Hahah eveet bendende iyi kaynana olurAy ne güzel olur acaba münazara mı yapsak aha
Bu sefer kaynanaları savunayım ama oğlum var @nk83
Hahah eveet bendende iyi kaynana olurAy ne güzel olur acaba münazara mı yapsak aha
Bu sefer kaynanaları savunayım ama oğlum var @nk83
Yemek yarışmaları yemek bölümünde oluyor canım bu kategori farklıYemek yarışması yapalım
Yemek bölümü de ıssız ada gibi biraz pardon yanlış yazdım o zamanYemek yarışmaları yemek bölümünde oluyor canım bu kategori farklı
Bizlerden başka üye yok canim birde buranın daimi üyeleri var bayaaa ıssız kalmış burasıYemek bölümü de ıssız ada gibi biraz pardon yanlış yazdım o zaman
Benim yarışma isteğim iptal o zaman körler sağırlar birbirini ağırlar oluruz o zamanBizlerden başka üye yok canim birde buranın daimi üyeleri var bayaaa ıssız kalmış burası
Biz katilsak yemek yarismasına 1-0 öndesinBenim yarışma isteğim iptal o zaman körler sağırlar birbirini ağırlar oluruz o zaman
Özelden oy topla sen de çaktirmayalim bölelim oyları dersin kardeşin var siz grupsunuz diye kavga da çıkarırımBiz katilsak yemek yarismasına 1-0 öndesin
Aboooo @fitmommÖzelden oy topla sen de çaktirmayalim bölelim oyları dersin kardeşin var siz grupsunuz diye kavga da çıkarırım
bastan diyim ben ablama veririm oylarimiÖzelden oy topla sen de çaktirmayalim bölelim oyları dersin kardeşin var siz grupsunuz diye kavga da çıkarırım
Bende sanabastan diyim ben ablama veririm oylarimi
yok kız yeni üyelik alıp öyle veririz oyları
Yada eski üyelerin maillerine girip senelerdir girmeyenleri canlandırırızyok kız yeni üyelik alıp öyle veririz oyları
Oda olur farklı macera yaşarızYada eski üyelerin maillerine girip senelerdir girmeyenleri canlandırırız
Oda olur farklı macera yaşarız
eeee ben de kanka pampa bişey bulayım şikeciker sizibastan diyim ben ablama veririm oylarimi
Bende sana
Bul tabi sende oyları toplayıp dersin beğendiklerine verdiler diyeeeee ben de kanka pampa bişey bulayım şikeciker sizi
Panpaya oy yasakeeee ben de kanka pampa bişey bulayım şikeciker sizi
yok kız yeni üyelik alıp öyle veririz oyları
Aboooo şeytan salavat getirdi heeeYada eski üyelerin maillerine girip senelerdir girmeyenleri canlandırırız