Yaş Farkının İlişkilere Etkisi

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
10 yaşa kadar tamamda 10 yaştan sonrası iki taraf içinde zor.

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
Benim eşimle aramda tam 19 yaş var ve hiç sorununu yaşamadık sadece ailem tepki göstermişti ama ama görünce onlar da çok sevdi

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
Ben yaşıtlarımla asla yapamıyorum .Denemedim mi denedim ama olmuyor ,çoluk çocukla uğraşamam dedim her denememde .Herşeyi ben mi öğretecem ona dedim.Ama eşim herşeyi biliyor zorlaNmıyorum.ee tabi genç olupta olgun erkek yok mu tabi var ama ben yapamıyorum hoşuma bile gitmiyor.Hem erkeğin doymuş olması gerekir özellikle cinsellik anlamında.Bu da gençlerde yok ,olgun erkekler de var .Ve benim bayan arkadaşım bile yok olsa bile hep 30 lu 40 lı yaşlarda .

tuana

Aktif Üye
Tepki
93
benim erkek arkadaşımda benden 3 yaş küçük. onu çok seviyorum bana evlenme teklifi etti kabul ettim ama yaşı kafama çok takılıyo ilerde sorun olurmu diye şu ana kadar bunu sorun yapmadık ama ne bileyim bazı arkadaşlarım kendinden büyük biriyle ol şu an olmasada ilerde sorun yaşarsın herkes denk olmalı vs birsürü şey söylüyorlar aslında bende onlar gibi düşünürdüm ama kalbime söz geçiremedim ve hakkını da yemeyeyim şu ana kadar dedğim gibi bi eksi sini görmedim. eşler, kendinden küçük olan ablalarım kardeşlerim cevap yazarsa sevinirim.

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
canım kendini geliştirmişse olgunlaşmışsa bence sorrun olmaz erkekler geç olgunlaşır diyolar ya ondan belki sorun olur demişlerdir bide sevgi ve saygı olduktan sonra sorun olmaz bence eger ki olcak varsa yaşa başa bakmıyo bence sorun olsaksa senden büyükse bile olur bence benimde sevgilim benden bir yaş büyük :dertli:

tuana

Aktif Üye
Tepki
93
başında bi babası olmadığı için zamanından erken olgunlaşmış ama ne bilim yinede derdim hep benden şöyle beş yaş büyük olsun,umarım içimde hallederim bunu çünkü çok takıldım:acep:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
benim erkek arkadaşımda benden 3 yaş küçük. onu çok seviyorum bana evlenme teklifi etti kabul ettim ama yaşı kafama çok takılıyo ilerde sorun olurmu diye şu ana kadar bunu sorun yapmadık ama ne bileyim bazı arkadaşlarım kendinden büyük biriyle ol şu an olmasada ilerde sorun yaşarsın herkes denk olmalı vs birsürü şey söylüyorlar aslında bende onlar gibi düşünürdüm ama kalbime söz geçiremedim ve hakkını da yemeyeyim şu ana kadar dedğim gibi bi eksi sini görmedim. eşler, kendinden küçük olan ablalarım kardeşlerim cevap yazarsa sevinirim.

Bir sürü insan var yaşıtı olup yada 3-5 yaş büyük olupta anlaşamayan istisna olursunuz kalbinin sesini dinleeee...
Allahtan başka kimse bilmez herkes yorum yapar sadece en doğru kararı kendin veririsin onlar bakış açılarını söyleyip yorum yaparlar.
Sen nasıl mutlu olacaksan... hayat senin hayatın unutma!

Benim 1 yaş küçük eşim benden ancak yanında 5 yaş küçük duruyorum. başlarda sorun yapsamda kalbimi dinledim...

tuana

Aktif Üye
Tepki
93
kalbimin sesini dinlersem o o ve yine o canım ama dedimya evlendikten sonra pişman olmaktan çok korkuyorum 1,5 sene oldu tanıştımısdan beri ama ben bu korkuyu atamadım.arkadaş ortamına giricem arkadaşları ondan da küçük hiç biriyle anlaşamıcam mutsuz olc:ayk:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
kalbimin sesini dinlersem o o ve yine o canım ama dedimya evlendikten sonra pişman olmaktan çok korkuyorum 1,5 sene oldu tanıştımısdan beri ama ben bu korkuyu atamadım.arkadaş ortamına giricem arkadaşları ondan da küçük hiç biriyle anlaşamıcam mutsuz olc:ayk:

Senin fikrin bu bu düşüncen değişmiyorsa ayrılacaksın canım bakış acın değişmiyor sadece bir yere odaklanıyorsun yapacak bişey yok.
Benim de kuşkularım vardı en azından 3-4 yaş büyük olsun isterken hayatımdaki eşi 1 yaş küçüktü ama ben kısa sürede toparladım ve kalbimi dinledim. Mutluyum seviyorum. Ve olumsuz hiç bir etkisi yok. Hee aramızda dört dörtlük değil anlaşamadığımız tartıştığımız konular tadı tuzu herkes 4-4 lük değil ya canım.

Ben fikrimi söylüyorum sen bildiğini istediğini yapacaksın. Demiştim ya doğru kararı kendin veririsin....

Hayırlısı olsun.

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
ozaman canım ayrılcaksın yol yakın ken ya evlenen ayrılanda var uyum içinde olan herşey düzgün olan bence nasip kısmet böyle işler hayırlısı olsun şimdiden

tuana

Aktif Üye
Tepki
93
yardımcı oldunuz için çok teşekkür ederim , biraz daha düşüp taşınıcam kararım ne olcak bende bilmiyorum..

combine

Yeni Üye
Tepki
6
Bence daha baştan riskli görünen ilişkiler evliliğe gitmemeli üzgünüm ama hayat tecrübemle sabittir.Sadece istisnalar olabilir...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar