incitanemtuana
Daimi Üye
:elif:cekisme dvm ediyo cok fark yok 3aday arasinda hadi bakalim oylamayan kalmasin:elif:
İncirli Sütlü Tatlı
2,5 su bardağı süt
2,5 yemek kaşığı şeker
2,5 yemek kaşığı dolusu nişasta
1 pk. vanilya
1 yemek kaşığı hindistancevizi
Süsleme için:İncir,hindistancevizi,dondurulmuş ahududu
Yapımı
Süt,şeker,nişasta ve hindistancevizini çırpıp ocağa alın muhallebi yapar gibi pişirin.Vanilya koyup karıştırın nemlendirilmiş tart kalıbına dökün soğuyunca buzdalabına alın.İyice donan tatlıyı ters çevirip dilimlenmiş incir,hindistancevizi, ahududu tanesi ile süsleyin.Değişik meyveler kullanılabilir.Afiyet Olsun
-------------------
Not :Resimleri göremeyen olursa alttaki "Eklenmiş Resmin önizlemesi" kısmındaki resme tıklayarak bakabilirler
tesekkur ederim bende canim
harbiden ya bir teselli ikramiyesi olsa iyi olcakti bizlere de (zugurt tesellisi )
sagoll balımm bende seni ve diger kızları tebrik ediyorumm:dance2: bende anlamıstım incirli tarifin nk nın oldugunu. ama diyemedim
nk ikinciye bişii yok mu yafff bi dolduramadım su profilimi-ciko cicek bocek koyaydık bari rozetin yanınaa teselli ıkramıyesi
:ne:Sadece bir oy ilemi kaybettin:bayil:
Senin yerinde olsam basar yakarım burayı
Ne kadar uyuz bu Aslı hem birici olmuşhemde teselli verin diye öğütte bulunuyor.
Sen öğütte bulunacağına birinciliğine ecrinnn'e ver bakalım,jestin en büyüğünü yaparsın beee:1:
:gece gece canına susamış şah::deli: