Yaprak Dökümü - Kanal D

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
sonuna doğru şöyle bi baktım ali rızaya neler olmuş öyle vay be yazık :))

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
[DM]video/xevx5p_yaprak-dokumu-161-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

161. Bölüm Çarşamba 20:00

Şevket’in masum olduğunu öğrenen Ali Rıza Bey, tüm çabalarına rağmen, bu gerçeği çevresindeki kimseye anlatmayı başaramaz. Ali Rıza Bey'in çaresiz çırpınışlarının altında yatan sebebi sadece Leyla fark etmektedir.
Şevket’e verilen yirmi dört yıl hapis cezasının şoku herkesi derinden sarsmıştır. Oğuz’un ağabeyini kurtaracağına inanan Leyla, yaşadığı hayal kırıklığı ve öfkeyle gerçeği itiraf etmeye karar verir. Oğuz’un Leyla’nın bu tehdidine karşılığıysa beklenmedik bir şekilde olur.

Necla ile Ali Sarper arasındaki anlaşmazlıklar su üstüne çıktıkça, Ali Sarper yeni bir Necla ile tanışmaya başlamıştır. Hayatını düzene koymaya çalışan Fikret ise yeni evine taşınmak için hazırlıklarını tamamlarken, Tahsin’in de İstanbul’a taşınma kararı aldığını öğrenir.

Ferhunde’nin Şevket’in kimseyi öldüremeyeceğine dair inancı, bu olayın peşini bırakmamasını sağlar. Çevresindeki ipuçlarını birleştirmeye çalışan Ferhunde, yeni bilgilere ulaşacaktır. Seyfi’yle ilgili tüm defterleri kapattığını düşünen Oğuz’u ise kötü bir sürpriz beklemektedir.
Ali Rıza Bey oğlunu kurtaramamanın acısını yaşarken, Hayriye Hanım'ın sitemleri ve kırıcı davranışlarıyla da yaralanmaktadır. Babasının Oğuz’un evinde kalarak daha fazla üzülmesini ve kırılmasını istemeyen Ayşe, Ali Rıza Bey'le birlikte evden ayrılır. Ali Rıza Bey'in iradesi dışında başlayan bu süreç, koca çınara her şeye rağmen yeni bir umut olacaktır.

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
simdi izledim,dizinin ortasinda beni hayriye cadisini yolarken gorurseniz hic sasirmayin arkadaslar:alsana:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
HAYRIYE HANIMA SINIR OLDUN YAZIKLAR OLSUN:alsana:
hey gidi hey koskoca aliriza bey oguzun eline bakiyor olcak diyorlardida inanamiyorduk:dertli:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Kanal D
Yaprak Dökümü

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 29.09.2010 20:00

DetayBuyukResim.ashx

Kanal D’nin, başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Deniz Çakır, Hasan Küçükçetin, Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen’in oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Yaprak Dökümü”nün bu bölümünde; Ali Rıza Bey, Şevket’in hayatını karartan yalanı ortaya çıkarabileceği ve sessiz çığlıklarını duyurabileceği bir yol buluyor.

Ali Rıza Bey’le Ayşe’nin kaybolduğu fark edilince, büyük panik yaşanır. Seyfi’nin adamlarının intikam almak için babasını ve kardeşini kaçırdığını düşünen Leyla, yaşadığı korkuyla büyük bir tehlike geçirir. Öte yandan, Fikret’in içinde bulunduğu zor koşullar, istemeden de olsa babasını Oğuz’un evine geri göndermekten başka çare bırakmamaktadır. Ali Rıza Bey, kimseye anlatamadığı gerçeklerle beraber, en büyük düşmanının evine geri dönmek zorunda kalır. Ailesine sırtını dönen Necla’nın, yavaşça kendisinden de uzaklaştığını hisseden Ali, ilişkileri için önemli bir kararı uygulamaya koyar. Ağabeyi Seyfi’nin, Oğuz’da kalan parasını almaya kararlı olan Serhat, Oğuz’u iyice köşeye sıkıştırırken; Ferhunde de Oğuz’un etrafını saran tehlikeyi hisseder. Her şeye rağmen Ali Rıza Bey, Şevket’in hayatını karartan yalanı ortaya çıkarabileceği ve sessiz çığlıklarını duyurabileceği bir yol bulacaktır.

SERHAT

Serhat, geçen sezon Oğuz’un öldürdüğü Seyfi Koyuncu’nun yıllardır küs olduğu kardeşidir. Serhat, polis kolejinden başarıyla mezun olmuş, ama ağabeyinin yaptığı kirli işlerle sicili haksız yere bozulduğu için meslekten ihraç edilmiş bir polistir. Şimdi memlekette, babasının topraklarını idare etmektedir. Ağabeyinin öldürülmesi haberiyle, İstanbul’a gelir. Yengesi ve yeğenini kanatları altına alır. Ağabeyinin sır ölümünü de elini pisliğe bulaştırmamaya çalışarak araştırmaktadır. Serhat hayattayken barışmadığı ağabeyini hala affetmemektedir, yengesini ve yeğenini İstanbul’dan alıp memlekete götürme çabasındayken, yengesinin yönlendirmesiyle ağabeyinin ölümünün sebebi olan paranın peşine düşmek zorunda kalır. Bu süreçte yolu, Oğuz’la, Şevket’le ve Ferhunde’yle kesişecektir.

[DM]video/xexvow_yaprak-dokumu-162-bolum-fragmany-29_shortfilms[/DM]

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
DetayBuyukResim.ashx

Kanal D
Yaprak Dökümü

Tarih-Saat: 06.10.2010 20:00

[DM]video/xf2djz_yaprak-dokumu-163-bolum-fragmany-6_shortfilms[/DM]

Kanal D’nin, başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Deniz Çakır, Hasan Küçükçetin, Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen’in oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Yaprak Dökümü”nün bu bölümünde; Oğuz, Ali Rıza Bey’i evden uzaklaştırma kararı alıyor.

Ali Rıza Bey, Oğuz’un gerçek katil olduğunu sonunda dile getirebilmiştir. Bu durum evde büyük tepkiyle karşılanır. Bir yandan Serhat’ın, diğer yandan da Ferhunde’nin nefesini ensesinde hisseden Oğuz, gerçeklerin ortaya çıkmasını engelleyebilmek için Ali Rıza Bey’i evden uzaklaştırma kararı alır. Leyla ve Hayriye Hanım bu kararı zayıf itirazlarla karşılarken, Oğuz’un Tekin Ailesi’yle ilgili başka planları daha vardır. Fikret yeni hayatını kurmak adına kararlı adımlar atmaya devam etmektedir. Fikret’in her geçen gün kendisinden uzaklaştığını hisseden Tahsin’e, en büyük desteği Cevriye Hanım verir. Ailesine olan tüm desteğini geri çeken Necla ise, kimsenin kendisinden yardım beklememesi gerektiğini Hayriye Hanım’a bir kez daha hatırlatır. Şüphelerinin izinden giderek Serhat’la bir araya gelen Ferhunde için gerçekleri ortaya çıkaracak taşlar yerine oturmaya başlamıştır. Düştüğü duruma sebep olduğu için vicdan azabı çeken Ferhunde, Ali Rıza Bey’den özür dilemek için aradığı fırsatı sonunda yakalayacaktır. Ali Rıza Bey, acı içinde ailesindeki herkesin Şevket’in suçsuzluğuna gözlerini kapattığını anlamıştır. Gerçekleri ortaya çıkaracak tüm çıkış yolları Oğuz tarafından kapatılmışken, Ferhunde Ali Rıza Bey’in tükenen umutlarını canlandırır.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
11 bölüm nasıl geçecek ya şimdiden ruhum daraldı o kadar izledim sonunu görmeden bırakmakta istemiyorum çok kasvetli yapmışlar bu sezonu ya...

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
izlerken cok duygulaniyorum allah kimseyi elden ayaktan kesmesin en güvendikleri bile neler yapiyor insana:sim3::sim3:
insallah finalde hal yerini bulur oguz hapise girer sevket hapisten cikar ve aliriza bey sagligina kavusur
acaba hayriye hanim nasil affetircek kendini aliriza beye?-kizgin

suzan_78

Daimi Üye
Tepki
721
gerçekten bende hiç kaçırmazdım bu diziyi ama artık sıkıcı gelmeye başladı neyseki az kaldı inş bu sezon finalini görücez ali rıze beyin durumuna gerçekten çok üzülüyorum hayriye hanımada bir o kadar sinirleniyorum inş ferhunde oğuzun katil olduğunu ortaya çıkarırda şevketi kurtarır ümit ediyorum bekleyip görücez

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
prg_TOP.gif

kanald.png
Kanal D

ImageBox.ashx

trans.gif

Yaprak Dökümü

trans.gif

trans.gif

Tarih-Saat: 13.10.2010 20:00

trans.gif

Kanal D’nin, başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Deniz Çakır, Hasan Küçükçetin, Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen’in oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Yaprak Dökümü”nün bu bölümünde; bir bakımevine yatırılan Ali Rıza Bey’e, Şevket’ten yardım eli uzanıyor.

Ali Rıza Bey’in Ferhunde’ye ulaşma çabasını hisseden Oğuz, son kararını verir. Ali Rıza Bey bir bakımevine yatacaktır. Uzaktan Tekin Ailesi’ni izlemeye devam eden Ferhunde’nin şahit olduğu bu olay, şüphelerindeki haklılığı ortaya çıkarır. Gün geçtikçe esaretin ağırlığı omuzlarına daha çok çöken Şevket, Oğuz’un suçunu üstlendiği için pişmandır. Öte yandan, suçluluk duygusunu bastırmakta zorlanan Leyla, Hayriye Hanım’ın artan minnet duygusu karşısında vicdan azabı çekmektedir. Etrafındaki tehlikeleri saf dışı bırakmak isteyen Oğuz ise Serhat’la anlaşmanın bir yolunu bulmuştur. Necla kötü giden evliliğinde, gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır. Beş çocuk büyüten Ali Rıza Bey, şimdi tek başına bir hastane odasında, kendisine uzatılacak yardım elini beklemektedir. Fikret babasının bakımevine yatırıldığını öğrenir. Ama esas yardım Şevket’ten gelir.

SERHAT

Serhat, geçen sezon Oğuz’un öldürdüğü Seyfi Koyuncu’nun yıllardır küs olduğu kardeşidir. Serhat, polis kolejinden başarıyla mezun olmuş, ama ağabeyinin yaptığı kirli işlerle sicili haksız yere bozulduğu için meslekten ihraç edilmiş bir polistir. Şimdi memlekette, babasının topraklarını idare etmektedir. Ağabeyinin öldürülmesi haberiyle, İstanbul’a gelir. Yengesi ve yeğenini kanatları altına alır. Ağabeyinin sır ölümünü de elini pisliğe bulaştırmamaya çalışarak araştırmaktadır. Serhat hayattayken barışmadığı ağabeyini hala affetmemektedir, yengesini ve yeğenini İstanbul’dan alıp memlekete götürme çabasındayken, yengesinin yönlendirmesiyle ağabeyinin ölümünün sebebi olan paranın peşine düşmek zorunda kalır. Bu süreçte yolu, Oğuz’la, Şevket’le ve Ferhunde’yle kesişecektir.

[DM]video/xf3yd5_yaprak-dokumu-164-bolum-fragmany-13_shortfilms[/DM]

yesilgosluMELEK

Aktif Üye
Tepki
237
eskiden 1 bölüm bile kaçırmadan izlerdim şimdi seyretmiyorum çok saçmaladılar çok uzattılar
necla 2 kere evlendi nerdeyse 3,yü alıcak :dertli:
şevketin 2, hapse girişi :alsana:
bi düzgün tahsin vardı onuda bozdular :dertli:
nerdeyse ferhunde iyilik meleği olucak bu dizi hala bitmedi ..
kuzenim yeni doğmuştu dizi başladığında çocuk şimdi okula başlıycak nerdeyse :hulya:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
eskiden 1 bölüm bile kaçırmadan izlerdim şimdi seyretmiyorum çok saçmaladılar çok uzattılar
necla 2 kere evlendi nerdeyse 3,yü alıcak :dertli:
şevketin 2, hapse girişi :alsana:
bi düzgün tahsin vardı onuda bozdular :dertli:
nerdeyse ferhunde iyilik meleği olucak bu dizi hala bitmedi ..
kuzenim yeni doğmuştu dizi başladığında çocuk şimdi okula başlıycak nerdeyse :hulya:

valla çok doğru yani amma uzadı yine uzatırlarsa da hiç şaşırmam

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Hayriye cadısını elime versinler şu dizi bitmeden. Sırf o gıcık yüzünden izlemiyorum fenalık geldi :dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar