Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ne diyeyim kuzu hayırlısı olsun ama çok düşün tart olur mu ? erkeğin ağır,kendinden emin ,adam gibi adam olanı makbuldür. Sonuçta bir ömürden bahsediliyor,iyi düşün olur mu ?
Bende onu diyorum ben olğun bir erkeğin eşim olmasını istiyorum ben sonucta kopugum oda kopuk olursa birbirimizle baş edemeyiz ama eşim adam gibi olursa benide düzeltir kendime getirir
Olgunluk ararsan kırk yaşında ama hala olgunlaşmamış insanlar var canım
Sadece yakışıklı olmakla olmuyor bitterim sen en iyisi biraz görüş tanımaya çalış evet belkide tam anlamıyla gerçek yüzünü göremiceksin ama olsun birazda tecrübe konuşsun canım az çok birkaç erkek arkadaşın oldu iyi kötü huyu ayırt edebilirsin artık
Biraz ucukta olsan ciddi kararlar verirken iyice düşün hayatım
Hiç olmazsa buradaki ablalarının tecrübelerden yararlanabilirsin
bitterim kaynana adayi sorunluysa biraz fazla dusun derim oglani tamam tanimaya bak ama bence once annesini tanimaya bak evlendiginde sana sorun cikartabilcek yegane insan oluyolar sorunlu olanlar herkesi genellemiyorum ama daha ilk gorusmeden seni rahatsiz edebildiyse o kaynana adayindan korkmani tavsiye ederim
aaaa şuna bak hemende neleri konuşuyor fiziğini beğenmiş bak bak baaakkkkk :zopa: dövebilirim dimi bitterim :kahkaha:
canım bak çocuğa kapılma hemen annesini gözün tutmadıysa çok iyi düşün derim . aile o kadar önemliki anlatamam sana. senin evliliğinin güzel veya kötü gitmesinin %50 si aileden kaynaklanabiliyor bunu unutma. hakkında hayırlısı olsun
bittercim yeni gördüm yazını çocuktaki o rahatlık beni sinir etti kilolulardan hoşlanmazmış hep böyle kalmış başka efendim ilerde çocuk doğuracaksın tabiki kilo alıcaksın hiç hoş değil
sanada bi tecrübeli tavsiyesi canım şımarıklardan uzak dur yakışıklılığı 5 para etmez
Hayırlısı olsun sonu hayr gelsin cnm şimdi herşey bayağı bi güldürdün beni samimi yazdıklarınla kilo olayına bende takıldım önce kişilik acele etme son sözüm...:lilav:
Benim içinde dış görünüş çok önemlidir ama anlaşabilmekte önemli. İnsan sevdiceğine bakmaya doymamalı Huyuylada kendini sevdirebilmeli.. İnşallah hakkında hayırlısı olur bittercim şu an ki durum ne bilmiyorum ama çok iyi düşün. Ailesinden tutta arkadaş çevresine kadar..