Şekerpare
Daimi Üye
Canım benim hoşgeldin aramıza der yanaklarına öpücük kondururdum Misafirperver olmak lazım
Canım benim hoşgeldin aramıza der yanaklarına öpücük kondururdum Misafirperver olmak lazım
ha kocam olmadan aslaaaaaaaaaaaaaa
Doğru dedin şekercim sen çayı koy ben poğaça kek getireyim bir ye kızanım ye yapalım şu uzaylıya 2 günde feleği şaşar
Ay bu konu çok hoşuma gitti
anam cay poagca ben diyet oldumu nkcm sımdı naptın yaaaaaaaaa
anam benımkı askerden geldiginden beri coook kısganc erkek kardesıme askım dıyom dıye kısganıyo )) daha ne diyim
Bir uzaylıyı kıskanacak değiller ya tatlım Hoş benim kociş kendi gözünden bile kıskandığı söylerya neyse
Hiç be canım önden şöyle hoş sohbet.Sonra yeme,içme faslı.Bak gör uzaylı bir daha gidebiliyormu buradan
anam cay poagca ben diyet oldumu nkcm sımdı naptın yaaaaaaaaa
Canım biz yemeyecez uzaylıya yidirecez
Benim eşimde çok kıskanç canım
Tabi dişiyse kozmetik mağazasına yada kuaföre götürmek gerek anında bizleşir o kel kafaya bir postiş iki röfle manikür pedikür oldu sana uzaylı Adriana Lima
He valla bir süre sonra bizde oraya gideriz altın günü falan yaparız artık onlar altın yerine nasıl değerli birşey verirse yaparız bişeyler :gul:
ZiLeY diyet birşeyler salata malatada koyarım ben sende onu yersin
Ay bizim Türk erkekleri linç edecek desenize garibi...
:ayk: Allah iyiliğini versin diyorum başka birşey demiyorum o ne be :bayil:
geçiyor zaten.. hatta geçmekle kalmayıp üst katıma yerleştiler..
:kahkaha: :kahkaha: Allah iyiliğinizi versin kızlar valla gülme krizine girdinm :kahkaha: Resimdekileri görünce birden misafirperverlik anlayışım uçtu gitti :iyyyy: