Bence budum yakışıklılıkla alakalı olamaz.Kişiliği ve Allah korkusu olmayan bir insan dünyanın en çirkin erkeği bile olsa mutlaka aldatacak birini bulur.Yeterki azcık parası olsun.
Yakışıklı olunca kızlar etrafında fır döner. Günümüz kızları felaket olmuşlar zaten artık erkekler kızları değil kızlar erkekleri ayartıyor. Ee erkeğin karakteri de tam oturmamış ve kadınlara karşı koyamıyor, zaaflarına yenik düşüyorsa kesinlikle tetikler..
tetikler. maalesef tetikliyor yakışıklı olan dikkat çeker. düşünün maddi durumu olmayan 2 erkek. biri yakışıklı diğeri çirkin. kızlar kimi seçer. aralarında.
tetikler. maalesef tetikliyor yakışıklı olan dikkat çeker. düşünün maddi durumu olmayan 2 erkek. biri yakışıklı diğeri çirkin. kızlar kimi seçer. aralarında.
valla tatlışım zamane kızları artık yakışıklı çirkin,genç yaşlı aramıyor.Paralı olsun 60 yaşında olsun önemli değil :sinifsinif:
Yakışıklı olupta kişilik sahibi ve içinde Allah korkusu olan biri eşini asla aldatmaz diye düşünüyorum ama kendi adıma konuşuyorum tabi.Ben yakışıklı bir erkek olsaydım asla aldatmazdım ama herkez ben değil işte :ilknur: Aldatanda vardır aldatmayanda :ilknur:
bence tetiklemez erkek istemezse etrafinda fir donsunsunler farketmez...
burda kac tane arap kiz gozumun onunde sarktilar esime esim daha sinir olup bi tanesini azarlayip gecti:kahkaha:
bu erkegin yakisikliligina degil kisiligine ve Allahtan korkmasina bakar diye dusunuyorum...
Aslında aynı şeyden bahsediyoruz hepimiz. Eğer karakteri oturmamış Allah korkusu olmayan biriyse aldatır bundan sonrasında da bana göre yakışıklıysa bir kişiyle aldatacakken üçle beşle aldatır. Kızlar da girer devreye. Aldatacak kız bulma şansı yükselir. :kahkaha: :1:
Bence tetikler cünkü sevgiliside varsa onu yeterince poh pohluyorsa kesinlikle o kişinin egoları cok fazla oluyor ve daha fazlası icin başka bayanlara göz dikiyor -kizgin