundan sonra kendine dedi; ama sabaha kadar uyuyamadık heyecandan :ilknur:

arişim gözün aydın çok sevindim canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaallah darısı ilk nura fındığa tüm anne olmak isteyenlere inşaallah ariş yüksek yerlere uzanma kendine dikkat et ağır şeylerde kaldırmaktan kaçın

Sağol ablacım. Dikkat ediyorum Bundan sonra nazlanma zamanım:D

Tebrik ediyorum seni canısı yürekten kutluyorum İNŞAALLAH hayırlı ve sağlıklı kolay doğumun olsun sık sık dua edelim arişcim hamilelerin duasını YÜCE ALLAHIM kabul edermiş. ben sıkıntı yaşadım dün akşam çok korktum eşimede gösterdim düşük tehlikesi ile karşı karşıyasın çok dikkatli ol yarın doktoruma gidicem size bilgi veririm kasıklarım inanın nasıl ağrıyor bıçak gibi keskin giriyor eşim doktora götüreyim diyor ben geçer diyorum endişelendirmek istemiyorum bugün denetlemeleri var hayırlısıyla geçer:iyyyy:-hmm

Teşekkürler canım. Sağol. Dikkat et sende canım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar