Yarın görücüye cıkıyorum (((=

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
ilk konuşmada ne kadar da açık sözlüymüş :dusun: ilk kez konuşuyor sonuçta seninle bana göre söylenmeyecek bir cümle ilk görüşmede :dusun:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
şımarık bir yapısı var her hareketiyle belli ediyor dedim ya 24 yasında ama oturmamış daha :dusun:

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
ne diyeyim kuzu hayırlısı olsun ama çok düşün tart olur mu ? erkeğin ağır,kendinden emin ,adam gibi adam olanı makbuldür. Sonuçta bir ömürden bahsediliyor,iyi düşün olur mu ?

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
Bende onu diyorum ben olğun bir erkeğin eşim olmasını istiyorum ben sonucta kopugum oda kopuk olursa birbirimizle baş edemeyiz ama eşim adam gibi olursa benide düzeltir kendime getirir

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
canımsın -hmm

Temem evlenmem -hmm

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
Olgunluk ararsan kırk yaşında ama hala olgunlaşmamış insanlar var canım
Sadece yakışıklı olmakla olmuyor bitterim sen en iyisi biraz görüş tanımaya çalış evet belkide tam anlamıyla gerçek yüzünü göremiceksin ama olsun birazda tecrübe konuşsun canım az çok birkaç erkek arkadaşın oldu iyi kötü huyu ayırt edebilirsin artık
Biraz ucukta olsan ciddi kararlar verirken iyice düşün hayatım
Hiç olmazsa buradaki ablalarının tecrübelerden yararlanabilirsin

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
haklısın birtanem bende iyice düşünüyorum zaten biraz vakit gecirelim anlarım ne oldunu zaten öyle konustuk biraz telde felan konsucaz :dusun:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
bitterim kaynana adayi sorunluysa biraz fazla dusun derim oglani tamam tanimaya bak ama bence once annesini tanimaya bak evlendiginde sana sorun cikartabilcek yegane insan oluyolar sorunlu olanlar herkesi genellemiyorum ama daha ilk gorusmeden seni rahatsiz edebildiyse o kaynana adayindan korkmani tavsiye ederim

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Kiz bitter kiz dedigin azicik naz yapar:hihi:
sen hemen alicam seni demissin:kahkaha:
masallah demek begendiniz birbirinizi haydi hayirlisi olsun canim

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
Düşünüyorum ama aykutun yüzü gözümün önüne gelince öff diyorum kalbime kanat taktılar sankim -hmm

Aynen lilavcım amin hayırlısı olsun birtanem -hmm

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
Cocuk bana dün dediki fizigine hayran kaldım ama kilolu bayanları sevmiyorum heb böyle kal dedi bende dedimki ben dedim 1 seneye kadar kiloluydum yeni zayıfladım dedim demek kilolu olsaydım beğenmicekten öylemi dedim yanlıs anladın beni dedi :dusun:

aaaa şuna bak hemende neleri konuşuyor fiziğini beğenmiş bak bak baaakkkkk :zopa: dövebilirim dimi bitterim :kahkaha:

canım bak çocuğa kapılma hemen annesini gözün tutmadıysa çok iyi düşün derim . aile o kadar önemliki anlatamam sana. senin evliliğinin güzel veya kötü gitmesinin %50 si aileden kaynaklanabiliyor bunu unutma. hakkında hayırlısı olsun

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
bittercim yeni gördüm yazını çocuktaki o rahatlık beni sinir etti kilolulardan hoşlanmazmış hep böyle kalmış başka efendim ilerde çocuk doğuracaksın tabiki kilo alıcaksın hiç hoş değil

sanada bi tecrübeli tavsiyesi canım şımarıklardan uzak dur yakışıklılığı 5 para etmez

M

madesam

Misafir
canım hayırlısı olsun ama iyi düşün tart benden tavsiye senin de yaşın küçük çünkü allah gönlüne göre versin

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
Aminn canlarım ama yaa ben ona aşık oldum -hmm

oyss yesin bitoşunu onu ouuuu -hmm

maavera

Aktif Üye
Tepki
240
Benim içinde dış görünüş çok önemlidir ama anlaşabilmekte önemli. İnsan sevdiceğine bakmaya doymamalı :utan::utan: Huyuylada kendini sevdirebilmeli.. İnşallah hakkında hayırlısı olur bittercim :huhuu: şu an ki durum ne bilmiyorum ama çok iyi düşün. Ailesinden tutta arkadaş çevresine kadar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar